Hills Prescription Diet Feline K/D Mobility 2 kg

Hills Prescription Diet Feline K/D Mobility 2 kg

25,99 - 29,75
Bestel nu direct voor € 25,99

Prescription Diet Feline K/D +Mobility van Hill's is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met chronische of acute nierinsufficiëntie. Tegelijkertijd is dit dieetvoer geschikt bij osteoartrose en gewrichtsproblemen. Dankzij een laag fosfor- en natriumgehalte en een bijzonder groot aandeel EPA, omega 3 en vitamine E ondersteunt het de nier- en hartfunctie en stimuleert het bovendien de gewrichten. Zo draagt deze smakelijke maaltijd bij aan het verzachten van nierklachten en ondersteunt jouw kat in mobiliteit en levensvreugde. Dit eetlustopwekkende droogvoer bevat een gereduceerd aandeel proteïnen, die echter van erg hoge kwaliteit zijn en zo aan de opbouw van slanke, krachtige spieren bijdragen. Gepaard met glucosamine en chrondroïtine, die de opbouw van kraakbeen en de beweeglijkheid van de gewrichten stimuleren, bevordert de dieetvoeding de mobiliteit van jouw kat. Binnen slechts 28 dagen kun je zien hoe jouw kat merkbaar behendiger gaat lopen, klimmen en springen. Hoogwaardige dieet brokken die door dierenartsen worden voorgeschreven en jouw kat op effectieve wijze helpen om de gezondheid van nieren en gewrichten te behouden. Hill's PD Feline K/D +Mobility in één oogopslag: Diëtetisch enkelvoer voor volwassen katten Speciaal ontwikkeld voor katten met chronische of acute nierinsufficiëntie of met osteoartrose of gewrichtsproblemen Ondersteunt de nierfunctie en gewrichtstofwisseling: Recept met laag fosfor- proteïnegehalte, rijk aan Omega-3, vitamine E, DHA, methionine en mangaan Met chondroïtine glucosamine: ondersteunen de opbouw van kraakbeen en de aanmaak van gewrichtsvocht Hoogwaardige proteïne: met 21% kip en kalkoen, met een bijzonder waardevol aminozuurprofiel, draagt bij aan slanke, krachtige spierpartij Meer mobiliteit binnen 28 dagen: zichtbaar resultaat, die behendiger lopen, springen en klimmen mogelijk maken Hoge acceptatie: met Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.) –technologie die de eetlust van katten met nieraandoeningen aanvuurt, voor een calorieopname die tot wel 35% hoger is dan bij traditioneel voer Evenwichtig en rijk aan vitale stoffen: met vitaminen, mineralen, sporenelementen en bèta-carotine en natuurlijke antioxidanten, voor een optimaal gezond lichaam en een sterk afweersysteem Door dierenartsen aanbevolen: een klinisch werkzaam voer dat vaak door dierenartsen wordt voorgeschreven 100% smaakgarantie - jouw huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend van hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een goede smaak. Hill's is ervan overtuigd dat jouw huisdier Hill's Prescription Diet verrukkelijk gaat vinden en spreekt daarom voor deze producten een 100% smaakgarantie uit. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility / Kidney + Joint Care kattenvoer met kip is een dieetvoer voor volwassen katten met nierproblemen en gewrichtsproblemen.  * Speciale receptuur * Ondersteunt de mobiliteit  * Helpt met bevorderen van de eetlust (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met gevoelige gewrichten en nieraandoeningen Problemen met de gewrichten en nieren van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet k/d Mobility Kidney + Joint Care kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je kat ondersteunt met gewrichtsproblemen en nieraandoeningen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. De voeding is geschikt voor volwassen katten. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten ook hoogwaardige eiwitten, een hoog DHA-gehalte, omega 3-vetzuren, methionine, mangaan en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Met Enhanced Appetite Trigger (E.A.T)-technologie om de eetlust van katten met nieraandoeningen te stimuleren (tot 35% hogere calorie inname dan andere niervoedingen in de markt) * Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen * Klinisch bewezen verschil in 28 dagen * Ondersteunt de vitaliteit en alertheid bij oudere katten * Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je kat om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet k/d Mobility Kidney + Joint Care is verkrijgbaar in 2 kg en 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's k/d + Mobility Feline is speciaal ontwikkeld voor katten met zowel chronische nierproblemen als gewrichtsproblemen. Dit voer helpt de ontwikkeling van nierproblemen af te remmen en ondersteunt de stijve gewrichten van het dier. Hill's k/d + Mobility heeft een kipsmaak en is zowel in droog- als natvoer verkrijgbaar. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742011646
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg Feline K/D +Mobility met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 25,99
2kg Feline K/D +Mobility met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer bestellen
Hill's Prescription K/D+Mobility Kidney+Joint Care kattenvoer 2 kg
€ 29,75
Hill's Prescription K/D+Mobility Kidney+Joint Care kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Kattenvoer - 2 kg
€ 30,48
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d + Mobility - Feline - 2 kg
€ 30,90
Hill's k/d + Mobility - Feline - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: