Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg
zondag, 05 april 2020
Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg

Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg

44,99 - 49,95
Bestel nu direct voor € 44,99

Pro Plan Medium Adult Optibalance is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en houdt rekening met de speciale voedingsbehoeften van middelgrote, volwassen honden met een gewicht van 10 – 25 kg. De efficiënte voedingstofcombinatie Optibalance bevat alle belangrijke vitaalstoffen, die jouw hond nodig heeft en kan zo langdurig voor een goede lichamelijke conditie, activiteit en levensvreugde zorgen. Met kwalitatief hoogwaardige stukjes kip is het droogvoer licht verteerbaar en kan voor een uitstekende opname van de voedingsstoffen zorgen. De receptuur met vitaminen, mineralen, sporenelementen en visolie biedt omvangrijke gebitsverzorging en kan helpen bij het gezond houden van de gewrichten. Bovendien kan het voer een positief effect hebben op huid en vacht, zodat jouw hond van top tot teen prettig kan voelen. De aan de kaken van middelgrote honden aangepaste brokjes zorgen bij honden, die dol zijn op gevogelte, voor een hoge acceptatie. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen met het vooruitzicht van een optimale voeding voor optimale gezondheid. Pro Plan Medium Adult Optibalance in één oogopslag: Droogvoer voor honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 - 25 kg Speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van middelgrote, volwassen honden Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingstofcombinatie Optibalance: ondersteunt langdurig een goede lichamelijke conditie en zorgt voor welzijn Optimale voedingstofopname: receptuur zorgt voor lichte verteerbaarheid en makkelijk omzetten van de voedingsstoffen Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden Huid- en vachtgezondheid: ondersteunt een glanzende vacht van top tot teen en een gezonde huid Gebits-formule: inhoudsstoffen bevorderen omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Aangepaste brokjesgrootte: aangepast aan de kaken van middelgrote honden (Zooplus.nl)

Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen hond tot 7 jaar oud. Voor alle rassengroottes mogelijk. * Versterkt het immuunsysteem * Bevordert darmflora * Bevat omega-3 en omega-6 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Original met Kip(in nieuwe verpakking)Pro Plan Adult Medium Original is speciaal samengesteld voor volwassen honden.De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk imuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden van een middelgroot hondenras. Deze voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden en draagt bij aan het behouden van het lichaamsgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120488
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 44,99
Proplan - Medium Adult Chicken bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult - Kip met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg
€ 46,95
Pro Plan Medium Adult - Kip met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult Optibalance - Kip & Rijst - 14 kg
€ 46,99
Pro Plan Medium Adult Optibalance - Kip & Rijst - 14 kg bestellen
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 14 kg
€ 47,95
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 14 kg bestellen
Pro Plan Optihealth Adult Medium 14 kg
€ 48,69
Pro Plan Optihealth Adult Medium 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 14 kg
€ 49,95
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 14 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: