Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 20 kg
Wednesday, 29 November 2023

Cavom Compleet 20 kg

51,990 - 54,990
Bestel nu direct voor € 51,99

Cavom Compleet geperst hondenvoerCavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

De naam zegt het al: Cavom Compleet is volwaardig compleetvoer voor honden dat je lieveling dagelijks van belangrijke voedingstoffen en vitale stoffen voorziet. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worddt gekenmerkt door zijn gemakkelijke verteerbaarheid. Het droogvoer voor volwassen honden is evenwichtig samengesteld en bevat zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten die doorgaans goed verteerbaar zijn, waardoor ze door het lichaam goed kunnen worden verwerkt. De granen zijn overwegend ontsloten, wat kan helpen om het spijsverteringskanaal te ontlasten. Het hondenvoer wordt gemaakt met verschillende oliën die omega-3- en omega-6-vetzuren toevoegen in optimale verhoudingen. Daarnaast bevat het eiwitten uit dierlijke en plantaardige bronnen, wat zorgt voor een gebalanceerd aminozuurprofiel. De brokjes zijn dankzij een speciaal persproces luchtig en enigzins poreus. Daardoor komt er bij dit droogvoer een intense geur vrij, die ook veel kieskeurige honden naar de voerbak lokt. Vanwege de hoge energie-inhoud is Cavom Complete uitstekend geschikt voor honden met een hoge caloriebehoefte. Cavom Compleet in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Licht verteerbaar: de aanwezige granen zijn bijna volledig ontsloten en zijn goed verteerbaar en energierijk Dierlijke en plantaardige eiwitten: gebalanceerd aminozuurprofiel Omega-3- en omega-6-vetzuren: zitten in het voer dankzij verschillende oliën in een optimale verhouding Vitaminen en mineralen: bevatten belangrijke vitale stoffen die een gezond hondenleven kunnen ondersteunen Luchtig en licht poreus: door een speciaal persproces hebben de pellets een speciale consistentie, die een intense geur afgeeft, wat bijdraagt ​​aan een hoge acceptatie Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Ook geschikt voor prestatiehonden Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Adult van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Compleet is hét boegbeeld van Cavom. De granen met onder andere maïs, rijst en tarwe zijn grotendeels ontsloten. Verder bevat de voeding dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees maar ook plantaardige eiwitten, zodat de aminozuren in het lichaam goed in balans zijn. Het zuivere rundvet zorgt - in combinatie met verschillende oliën - voor een optimale omega 3- en 6-vetzurenverhouding. Als laatste zorgen vitaminen, mineralen en diverse andere grondstoffen voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Adult is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
2900001252638; 8716081990094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom - Compleet
€ 51,99
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg
€ 53,95
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Cavom Hondenvoer
€ 54,49
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet - 20 KG
€ 54,99
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg
€ 54,99