Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Struvite 1,5 kg
maandag, 05 december 2022
Prins VitalCare Struvite 1,5 kg

Prins VitalCare Struvite 1,5 kg

16,95 - 23,21
Bestel nu direct voor € 16,95

Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen, er kan ook sprake zijn van een ander probleem met dezelfde symptomen als struvietblaasgruis.vitalcare struvite is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding speciaal voor katten met struvietblaasgruis. blaasgruis is een veel voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten. blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. de meest voorkomende vorm van blaasgruis is struviet. dit ontstaat door de kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. de zuurgraad van de urine wordt mede bepaald door de voeding van de kat. u herkent een urineweg probleem bij uw kat aan de volgende symptomen: vaker naar de kattenbak gaan dan normaal en eventueel bloed bij de urine. ook ondervindt de kat veel pijn bij het plassen, wat te merken is aan klaaglijk miauwen tijdens het plassen. een andere aanwijzing is, dat de kat onzindelijk gedrag gaat vertonen door op ongewenste plaatsen in huis te plassen. bij het zien van een van deze symptomen is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voor een juiste diagnose.vitalcare struvite is bijzonder geschikt voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. het verlaagt de ph van de urine door urineverzurende eigenschappen en laag magnesiumgehalte en zorgt ervoor dat struviet kristallen bij de kat worden opgelost. (Dierspecialist.nl)

VitalCare Struvite is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten vanaf 12 maanden met bewezen struvietblaasgruis. Deze volledige dieetvoeding verlaagt het pH-gehalte van de urine door urineverzurende eigenschappen. Samen met een laag magnesiumgehalte zorgt dit ervoor dat struvietkristallen worden opgelost. VitalCare Struvite is een tijdelijke dieetvoeding. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Vitalcare Struvite kattenvoer is volledige dieetvoeding voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. * Bevordert het oplossen van struviet * Verlaagt de pH-waarde van de urine * Draagt bij aan een goede gezondheid van uw kat (Brekz.nl)

Prins VitalCare Struvite Kattenvoer tegen blaasgruisVitalCare Struvite is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten vanaf 12 maanden met bewezen struvietblaasgruis. Deze volledige dieetvoeding verlaagt het pH-gehalte van de urine dankzij urineverzurende eigenschappen. Een laag magnesiumgehalte zorgt er daarnaast voor dat struvietkristallen worden opgelost. * Dankzij een optimale samenstelling wordt de urine pH verlaagd en kunnen aanwezige struvietblaasgruiskristallen worden opgelost. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Struvite Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor katten met blaasgruis van Prins VitalCare Blaasproblemen komen veel voor bij katten. Een goede brok is dan van belang om het blaasmilieu gezond te houden. Prins VitalCare Struvite is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten vanaf 12 maanden met bewezen blaasgruis. Kenmerken van Struvite Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor katten met bewezen struvietblaasgruis. De brok verlaagt het pH-gehalte van de urine door urineverzurende eigenschappen. In combinatie met een laag magnesiumgehalte zorgt dat ervoor dat struvietkristallen worden opgelost. Daarnaast zorgen voedingsvezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) voor een evenwichtige darmflora en vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. Let op: Struvite is een tijdelijke dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is 5 tot 12 weken, stap daarna over op een passend blaasgruisvoorkomende voeding van Prins VitalCare. Gebruik de voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen, andere vormen van blaasgruis, hart- of nierproblemen of langdurig voeren zonder controle van een dierenarts. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Struvite is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Struvite is een speciale dieetvoeding voor katten met bewezen blaasgruis. Dit voer heeft een krokante brok en een laag magnesiumgehalte voor de verlaging van het pH-gehalte van de urine. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595650087
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC STRUVITE 1,5KG N 00001
€ 20,94
PRI VC STRUVITE 1,5KG N 00001 bestellen
Prins - VitalCare - Struvite
€ 20,95
Prins - VitalCare - Struvite bestellen
Prins VitalCare Struvite kattenvoer 1,5 kg
€ 22,20
Prins VitalCare Struvite kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Struvite Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,15
Prins VitalCare Struvite Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins vitalcare kat struvite gevogelte - kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,21
Prins vitalcare kat struvite gevogelte - kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins vitalcare kat struvite gevogelte - kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,21
Prins vitalcare kat struvite gevogelte - kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Struvite Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 24,24
Prins Vitalcare Cat Struvite Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Struvite - 1,5 kg
€ 24,35
Prins VitalCare Struvite - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: