Eukanuba Adult Performance Jogging & Agility 3 kg

Eukanuba Adult Performance Jogging & Agility 3 kg

13,95 - 18,45
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Adult Performance Jogging & Agility is een volledig diervoeder voor actieve honden die veel aan behendigheidssporten doen of veel beweging krijgen. Honden hebben namelijk bij veel beweging meer voedingsstoffen nodig om de energie hoog te houden. (Brekz.nl)

Eukanuba Premium Performance voeding is geschikt voor actieve honden die topprestaties leveren. De voeding geeft atletische en actieve honden de juiste energie, zodat ze topprestaties kunnen leveren bij alles wat ze doen. Beschikbaar als Jogging & Agility en Working & Endurance. (Medpets.nl)

Eukanuba Adult Jogging/Agility Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba Premium Performance droge hondenvoeding voor jogging en behendigheid is dankzij de specifieke op prestaties gerichte koolhydraatsamenstelling ideaal voor honden die regelmatig genieten van buitenactiviteiten zoals rennen. wandelen. fietsen en behendigheidstraining. Ook bevat deze voeding voor topprestaties een hoog gehalte aan eiwitten (28%) en vet (18%). om jouw hond meer energie en dagelijkse voedingsstoffen te geven dan honden die gewoon actief zijn. Van de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van jouw hond bevorderen en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium is goed voor sterke botten. Eukanuba Adult Premium Performance Jogging & Behendigheid droge hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp die de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om jouw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap. vermindert de opbouw van tandsteen helpt jouw hond een gezond gebit te houden. 1.Bevat een hoog gehalte aan eiwitten (28%) en vet (18%) als extra energiebron voor jouw athletische hond 2.Ontwikkeld met een hoogwaardig koolhydratenmengsel. fantastisch voor joggen. behendigheid en balspelen 3.Samengesteld ter ondersteuning van gezonde gewrichten. met een natuurlijk bron van glucosamine en chondroitinesulfaat 4.Helpt een gezonde huid en een glanzende vacht te bevorderen met een optimale verhouding omega-6- en omega-3-vetzuren 5.Bevordert een gezonde spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen met prebiotica en bietenpulp. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121147
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult Performance Jogging & Agility hondenvoer 3 kg
€ 13,95
Eukanuba Adult Performance Jogging & Agility hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Performance Jog/Agility 3 kg
€ 14,25
Eukanuba Dog Performance Jog/Agility 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Jogging/Agility Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 14,49
Eukanuba Adult Jogging/Agility Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Jogging & Agility - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,45
Eukanuba Dog Adult - Jogging & Agility - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: