Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Adult Indoor 1,5 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Hills Adult Indoor 1,5 kg

Hills Adult Indoor 1,5 kg

20,65 - 23,49
Bestel nu direct voor € 21,25

Hill's Science Plan Adult Hairball Indoor kip kattenvoer is droogvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 6 jaar oud en bevat een speciale vezeltechnologie die helpt om het aantal haarballen te reduceren. * Met eiwitten van hoge kwaliteit en minder calorieën * Draagt bij aan een gezond hart * Ondersteunt gezonde gewrichten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Feline Adult Indoor Cat Chicken is een voeder voor katten die voornamelijk of uitsluitend binnenshuis leven. (Medpets.nl)

Hill's Feline Indoor Cat Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Geen haarballen meer voor jouw binnenkat Een binnenkat heeft een andere voedingsbehoefte dan een buitenkat, daarnaast kunnen binnenkatten ook nog eens last hebben van haarballen. Hill's Science Plan Hairball Indoor Adult zijn droge kattenbrokjes speciaal samengesteld voor binnenkatten die last hebben van haarballen. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud die binnenshuis leven, om haarballen te helpen reduceren. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. De brok met kip bevat een geavanceerde vezeltechnologie om haarballen te reduceren. Ook is voeding laag in vetgehalte en calorieën voor een ideaal lichaamsgewicht. De eiwitten in de brokken zijn van hoge kwaliteit, speciaal voor sterke spieren. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742752402
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult Hairball Indoor kip kattenvoer 1,5 kg
€ 24,20
Hill's Adult Hairball Indoor kip kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Indoor Cat 1,5 kg
€ 24,60
Hill's Science Plan - Feline Adult - Indoor Cat 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Indoor Cat Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 28,48
Hill's Feline Indoor Cat Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: