Hills Prescription Diet Kat K / D 5 kg

Hills Prescription Diet Kat K / D 5 kg

42,99 - 49,95
Bestel nu direct voor € 42,99

Hill´s Prescription Diet biedt een veelvoud aan klinisch geteste, therapeutische voedingsmiddelen aan, die ter behandeling van een scala van ziekten wordt gebruikt. Hill's Prescription Diet Feline k/d Kidney Care is speciaal aangepast aan de behoeften van katten die aan nierproblemen lijden. Een probleem aan de nieren kan verschillende oorzaken hebben, vaak gaat het over een probleem met voeding of een erfelijke aandoening. Ook doet zich vaak tegelijkertijd een belasting op de hartfunctie voor. Hill´s Prescription Diet Feline k/d bevat de volgende eigenschappen en ondersteunt daarmee de therapie bij nierproblemen: Gereduceerd Proteïne- en fosforgehalte: om ongemak veroorzaakt door afbraak van schadelijke stoffen te voorkomen Met extra omega 3-vetzuren uit visolie ter verbetering van de bloedtoevoer naar de nieren Het verhoogde gehalte aan antioxidanten helpt schadelijke vrije radicalen te neutraliseren De smaakvolle receptuur van het droogvoer bevordert de eetlust. Gezonde lichaamsconditie In een half jaar durend onderzoek nam het lichaamsgewicht van katten die k/d-kattenvoeding kregen met 5,8% toe, en werd daarnaast klinisch bewezen dat zij spiermassa behielden*. *Interne gegevens. Hill’s Pet Nutrition, 2019. Gezonde eetlust Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)- technologie stimuleert de eetlust en verhoogt de voedselinname bij zieke katten, om hen te helpen de voedingsstoffen binnen te krijgen die ze nodig hebben om zich beter te voelen. Alertheid en vitaliteit Met L-carnitine en andere antioxidanten die een rol spelen bij de energieproductie van het lichaam. Spiermassa Met hoogwaardige eiwitten die onmisbaar zijn voor gezondere spieren en het behoud van spierweefsel. 100% Smaakgarantie - jouw huisdier zal ervan houden Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend van hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een heerlijke smaak. Hill's is ervan overtuigd dat jouw huisdier Hill´s Prescription Diet heerlijk zal vinden en spreekt daarom voor deze producten een 100% smaakgarantie uit. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care kattenvoer met kip is een ondersteunend dieetvoer voor volwassen katten met een nieraandoening. * Voor tijdelijke en chronische nierinsufficiëntie * Bevat een verhoogd caloriegehalte * Lage hoeveelheid fosfor en eiwit (Brekz.nl)

Hill's k/d Prescription Diet Feline is speciaal ontwikkeld door dierenartsen voor katten met nieraandoeningen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742430805
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
5kg K/D Kidney Care met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 42,99
5kg K/D Kidney Care met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer bestellen
Hill's Prescription K/D Kidney Care kattenvoer kip 5 kg
€ 46,49
Hill's Prescription K/D Kidney Care kattenvoer kip 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d - Feline - Chicken - 5 kg
€ 49,95
Hill's k/d - Feline - Chicken - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: