Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breed Lam Hond 2,3 kg

Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breed Lam Hond 2,3 kg

13,95 - 18,45
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breed Lam hondenvoer is een volledige droogvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen van 1 tot 7 jaar. * Vermindert tandsteen * Verbetert de vertering * Versterkt immuunsysteem (Brekz.nl)

Eukanuba Natureplus+ Adult Medium Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 2.3 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breeds heeft als eerste ingredient vers ingevroren lam. Dit is om soepele spieren te helpen ontwikkelen. Tevens is het een natuurlijke bron van Omega -6 en -3 dat zorgt voor een gezonde huid en vacht. De unieke mix van fruit en groenten zorgen voor een smakelijke samenstelling en zitten vol vitaminen en mineralen. De brokken hebben een unieke dentafense dat de vorming van tandsteen tegengaat en de tanden van jouw hond gezond houdt. Ook bevat het prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te ondersteunen en de antioxidanten en vitaminen helpen een gezond immuunsysteem te ondersteunen.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Nature Plus - Adult is een complete voeding voor uw volwassen hond met lamsvlees. Deze voeding bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten met als doel het ondersteunen van de gezondheid van uw hond. Verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden in verpakkingen van 2.3 en 10 kg. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255140797
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breed Lam hondenvoer 2,3 kg
€ 13,95
Eukanuba NaturePlus+ Adult Medium Breed Lam hondenvoer 2,3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Natureplus+ Adult Medium Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 2.3 kg
€ 14,49
Eukanuba Natureplus+ Adult Medium Breeds Lam&Gevogelte - Hondenvoer - 2.3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Nature Plus Adult - Lamb - Medium - 2.3 kg
€ 14,50
Eukanuba Nature Plus Adult - Lamb - Medium - 2.3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Natureplus+ Adult - Medium Breed - Lam - 2.3 kg
€ 18,45
Eukanuba Natureplus+ Adult - Medium Breed - Lam - 2.3 kg bestellen
Bekijkt u ook: