Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 20 kg
donderdag, 27 februari 2020
Cavom Compleet 20 kg

Cavom Compleet 20 kg

39,99 - 45,95
Bestel nu direct voor € 39,99

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. Cavom Compleet hondenvoer zorgt voor: * De juiste energetische waarde * Een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

De naam zegt het al: Cavom Compleet is volwaardig compleetvoer voor honden dat je lieveling dagelijks van belangrijke voedingstoffen en vitale stoffen voorziet. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worddt gekenmerkt door zijn gemakkelijke verteerbaarheid. Het droogvoer voor volwassen honden is evenwichtig samengesteld en bevat zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten die doorgaans goed verteerbaar zijn, waardoor ze door het lichaam goed kunnen worden verwerkt. De granen zijn overwegend ontsloten, wat kan helpen om het spijsverteringskanaal te ontlasten. Het hondenvoer wordt gemaakt met verschillende oliën die omega-3- en omega-6-vetzuren toevoegen in optimale verhoudingen. Daarnaast bevat het eiwitten uit dierlijke en plantaardige bronnen, wat zorgt voor een gebalanceerd aminozuurprofiel. De brokjes zijn dankzij een speciaal persproces luchtig en enigzins poreus. Daardoor komt er bij dit droogvoer een intense geur vrij, die ook veel kieskeurige honden naar de voerbak lokt. Vanwege de hoge energie-inhoud is Cavom Complete uitstekend geschikt voor honden met een hoge caloriebehoefte. Cavom Compleet in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Licht verteerbaar: de aanwezige granen zijn bijna volledig ontsloten en zijn goed verteerbaar en energierijk Dierlijke en plantaardige eiwitten: gebalanceerd aminozuurprofiel Omega-3- en omega-6-vetzuren: zitten in het voer dankzij verschillende oliën in een optimale verhouding Vitaminen en mineralen: bevatten belangrijke vitale stoffen die een gezond hondenleven kunnen ondersteunen Luchtig en licht poreus: door een speciaal persproces hebben de pellets een speciale consistentie, die een intense geur afgeeft, wat bijdraagt aan een hoge acceptatie Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Ook geschikt voor prestatiehonden (Zooplus.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Cavom compleet is een volledige voeding voor volwassen honden. Geperste brokken Cavom compleet is een licht verteerbare brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, die alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen bevat. Het geven van extra vitamine en mineralen is dus in principe niet nodig. Cavom compleet is een geperste brok. Voordelen Cavom Cavom compleet draagt bij aan een beter vruchtbaarheid van reuen en teven. Daarnaast draagt het bij aan een beter gebit, door de harde brok wordt de vorming van tandsteen tegen gegaan. Minder voeren, meer energie Doordat deze brok een hoge energie waarde heeft, hoef je, je hond minder voeding te geven. Hierdoor is deze brok erg voordelig in gebruik. Daarnaast is deze brok licht verteerbaar en omdat je, je hond minder voert zal je hond minder ontlasting hebben. Cavom compleet is ook uitermate geschikt voor honden die prestaties moeten leveren.. Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Door de speciale manier van persen zijn de brokken van cavom compleet veel luchtiger dan andere brokken. hierdoor komt er meer geur vrij en zijn deze brokken voor de hond onweerstaanbaar! dit volledige voer van cavom compleet bevat rund- en schapenvlees en heeft daardoor alle grondstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. tevens bevat deze brok een perfecte balans tussen omega-3 en omega-6, dankzij de toevoeging van zuiver rundvet en oliën.samenstelling:granen (mais, tarwe, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (rund en schaap), oliën en vetten.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 1,9%ruwe as: 6,5%vocht: 7%fosfor: 0,8%calcium: 1% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
2900001252638; 8716081990094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom - Compleet
€ 39,99
Cavom - Compleet bestellen
Cavom Compleet hondenvoer 20 kg
€ 40,95
Cavom Compleet hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet - Rund/Schaap - Hondenvoer - 20 kg
€ 41,99
Cavom Compleet - Rund/Schaap - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Hondenvoer - 20 kg
€ 41,99
Cavom Compleet Hondenvoer - 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg
€ 41,99
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg bestellen
CAVOM COMPLEET 20KG 00001
€ 45,95
CAVOM COMPLEET 20KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: