Seresto Halsband Vlooien en Teken Hond tot 8 kg

Seresto Halsband Vlooien en Teken Hond tot 8 kg

24,99 - 44,00
Bestel nu direct voor € 24,99

Seresto vlooienband voor honden tot 8 kg De geurloze halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij honden tot 8 kg. Seresto is een vlooien en tekenband die na aanbrengen direct bescherming biedt tegen vlooien en binnen twee dagen tegen teken. * Tot 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken; * zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie; * doodt bijtende/zuigende luizen bij de hond; * geurloos. * Exclusief reflectoren (Plein.nl)

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden. De halsband met een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. (Medpets.nl)

Seresto Halsband voor kleine honden is een praktische vlooienhalsband die geschikt is voor honden met een gewicht van minder dan 8 kg.  * Doodt snel en effectief vlooien * Ook werkzaam tegen teken en luizen * Tot acht maanden preventief (Brekz.nl)

Seresto Teken- En Vlooienband Small - Anti tekenmiddel - 38 cm Tot 8 Kg direct bestellen in onze webshop! Seresto is een revolutionaire nieuwe vlooienband die maar liefst 8 maanden werkzaam is. Seresto is waterbestendig en geurloos en beschermt je hond 7 tot 8 maanden tegen vlooien en teken. De band is er voor kleine en grote honden: Kleine hond: tot 8 kg lichaamsgewicht. Grote hond: vanaf 8 kg lichaamsgewicht. De band geeft gedurende deze tijd continu en lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. Hierdoor blijft je hond veilig voor vlooien en teken. Hoe werkt Seresto? De twee werkzame stoffen worden via de band verspreid over de huid en de vacht van je dier. De band werkt zowel afwerend als dodend tegen teken. Hiernaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis). Veilig en effectief. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Verder is de band ontworpen om gevaar voor verstikking / verwurging te voorkomen: Mocht je hond vast komen te zitten, dan zal de gesp op tijd loskomen. Er is tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid. Seresto is een product van Bayer Petcare.. Alle Seresto voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Seresto kleine hond Seresto kleine hond is een waterbestendige en geurloze halsband ter preventie en bestrijding van vlooien en teken bij honden tot 8 kg. De band biedt direct na het aanbrengen bescherming tegen vlooien en binnen 2 dagen tegen teken. Deze bescherming houdt tot 8 maanden aan. De band is 38 cm lang en bedoeld voor kleine honden tot 8 kg. doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie doodt teken en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe teken doodt luizen geurloos Gebruik je liever geen halsband om je hond te beschermen tegen vlooien en/of teken? Kies dan voor de vlooiendruppels die wij verkopen. Werkzamestof(fen) Imidacloprid en flumethrine De halsband geeft gedurende de werkingsduur continu een lage dosering van de werkzame stoffen (imidacloprid en flumethrine) af in een dermate lage dosis dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Deze stoffen verspreiden zich vervolgens over de huid en de vacht van de hond. Ook verkrijgbaar Voor honden vanaf 8 kg is er een Seresto band met een lengte van 70 cm. Gebruiksaanwijzing Seresto band Breng één halsband per hond rond de nek aan. De banden zijn alleen voor uitwendig gebruik. Neem de Seresto halsband net voor gebruik uit het beschermende zakje Ontrol de Seresto halsband en zorg dat er geen restanten van de plastic verbindingsstukjes aan de binnenkant van de band zitten. Pas de halsband aan rond de nek van het dier zonder die te strak te trekken. Een ruimte van twee vingers tussen de halsband en nek is aanbevolen. Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk, op ca 2 cm na, af. Controleer de band regelmatig en pas deze aan indien nodig. Dit is vooral belangrijk bij snelgroeiende pups. De Seresto band is ontworpen met een veiligheidssluiting. In uitzonderlijke geval dat een hond vast zou komen te zitten, zal de hond op eigen kracht de halsband kunnen verwijderen om zo snel los te komen. Hiervoor heeft de Seresto band maar liefst 2 ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, namelijk het loskomen van het openingsmechanisme (bij 40 tot 64 N) en het breken van een vooraf bepaald breekpunt (bij 78 N). Bekijk ook de video om te zien hoe je de Seresto vlooienband bij je hond om doet. Vergeet ook niet te ontwormen! Een lintworm besmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel je hond dan ook tegen wormen, zeker als hij al last heeft van vlooien. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen in ons assortiment. (Petpost.nl)

De seresto halsband van bayer wordt gebruikt voor de bestrijding van luizen, vlooien en teken bij de hond. de vlooienbestrijding is direct na het omdoen van de halsband actief, de tekenbestrijding na 2 dagen, waarna het product 7 tot 8 maanden werkzaam is. deze band mag niet gebruikt worden bij pups die jonger zijn dan 7 weken.werkzame stoffen: imidacloprid en flumethrine. deze geurloze band is 38 cm lang en is geschikt voor honden tot 8 kg. (Dierspecialist.nl)

Natuurlijke afweer van vlooien en teken op uw kat. (Marcovet.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221035459; 4007221034452
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Seresto Vlooien En Tekenband - Kleine Hond - 0 Tot 8 kg
€ 24,99
Seresto Vlooien En Tekenband - Kleine Hond - 0 Tot 8 kg bestellen
Seresto - Vlooien / tekenband hond < 8kg
€ 24,99
Seresto - Vlooien / tekenband hond < 8kg bestellen
Seresto Teken en Vlooien Halsband Hond tot 8kg 38 cm
€ 25,73
Seresto Teken en Vlooien Halsband Hond tot 8kg 38 cm bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto hond < 8kg - 38 cm
€ 25,95
Seresto hond < 8kg - 38 cm bestellen
Seresto Halsband voor kleine honden Per stuk
€ 25,95
Seresto Halsband voor kleine honden Per stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto Teken- En Vlooienband Small - Anti tekenmiddel - 38 cm Tot 8 Kg
€ 26,00
Seresto Teken- En Vlooienband Small - Anti tekenmiddel - 38 cm Tot 8 Kg bestellen
Seresto kleine hond - tot 8 kg
€ 26,95
Seresto kleine hond - tot 8 kg bestellen
Webshop Keurmerk
Seresto Teken- En Vlooienband Kleine Hond (<8 kg) 38cm
€ 29,17
Seresto Teken- En Vlooienband Kleine Hond (<8 kg) 38cm bestellen
BA SERESTO KLEINE HOND <8KG 00001
€ 34,00
BA SERESTO KLEINE HOND <8KG 00001 bestellen
Seresto Vlooien- en Tekenband voor Honden <8kg
€ 44,00
Seresto Vlooien- en Tekenband voor Honden <8kg bestellen
Bekijkt u ook: