Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breed Lam Hond 10 kg

Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breed Lam Hond 10 kg

47,95 - 51,50
Bestel nu direct voor € 47,95

Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breed Lam hondenvoer is een volledige droogvoeding voor volwassen honden van kleine rassen van 1 tot 7 jaar. * Houdt lichaam sterk en slank * Verzorgt huid en vacht * Vermindert tandsteen (Brekz.nl)

Eukanuba Natureplus+ Adult Small Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breeds zijn smakelijke brokken voor kleine honden rassen. Lam is het eerste ingrediënt en helpt de ontwikkeling voor soepele spieren. Het bevat natuurlijke bronnen van Omega-6 en -3 die zorgen voor een gezonde huid en vacht. De brokken hebben een unieke mix van fruit en groenten vol vitaminen en mineralen. Tevens heeft het een unieke dentadefense wat klinisch bewezen helpt om de vorming van tandsteen tegen te gaan en de tanden gezond te houden. De prebiotica en bietenpulp ondersteunen een gezonde spijsvertering en de antioxidanten en vitaminen ondersteunen een gezond immuunsysteem.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Nature Plus - Adult is een complete voeding voor uw volwassen hond met lamsvlees. Deze voeding bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten met als doel het ondersteunen van de gezondheid van uw hond. Verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden in verpakkingen van 2.3 en 10 kg. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255140742
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breed Lam hondenvoer 10 kg
€ 47,95
Eukanuba NaturePlus+ Adult Small Breed Lam hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Natureplus+ Adult Small Breeds Lam&Gevogelte&Rijst 10 kg
€ 51,49
Eukanuba Natureplus+ Adult Small Breeds Lam&Gevogelte&Rijst 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Natureplus+ Adult Small Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 10 kg
€ 51,49
Eukanuba Natureplus+ Adult Small Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Nature Plus Adult - Lamb - Small - 10 kg
€ 51,50
Eukanuba Nature Plus Adult - Lamb - Small - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: