Hills Prescription Diet Feline R/D Weight Reduction 5 kg

Hills Prescription Diet Feline R/D Weight Reduction 5 kg

44,49 - 53,25
Bestel nu direct voor € 44,49

Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met overgewicht Problemen met het gewicht van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet r/d Weight Reduction kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip waarvan klinisch is bewezen dat deze het lichaamsvet met 11% vermindert in slechts 2 maanden. Daarnaast zorgt het voer ervoor dat je kat een verzadigd gevoel behoudt tijdens het afvallen, zo wordt het hongergevoel verminderd. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van overgewicht. De voeding heeft een laag energiegehalte en is geschikt voor volwassen katten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Calorie- en vetarm om het gewichtsverlies te bevorderen. * Rijk aan voedingsvezels voor een verzadigd gevoel * L-carnitine om de vetverbranding te bevorderen en de spieren te helpen behouden * Hoog antioxidantengehalte ter bevordering van de neutralisatie van vrije radicalen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet r/d Weight Reduction is verkrijgbaar in 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction kattenvoer kip is een speciaal samengesteld dieetvoer voor katten met een neiging tot overgewicht * Hoog vezelgehalte voor verzadigd gevoel * Laag vetgehalte * Draagt bij aan de vetverbranding (Brekz.nl)

Hill's r/d Weight Reduction Prescription Diet Feline is speciaal ontwikkeld voor katten met gewichtsproblemen/overgewicht (obesitas). (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742431802
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg
€ 44,49
Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg bestellen
Hill's Prescription R/D Weight Reduction kattenvoer 5 kg
€ 50,49
Hill's Prescription R/D Weight Reduction kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's r/d - Feline 5 kg
€ 53,25
Hill's r/d - Feline 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: