Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Lam & Rijst Hond 15 kg
Wednesday, 29 November 2023

Prins ProCare Lam & Rijst Hond 15 kg

69,950 - 137,900
Bestel nu direct voor € 69,95

Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic hondenvoer is een smakelijk, hypoallergeen droogvoer en is heel geschikt voor de gevoelige hond. * De voedingsvezels helpen de darmflora * Rijk aan Omega vetzuren uit zalmolie * Bevat lam als dierlijke eiwitbron (Brekz.nl)

Prins ProCare Lam En Rijst Hypoallergeen HondenvoerProCare Lamb&Rice Hypoallergic is een geperste voeding voor gevoelige volwassen honden tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel en biedt ondersteuning aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. Daarnaast bevat ProCare Lamb&Rice Hypoallergic vezels die de gezondheid van de darmen bevorderen. * 100% Natuurlijk product * Tarwe glutenvrij * De geselecteerde dierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. (Plein.nl)

Prins Procare Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Lamb & Rice Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice vezels zoals inuline en chicorei die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er ook zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Lamb & Rice is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergenic. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic Speciaal voor honden die allergisch kunnen reageren op voeding is er de ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic van Prins. Deze hypoallergene voeding is gemaakt van hoogwaardig lamsmeel en geeft ondersteuning aan honden die allergisch kunnen reageren op andere eiwitbronnen. Lam is de enige dierlijke eiwitbron in het voer, en ondersteunt de huid, vacht en de spijsvertering. ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is rijk aan voedingsvezels, waaronder inuline en chicorei, die bijdragen aan een evenwichtige darmflora. Ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht bevat het droogvoer zalmolie. Eigenschappen Samengesteld voor honden met een voedselallergie of voedingsintolerantie Bevat lam als enige eiwitbron Met zalmolie, ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht Rijk aan voedingsvezels die bijdragen aan een gezonde darmflora Geschikt voor Volwassen honden met een voedselallergie of voedingsintolerantie tot 8 jaar oud Smaak Lam Brokgrootte Circa 12 mm doorsnede Inhoud 3 of 15 kg Samenstelling Maïs, rijst (25%), gedehydreerde lam (18%), dierlijk vet (rund), maïsgluten, aardappelzetmeel, maltodextrine, gedroogde chicorei (2%), kaliumchloride, zalmolie (0.5%), inuline (0.3%), zonnebloemolie, gehydrolyseerde gist. Analytische bestanddelen Vocht 9.0%, ruw eiwit 19.0%, ruw vet 13.0%, ruwe as 7.5%, ruwe celstof 4.5%. Mineralen Calcium 1.5%, fosfor 0.9%, kalium 0.8%, magnesium 0.1%, natrium 0.3%. (Medpets.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595170158
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic hondenvoer 15 kg
€ 69,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare lam/rijst - 15 KG
€ 69,95
Prins Procare Hypoallergeen Lam - Rijst 15 kg
€ 69,95
Prins - ProCare - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 69,99
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 70,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic - 15 kg
€ 75,50