Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Spray 250 ml
vrijdag, 20 mei 2022
Frontline Spray 250 ml

Frontline Spray 250 ml

28,49 - 81,95
Bestel nu direct voor € 28,49

Frontline handpompspray vlooien & teken bij hond / kat is een handige spray voor het effectief doden van vlooien, teken en luizen op zowel honden als katten. * In handige spray * Werkt tot 3 maanden preventief * Ook tegen bijtende luizen (Brekz.nl)

Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij hond en kat. De spray doodt vrijwel alle vlooien op de hond of kat binnen 24 uur. (Medpets.nl)

Frontline Spray Tegen Vlooien En TekenFrontline Spray bestrijdt vlooien en teken en spuit je direct op je hond of kat. De spray kun je eenvoudig aanbrengen met de spuitflacon. * Makkelijk te doseren dankzij de sprayfles * Doodt vlooien binnen 24 uur en teken binnen 48 uur * Ook geschikt voor pups, kittens, drachtige en zogende poezen en teven * Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 ml en 250 ml (Plein.nl)

Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 250 ml direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Spray Het hele jaar door kan je hond of kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Spray bied je je dier bescherming tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Je spuit het product direct op je hond en/of kat. Doseer het middel op basis van de instructies in de bijsluiten, waar je ook enkele praktische tips vindt. Frontline Spray is geschikt voor volwassen honden en katten, maar ook voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud, drachtige en zogende poezen en teven. Raadpleeg voor het gebruik bij puppy's en kittens een dierenarts! Gebruik de spray niet bij konijnen en ook niet bij zieke of herstellende dieren. De spray beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Vlooien en teken worden gedood binnen 24 tot 48 uur. De werking wordt niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of wassen. Hoe gebruik je het? Was je huisdier 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling niet, anders heb je de kans dat je de vetlaag op de huid weg wast. Draag handschoenen en spuit vervolgens met een afstand van 10 tot 20 cm de vacht tegen de haargroeirichting in. Maak de hele vacht nat. Bij hele jong een oude dieren kan je ook wat vloeistof op een katoenen doek sprayen en daar de huid mee inwrijven. Masseer de spray daarna goed in, vooral bij langharige dieren, zodat het product goed doordringt tot op de huid. Laat het product opdrogen in de lucht. Frontline Spray is verkrijgbaar in 100 ml of 250 ml. . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FRONTLINE Spray kan op een eenvoudige en veilige manier worden toegediend. Zelfs zogende of drachtige dieren, pups en kittens kunnen zonder bezwaar met FRONTLINE worden behandeld. FRONTLINE Spray bevat alcohol en kan daardoor... (Dierenwinkelxl.nl)

De frontline spray kan al gebruikt worden tegen vlooien en teken bij puppy's vanaf de tweede levensdag! de spot on is bruikbaar vanaf 8 weken. door de ophoping in de talgklieren en de lage wateroplosbaarheid van frontline wordt de effectiviteit niet of nauwelijks beinvloed door natregenen, zwemmen of baden, zelfs met een shampoo gebruikt een keer per week.; (Dierspecialist.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8713942402109; 3661103007067
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline handpompspray vlooien & teken bij hond / kat 250 ml
€ 28,49
Frontline handpompspray vlooien & teken bij hond / kat 250 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray - 250 ml
€ 32,45
Frontline Spray - 250 ml bestellen
Frontline Spray Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Hond en Kat - 250 ml
€ 33,13
Frontline Spray Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Hond en Kat - 250 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Hond en Kat - 250 ml
€ 33,13
Frontline Spray Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Hond en Kat - 250 ml bestellen
Frontline Anti Vlooien en Teken Spray 250 ml
€ 34,35
Frontline Anti Vlooien en Teken Spray 250 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 250 ml
€ 37,49
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 250 ml bestellen
Frontline - Spray
€ 39,99
Frontline - Spray bestellen
FRONTLINE SPRAY 250ML 00001
€ 50,98
FRONTLINE SPRAY 250ML 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: