Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

8,49 - 14,34
Bestel nu direct voor € 8,49

Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit is een kattengrit met fijne kleikorrels met natuurlijke actieve kool en babypoeder voor een frisse geur. * Klontvormend * Vermindert nare geurtjes * Met de geur van babypoeder (Brekz.nl)

Biokat's Diamond Care ClassicDiamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en alo vera voor een milde verzorging. Biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes. * 100% Natuurlijk * Extreem geurbindend * Met natuurlijk actief kool * Klontvormend * Met Aloe Vera * Met frisse geur (Plein.nl)

Biokat's Diamond Care is kattengrit met aloë vera. De Diamond Formule van Biokat's zorgt voor een goede bescherming tegen vieze geurtjes. De actieve kool in het kattengrit wordt gemaakt van kokosnootschalen met een groot inwendig oppervlak. Hierdoor kan het kattengrit veel opnemen. (Medpets.nl)

Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l direct bestellen in onze webshop! Biokat's Diamond Care Fresh is een innovatieve, klontvormende kattenbakvulling gemaakt van natuurklei. Deze kattenbakvulling bevat actiefkool voor een effectieve geurbinding.Daarnaast is Biokat's Diamond Care Fresh kattenbakvulling verrijkt met babypoeder voor een frisse geur, en bevat het aloë vera. Deze kattenbakvulling is aangenaam voor je kat, en geeft een aangenaam en langdurig verzorgd gevoel. De fijne korrel van deze kattenbakvulling is stofarm en vormt klontjes, waarin de geuren worden gebonden.. Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064613260
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 8 Liter
€ 8,49
Biokat's Diamond Care Fresh kattengrit 8 Liter bestellen
Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter
€ 8,95
Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter
€ 9,95
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l
€ 9,99
Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l bestellen
Biokats - Diamond Care Fresh
€ 9,99
Biokats - Diamond Care Fresh bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh Papier Zak - Kattenbakvulling - 8 l
€ 14,34
Biokat's Diamond Care Fresh Papier Zak - Kattenbakvulling - 8 l bestellen
Bekijkt u ook: