Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Bio Kat 2,5 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Fokker Bio Kat 2,5 kg

Fokker Bio Kat 2,5 kg

17,95 - 24,91
Bestel nu direct voor € 17,95

Fokker Bio Organic kattenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen katten. De voeding is 100% biologisch en bevat hoog verteerbare biologische ingrediënten. * Tarwe (gluten) vrij * Smakelijke brok * Skal gecertificeerd (Brekz.nl)

Fokker Bio Kattenvoer KipFokker Bio is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. Fokker Bio is 100% compleet en een gezonde basis voor iedere kat. De zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten zijn hoog verteerbaar. Dit product bevat een hoog gehalte aan BIO kippenmeel (36%). Daarnaast is Fokker Bio tarwe (gluten) vrij. Fokker Bio is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten. * Complete en gezonde voeding * Met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten * Glutenvrij * Voor volwassen katten (Plein.nl)

Fokker Cat Bio Kip - Kattenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Biologische voeding voor jouw volwassen kat Om jouw kat lichamelijk en mentaal gezond te houden, is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Cat Bio van Fokker is een high premium, biologische brokvoeding geschikt voor volwassen katten. Met de allerbeste ingrediënten Deze biologische voeding is 100% compleet en zal zorgen voor een gezonde kat. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben een hoge verteerbaarheid. Daarnaast bevatten de brokken een hoog gehalte aan biologisch kippenmeel (36%) en is het voer tarwe(gluten)vrij. Natuurlijk is het voer ook heel smakelijk waardoor jouw kat Nutri-Fit met plezier zal eten. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447047027
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Bio Organic kattenvoer 2,5 kg
€ 20,90
Fokker Bio Organic kattenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Bio Kattenvoer Kip 2,5 kg
€ 24,85
Fokker Bio Kattenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Fokker Cat Bio Kip 2.5 kg
€ 24,91
Fokker Cat Bio Kip 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Bio Kip 2.5 kg
€ 24,91
Fokker Cat Bio Kip 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Bio Kip - Kattenvoer - 2.5 kg
€ 24,94
Fokker Cat Bio Kip - Kattenvoer - 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: