Nutro Grain Free Adult Medium Kip Hond 1,4 kg

Nutro Grain Free Adult Medium Kip Hond 1,4 kg

9,95 - 10,99
Bestel nu direct voor € 9,95

Nutro Grain Free Adult Medium kip hondenvoer is geschikt voor middelgrote rassen van 10 tot 25 kg.  * Graanvrije voeding * Geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen * Geschikt voor honden met overgevoeligheden (Brekz.nl)

De grain free van nutro is geschikt voor honden met een volwassen lichaamsgewicht van 10 tot 25 kg. dit voer is graanvrij en licht verteerbaar. de brok is samengesteld uit kip en is vrij van granen, sojaproteïne en zuivelproducten. daarnaast is het voer vrij van kunstmatige toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. de brok bevat een unieke combinatie groenten voor alle noodzakelijke vitaminen en mineralen.samenstelling:kip (25% daarvan: gedroogde kippeneiwit, verse kip (4%), erwtenzetmeel, erwteneiwit, pluimveevet, gedroogde pluimvee-eiwitten (kalkoen, gans, eend), kaneneiwitten (kalf), gedroogde bietenpulp, geconcentreerde kalkoenlever, mineralen, zonnebloemolie, cichorei-extract, tapiocazetmeel, rozemarijnextract.nutritionele toevoegingsmiddelen:vitamine a 12580 ie, vitamine d3 1387,5 ie, kopersulfaatpentahydraat 7,65 mg, kaliumjodide 1,91 mg, mangaansulfaatmonohydraat 30,6 mg, natriumseleniet 0,2 mg, zinksulfaatmonohydraat 86,7 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 35%ruw vet: 17,43%ruwe as: 9%ruwe vezels: 1,97% (Dierspecialist.nl)

Bijna geen enkele hond kan de aromatische smaak van kip weerstaan. Het is dan ook geen wonder dat Nutro Grain Free Adult Kip geliefd is bij veel honden. Het droogvoer bevat verse kip als hoofdingrediënt en scoort met een soortspecifieke en natuurlijke samenstelling. De kip zorgt voor een lekkere smaak en vormt een bron van hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten. Dat is belangrijk om een slanke spiermassa te behouden en een actief leven te ondersteunen. Daarnaast verzorgt het hondenvoer je lieve huisdier met veel andere voedingsstoffen en micronutriënten, zoals vitaminen, mineralen en voedingsvezels voor een evenwichtige voeding. Nutro Grain Free Adult Kip Hondenvoer is graanvrij en wordt gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen, aroma's en gentechniek. Het is dus perfect voor iedereen die waarde hecht aan een zo natuurlijk mogelijke hondenvoeding. Nutro Grain Free Adult Kip Hondenvoer in één oogopslag: Compleet droogvoer voor volwassen, middelgrote honden (10-30 kg) Verse kip als hoofdingrediënt: zeer smaakvol, bron van hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten Eiwitrijke receptuur: ideaal voor een soortspecifieke voeding, ondersteunt het behoud van slanke spieren Graanvrij geproduceerd: geschikt voor honden met dergelijke allergieën en intoleranties Dagelijkse verzorging: voorziet je hond rijkelijk van voedingsstoffen en energie uit natuurlijke, zo min mogelijk bewerkte ingrediënten Zonder kunstmatige kleurstoffen, aroma's en conserveermiddelen Vrij van genetisch gemodificeerde inhoudsstoffen Goede smaak: nauwelijks afgeslagen (Zooplus.nl)

Nutro Hondenvoer Adult Medium Graanvrij Kip 1,4 kgHondenvoer Adult Medium Graanvrij Kip is een volledig voer voor honden met dieetgevoeligheden voor kip. NUTRO™ GRAIN FREE Hond is bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals kippenvlees # 1. Dankzij gedehydrateerde eiwitten biedt dit hondenvoer een hoog eiwitgehalte om aan hun behoeften te voldoen. Graanvrij , NUTRO ™ GRAIN FREE hond hondenvoer draagt bij aan een gezonde spijsvertering en helpthet risico op voedselgevoeligheden te verminderen. Dankzij een goede balans tussen de calcium- en fosforsnelheid, een aangepaste vezelsnelheid, zijn deze brokken perfect aangepast om de groei van jouw hond te ondersteunen.  * Een volledig voer voor honden met dieetgevoeligheden voor kip * Is bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals kippenvlees # 1 * Dankzij gedehydrateerde eiwitten biedt dit hondenvoer een hoog eiwitgehalte om aan hun behoeften te voldoen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4008429118623
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutro Grain Free Adult Medium kip hondenvoer 1.4 kg
€ 12,90
Nutro Grain Free Adult Medium kip hondenvoer 1.4 kg bestellen
NU ADULT GF KIP 1,4KG 00002
€ 13,98
NU ADULT GF KIP 1,4KG 00002 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Nutro Grain Free Adult Kip Hondenvoer - 1.4 kg
€ 15,98
Nutro Grain Free Adult Kip Hondenvoer - 1.4 kg bestellen
Nutro Hondenvoer Adult Medium Graanvrij Kip 1,4 kg
€ 16,52
Nutro Hondenvoer Adult Medium Graanvrij Kip 1,4 kg bestellen
Bekijkt u ook: