Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg

Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg

49,95 - 65,75
Bestel nu direct voor € 49,95

Pro Plan Adult Original met Kip(in nieuwe verpakking)Pro Plan Adult Medium Original is speciaal samengesteld voor volwassen honden.De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk imuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Adult met optibalance™ Rijk aan Kip droge brokken Purina Pro Plan® Medium Adult met optibalance™ is een complete hondenvoeding voor volwassen honden van medium rassen. Dit hondenvoer is rijk aan kip en is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw hond, als onderdeel van een gezonde levensstijl. optibalance™ is een combinatie van specifiek geselecteerde, evenwichtige voedingsstoffen om uw hond gezond te houden. Dit hondenvoer voor volwassen honden is samengesteld voor tandverzorging. Het helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl en het ondersteunt een glanzende vacht van de wortel tot de punt. Purina Pro Plan® Medium Adult met optibalance™ Rijk aan Kip zorgt er voor dat uw hond bij iedere maaltijd alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft, zodat hij het maximale uit zijn leven kan halen.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden van een middelgroot hondenras. Deze voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden en draagt bij aan het behouden van het lichaamsgewicht. (Medpets.nl)

Purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip droge brokken samenstelling: gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, sojameel, maisgries, rijst, digest, gluten, mineralen, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 28 000; vit. d3: 910; vit. e : 550; mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 231; calciumjodaat, watervrij: 3,0; kopersulfaat-pentahydraat: 46; mangaansulfaat-monohydraat: 110; zinksulfaat-monohydraat: 390; natriumseleniet: 0,27.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 25,0%; vetgehalte: 15,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,5%.10-15kg 180-240 210-27515-20kg 240-290 270-33020-25kg 290-335 330-385voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.bij purina pro plan geloven we dat een optimale voeding de basis is van optimale gezondheid en welzijn. purina pro plan met optihealth, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een vooruitstrevende voeding aan die een lange termijn effect heeft op de gezondheid van honden. optihealth is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende groottes en lichaamsbouw, die hun specifieke behoeftes ondersteunt en helpt om hen in topvorm te houden. purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.superieure opname van de voedingsstoffen om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw hond.helpt om de vacht van uw hond prachtig glanzend te houden van de wortel tot de punt.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120488
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 49,95
Proplan - Medium Adult Chicken bestellen
Pro Plan Adult Medium Honden Droogvoer - kip - 14 kg
€ 51,75
Pro Plan Adult Medium Honden Droogvoer - kip - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Medium Honden Droogvoer - kip - 14 kg
€ 51,75
Pro Plan Adult Medium Honden Droogvoer - kip - 14 kg bestellen
Pro Plan Optihealth Adult Medium 14 kg
€ 51,75
Pro Plan Optihealth Adult Medium 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 52,50
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 14 kg
€ 61,05
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 14 kg bestellen
PP MEDIUM ADULT 14KG 00001
€ 65,75
PP MEDIUM ADULT 14KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: