Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 20 kg
Friday, 21 June 2024

Cavom Compleet 20 kg

48,950 - 194,950
Bestel nu direct voor € 48,95

Cavom Compleet geperst hondenvoerCavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. * De juiste energetische waarde * Stimuleert een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

De naam zegt het al: Cavom Compleet is volwaardig compleetvoer voor honden dat je lieveling dagelijks van belangrijke voedingstoffen en vitale stoffen voorziet. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en worddt gekenmerkt door zijn gemakkelijke verteerbaarheid. Het droogvoer voor volwassen honden is evenwichtig samengesteld en bevat zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten die doorgaans goed verteerbaar zijn, waardoor ze door het lichaam goed kunnen worden verwerkt. De granen zijn overwegend ontsloten, wat kan helpen om het spijsverteringskanaal te ontlasten. Het hondenvoer wordt gemaakt met verschillende oliën die omega-3- en omega-6-vetzuren toevoegen in optimale verhoudingen. Daarnaast bevat het eiwitten uit dierlijke en plantaardige bronnen, wat zorgt voor een gebalanceerd aminozuurprofiel. De brokjes zijn dankzij een speciaal persproces luchtig en enigzins poreus. Daardoor komt er bij dit droogvoer een intense geur vrij, die ook veel kieskeurige honden naar de voerbak lokt. Vanwege de hoge energie-inhoud is Cavom Complete uitstekend geschikt voor honden met een hoge caloriebehoefte. Cavom Compleet in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Licht verteerbaar: de aanwezige granen zijn bijna volledig ontsloten en zijn goed verteerbaar en energierijk Dierlijke en plantaardige eiwitten: gebalanceerd aminozuurprofiel Omega-3- en omega-6-vetzuren: zitten in het voer dankzij verschillende oliën in een optimale verhouding Vitaminen en mineralen: bevatten belangrijke vitale stoffen die een gezond hondenleven kunnen ondersteunen Luchtig en licht poreus: door een speciaal persproces hebben de pellets een speciale consistentie, die een intense geur afgeeft, wat bijdraagt ​​aan een hoge acceptatie Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Ook geschikt voor prestatiehonden Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
2900001252638; 8716081990094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg
€ 48,95
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet - Hondenbrokken - Geperst - 20 kg
€ 49,49
Cavom Compleet hondenvoer 20 kg
€ 49,95
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Cavom Hondenvoer
€ 50,99
Cavom - Compleet
€ 53,99