Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter
donderdag, 27 februari 2020
Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

8,39 - 13,95
Bestel nu direct voor € 8,49

Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit is een kattengrit met fijne kleikorrels met natuurlijke actieve kool en babypoeder voor een frisse geur. * Klontvormend * Vermindert nare geurtjes * Met de geur van babypoeder (Brekz.nl)

Biokat Diamond Care is een speciaal ontwikkeld kattengrit van fijne, lichte natuurklei voor extra bescherming en verzorging: Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en... (Dierenwinkelxl.nl)

Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l direct bestellen in onze webshop! Biokat's Diamond Care Fresh is een innovatieve. klontvormende kattenbakvulling gemaakt van natuurklei. Deze kattenbakvulling bevat actiefkool voor een effectieve geurbinding.Daarnaast is Biokat's Diamond Care Fresh kattenbakvulling verrijkt met babypoeder voor een frisse geur. en bevat het aloë vera. Deze kattenbakvulling is aangenaam voor je kat. en geeft een aangenaam en langdurig verzorgd gevoel. De fijne korrel van deze kattenbakvulling is stofarm en vormt klontjes. waarin de geuren worden gebonden. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biokat's Diamond Care is kattengrit met aloë vera. De Diamond Formule van Biokat's zorgt voor een goede bescherming tegen vieze geurtjes. De actieve kool in het kattengrit wordt gemaakt van kokosnootschalen met een groot inwendig oppervlak. Hierdoor kan het kattengrit veel opnemen. (Medpets.nl)

Deze diamond care fresh kattenbakvulling van biokat's zorgt voor een zeer goede geurbinding door de natuurlijke actieve kool in de korrels. de kool wordt gemaakt van duurzame kokosnootschalen en is zeer poreus met een groot inwendig oppervlak, waardoor de korrels extra veel geur op kunnen nemen. over de korrels is aloë vera gesprenkeld, waardoor de voetzooltjes van de kat bij het gebruik van de kattenbak verzorgd worden. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064613260
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 8 Liter
€ 8,49
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 8 Liter bestellen
Biokats - Diamond Care Fresh
€ 9,99
Biokats - Diamond Care Fresh bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l
€ 9,99
Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter
€ 10,25
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter bestellen
BIO DIAMOND CARE FRESH 8LTR 00001
€ 10,25
BIO DIAMOND CARE FRESH 8LTR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh Aloe Vera Geur - Kattenbakvulling - 8 l
€ 13,95
Biokat's Diamond Care Fresh Aloe Vera Geur - Kattenbakvulling - 8 l bestellen
Bekijkt u ook: