Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil Pasta 7,8 ml
zaterdag, 24 februari 2018
Mansonil Pasta 7,8 ml

Mansonil Pasta 7,8 ml

10,70 - 12,89
Bestel nu direct voor € 10,70

Ontwormingspasta voor honden en katten. (Marcovet.nl)

Mansonil Pasta is een ontwormingsmiddel voor honden en katten van alle leeftijden. De pasta is een behandeling tegen onder andere spoel-, haak- en lintwormen. (Medpets.nl)

Mansonil pasta kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende wormsoorten bij honden en katten.   bij de hond: spoelwormen: toxocara canis, toxascaris leonina zweepwormen: trichuris vulpis haakwormen: uncinaria stenocephala, ancylostoma caninum lintwormen: taenia pisiformis, taenia hydatigena algemeen behandelingsschema honden. pups: op de leeftijd van 2, 4, 6, en 8 weken, daarna om de 2 maanden tot ze een half jaar oud zijn. zogende teven: tegelijk met de pups ontwormen. vanaf een half jaar oud, minstens ieder half jaar herhalen.   bij de kat: spoelwormen: toxocara cati, toxascaris leonina haakwormen: ancylostoma tubaeforme lintwormen: taenia pistiformis, taenia taeniaeformis algemeen behandelingsschema katten. kittens: op de leeftijd van 4, 6 en 8 weken, daarna om de 2 maanden tot ze een half jaar oud zijn. zogende poezen: tegelijk met de kittens ontwormen. vanaf een half jaar oud, minstens ieder half jaar herhalen. (Dobey.nl)

Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil pasta: Wormen zijn meestal een onzichtbare plaag. Het is wel belangrijk ze te bestrijden daar de wormen schade kunnen aanrichten bij zowel mens als dier. Bij pups en kittens mag je ervan uitgaan dat ze besmet zijn met spoelwormen. Dit kan komen doordat ze voor de geboorte al besmet zijn geraakt of via de moedermelk na de geboorte. Deze jonge dieren dienen vaker ontwormd te worden. Een handig product hiervoor is Mansonil Pasta. De spuit van de pasta is handig instelbaar voor het toedienen van de pasta. Daarnaast heeft de pasta geen bijwerkingen. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221010036
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Mansonil pasta 7,5ml
€ 10,70
Mansonil pasta 7,5ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta - 7,8 ml
€ 11,50
Mansonil Pasta - 7,8 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Ontwormpasta 7,8 ml
€ 12,15
Ontwormpasta 7,8 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta Ontworming - Hond/Kat - 7,8 ml
€ 12,50
Mansonil Pasta Ontworming - Hond/Kat - 7,8 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg
€ 12,89
Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg bestellen
Bekijkt u ook: