Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

7,19 - 10,50
Bestel nu direct voor € 9,99

Biokat Diamond Care is een speciaal ontwikkeld kattengrit van fijne, lichte natuurklei voor extra bescherming en verzorging: Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en... (Dierenwinkelxl.nl)

Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit is een klonterend, nieuw kattengrit gemaakt uit 100% natuurklei. Het bevat actiefkool om geurtjes snel en effectief te binden. Het actiefkool komt van een kokosnootbast, en groeit weer aan. Actiefkool is een extreem poreuze koolstof. Het heeft een groot oppervlakte aan de binnenkant. Één gram actiefkool bevat zo’n 1.000 qm oppervlakte. Dit actiefkool kan gecombineerd met andere krachten vervelende geurtjes snel en effectief binden. Bovendien heeft het Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit een babypoedergeur, wat een aangename geur in de ruimte verspreidt. In het kattengrit bevindt zich ook aloë vera voor een fijne en natuurlijke verzorging. De rijpe aloë vera bladeren worden na het oogsten direct naar de fabriek gebracht, waar ze worden gewassen en met de hand worden geschild. Na dit proces worden de aloë vera bladeren verder verwerkt tot een gel, een vloeibaar of een poederconcentraat. Het vloeibare concentraat wordt hierna over het kattengrit gesproeid. Door de toevoeging van aloë vera aan het kattengrit wordt een fijn en verzorgingsgevoel voor de poten van je kat gecreëerd dat lange tijd aanhoudt. De korrels van het kattengrit zijn zeer fijn en bovendien stofarm. Komen de korrel in contact met een vloeistof, vormen zij platte klonten waarin vervelende geurtjes, waaronder urinegeuren, worden gebonden. Bij de productie van Biokat´s Diamond Care Fresh wordt enkel gebruikt gemaakt van 100% natuurklei dat een zeer goede absorptie garandeert. Dit kattengrit wordt net zoals ieder ander Biokat’s product geproduceerd in Duitsland. TTijdelijke aanbieding! Bij aankoop van 8 kg Biokat´s Diamond Care krijg je nu 1,8 l of 2 l van dezelfde variant gratis! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 1096445 en zolang de voorraad strekt. Biokat´s Diamond Care in één oogopslag: Klonterend natuurgrit voor katten met een zeer goede binding van geurtjes Gefabriceerd in Duitsland Met actiefkool: actiefkool is een zeer poreuze koolstof met een extreem groot oppervlak. Één gram aan koolstof bedraagt zo’n 1.000 qm oppervlak, en bindt hierdoor geurtjes extra goed Met Aloë Vera: aloë vera wordt tot een vloeistof verwerkt en over het kattengrit gespoten, waardoor het een fijn en langdurig verzorgend gevoel geeft aan de pootjes van je kat Met babypoedergeur Vormt platte klonten Bijzonder fijne korrels stofarm Uit 100% natuurlijk klei Tot wel 60 dagen bruikbaar Alleen hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen Uitsluitend natuurklei uit gecontroleerde open groeven uit de regio (Zooplus.nl)

Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit is een kattengrit met fijne kleikorrels met natuurlijke actieve kool en babypoeder voor een frisse geur. * Klontvormend * Vermindert nare geurtjes * Met de geur van babypoeder (Brekz.nl)

Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care FreshBiokat's Diamond Care Fresh bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging.De Diamond Formula biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera. De zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof.Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als je slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffenop uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden.  * Heerlijkefrisse geur! * Met Aloë Vera * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Diamond Formula (Plein.nl)

Deze diamond care fresh kattenbakvulling van biokat's zorgt voor een zeer goede geurbinding door de natuurlijke actieve kool in de korrels. de kool wordt gemaakt van duurzame kokosnootschalen en is zeer poreus met een groot inwendig oppervlak, waardoor de korrels extra veel geur op kunnen nemen. over de korrels is aloë vera gesprenkeld, waardoor de voetzooltjes van de kat bij het gebruik van de kattenbak verzorgd worden. (Dierspecialist.nl)

Biokat's Diamond Care is kattengrit met aloë vera. De Diamond Formule van Biokat's zorgt voor een goede bescherming tegen vieze geurtjes. De actieve kool in het kattengrit wordt gemaakt van kokosnootschalen met een groot inwendig oppervlak. Hierdoor kan het kattengrit veel opnemen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064613260; 4002064613284
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokats - Diamond Care Fresh
€ 9,99
Biokats - Diamond Care Fresh bestellen
Thuiswinkel Waarborg
8L +2L gratis Fresh Biokat´s DIAMOND CARE Kattenbakvulling
€ 10,18
8L +2L gratis Fresh Biokat´s DIAMOND CARE Kattenbakvulling bestellen
Biokat's Diamond Care Fresh 10 L
€ 11,99
Biokat's Diamond Care Fresh 10 L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh 10 L
€ 11,99
Biokat's Diamond Care Fresh 10 L bestellen
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 10 liter
€ 12,04
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 10 liter bestellen
Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care Fresh 8 liter
€ 12,85
Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care Fresh 8 liter bestellen
BIO DIAMOND CARE FRESH 8LTR 00001
€ 14,24
BIO DIAMOND CARE FRESH 8LTR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter
€ 14,45
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter bestellen
Bekijkt u ook: