Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet 20 kg
woensdag, 20 februari 2019
Cavom Compleet 20 kg

Cavom Compleet 20 kg

39,00 - 45,95
Bestel nu direct voor € 39,00

Cavom Compleet 20 kgDe volledige voeding voor volwassen honden. De voeding bestaat uit grotendeels ontsloten, licht verteerbare granen. Met een goede kwaliteit dierlijke èn plantaardige eiwitten voor een optimaal aminozuurpatroon. Met uiteraard eersteklas vetten en plantaardige oliën.  Maar ook met een uitgekiende vitamine- en mineralenbalans, een gering percentage ruwe celstof, weinig as en water. Dat laatste kan immers uit de kraan gehaald worden. Op elke verpakking vindt u een voedingsschema met een aanbeveling voor de hoeveelheid voer die jouw hond nodig heeft. De beste methode is nog altijd de hond op zicht te voeren en zo nodig de hoeveelheid voer aan te passen. Samenstelling: Granen (mais, tarwe, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (rund en schaap), oliën en vettenAnalytische bestanddelen: Ruw eiwit 24%, Ruw vet 16,5%, Ruwe celstof 1,9%, Ruwe as 6,5%, Vocht 7%, Fosfor 0,8%, Calcium 1%, Natrium 0,3%, Kalium 0,6%Inhoud: 20 kg (Tims.nl)

Cavom Compleet hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden. Cavom Compleet hondenvoer zorgt voor: * De juiste energetische waarde * Een gezonde huid en vacht * Volledige maaltijd (Brekz.nl)

Cavom Compleet geperst hondenvoerCavom is een volledige voeding voor volwassen honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar. Cavom wordt vaak gevoerd aan actieve, grotere honden. Het hondenvoer wordt in de sport vaak aangewezen als het beste voer. * Zeer licht verteerbaar * Een natuurproduct * Volledig in balans * Ook zeer geschikt voor honden die zeer actief zijn (Plein.nl)

Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Cavom compleet is een volledige voeding voor volwassen honden. Geperste brokken Cavom compleet is een licht verteerbare brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, die alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen bevat. Het geven van extra vitamine en mineralen is dus in principe niet nodig. Cavom compleet is een geperste brok. Voordelen Cavom Cavom compleet draagt bij aan een beter vruchtbaarheid van reuen en teven. Daarnaast draagt het bij aan een beter gebit, door de harde brok wordt de vorming van tandsteen tegen gegaan. Minder voeren, meer energie Doordat deze brok een hoge energie waarde heeft, hoef je, je hond minder voeding te geven. Hierdoor is deze brok erg voordelig in gebruik. Daarnaast is deze brok licht verteerbaar en omdat je, je hond minder voert zal je hond minder ontlasting hebben. Cavom compleet is ook uitermate geschikt voor honden die prestaties moeten leveren.. Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Door de speciale manier van persen zijn de brokken van cavom compleet veel luchtiger dan andere brokken. hierdoor komt er meer geur vrij en zijn deze brokken voor de hond onweerstaanbaar! dit volledige voer van cavom compleet bevat rund- en schapenvlees en heeft daardoor alle grondstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. tevens bevat deze brok een perfecte balans tussen omega-3 en omega-6, dankzij de toevoeging van zuiver rundvet en oliën.samenstelling:granen (mais, tarwe, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (rund en schaap), oliën en vetten.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 1,9%ruwe as: 6,5%vocht: 7%fosfor: 0,8%calcium: 1% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
2900001252638, 8716081990094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
20 kg Cavom compleet hondenvoer
€ 39,00
20 kg Cavom compleet hondenvoer bestellen
Cavom - Compleet
€ 39,99
Cavom - Compleet bestellen
Cavom Compleet hondenvoer 20 kg
€ 40,95
Cavom Compleet hondenvoer 20 kg bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg
€ 40,95
Cavom Compleet Hondenvoer 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg
€ 40,99
Cavom Compleet - Hondenvoer - 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg
€ 40,99
Cavom Compleet Adult Vlees - Hondenvoer - 20 kg bestellen
CAVOM COMPLEET 20KG 00001
€ 45,95
CAVOM COMPLEET 20KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: