Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 20 kg
zaterdag, 17 maart 2018
Cavom Compleet 20 kg

Cavom Compleet 20 kg

33,00 - 57,99
Bestel nu direct voor € 33,00

Cavom Compleet 20 kgDe volledige voeding voor volwassen honden. De voeding bestaat uit grotendeels ontsloten, licht verteerbare granen. Met een goede kwaliteit dierlijke èn &# (Tims.nl)

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. Cavom Compleet hondenvoer zorgt voor: * De juiste energetische waarde * Een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

Cavom Compleet geperst hondenvoer Cavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Huisdierplein.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees 20 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Cavom compleet is een volledige voeding voor volwassen honden. Geperste brokken Cavom compleet is een licht verteerbare brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, die alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen bevat. Het geven van extra vitamine en mineralen is dus in principe niet nodig. Cavom compleet is een geperste brok. Voordelen Cavom Cavom compleet draagt bij aan een beter vruchtbaarheid van reuen en teven. Daarnaast draagt het bij aan een beter gebit, door de harde brok wordt de vorming van tandsteen tegen gegaan. Minder voeren, meer energie Doordat deze brok een hoge energie waarde heeft, hoef je, je hond minder voeding te geven. Hierdoor is deze brok erg voordelig in gebruik. Daarnaast is deze brok licht verteerbaar en omdat je, je hond minder voert zal je hond minder ontlasting hebben. Cavom compleet is ook uitermate geschikt voor honden die prestaties moeten leveren.. Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
2900001252638, 8716081990094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
CAVOM COMPLEET HONDENVOER #95;_20 KG
€ 33,00
CAVOM COMPLEET HONDENVOER #95;_20 KG bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg
€ 38,95
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg
€ 38,95
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg
€ 38,99
Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees 20 kg - Hondenvoer
€ 38,99
Cavom Compleet Adult Vlees 20 kg - Hondenvoer bestellen
Cavom - Compleet
€ 38,99
Cavom - Compleet bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: