Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Lam & Rijst Hond 15 kg
zaterdag, 25 september 2021
Prins ProCare Lam & Rijst Hond 15 kg

Prins ProCare Lam & Rijst Hond 15 kg

55,50 - 59,25
Bestel nu direct voor € 55,50

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Lamb & Rice Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice vezels zoals inuline en chicorei die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er ook zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Lamb & Rice is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergenic. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Lam En Rijst Hypoallergeen HondenvoerProCare Lamb&Rice Hypoallergic is een geperste voeding voor gevoelige volwassen honden tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel en biedt ondersteuning aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. Daarnaast bevat ProCare Lamb&Rice Hypoallergic vezels die de gezondheid van de darmen bevorderen. * 100% Natuurlijk product * Tarwe glutenvrij * De geselecteerde dierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. (Plein.nl)

Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic hondenvoer is een smakelijk, hypoallergeen droogvoer en is heel geschikt voor de gevoelige hond. * De voedingsvezels helpen de darmflora * Rijk aan Omega vetzuren uit zalmolie * Bevat lam als dierlijke eiwitbron (Brekz.nl)

Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een geperste voeding voor volwassen honden met een voedselallergie of voedingsintolerantie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595170158
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 55,50
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 55,95
Prins Procare Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Prins - ProCare - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 56,25
Prins - ProCare - Lamb & Rice Hypoallergic bestellen
Prins Procare Hypoallergeen Lam - Rijst 15 kg
€ 56,25
Prins Procare Hypoallergeen Lam - Rijst 15 kg bestellen
Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic hondenvoer 15 kg
€ 56,25
Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic hondenvoer 15 kg bestellen
Prins ProCare Lam en Rijst Hypoallergic 15 kg. - Hond
€ 56,25
Prins ProCare Lam en Rijst Hypoallergic 15 kg. - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Lam en Rijst Hypoallergic 15 kg. - Hond
€ 56,25
Prins ProCare Lam en Rijst Hypoallergic 15 kg. - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic - 15 kg
€ 59,25
Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: