Supreme Science Selective Cavia 3 kg

Supreme Science Selective Cavia 3 kg

14,50 - 19,99
Bestel nu direct voor € 14,95

Supreme Science Selective Caviavoer is voeding die goed is voor de gezondheid en conditie van uw cavia. * Bevordert gebitsslijtage * Ondersteunt de vochtuitscheiding * Goed voor de spijsvertering (Brekz.nl)

Supreme Science Selective Cavia is complete voeding voor cavia's. De speciale kruidenmix in deze voeding draagt bij aan de natuurlijke vochtafdrijving, verlicht bij constipatie, stimuleert de darmactiviteit en stimuleert de spijsvertering. (Medpets.nl)

Science Selective is een geperst compleetvoer speciaal vervaardigd om het probleem van selectieve eters tegen te gaan. En het is daarmee optimaal voor kieskeurige eters of cavia's die aan het herstellen zijn. Het caviavoer wordt... (Dierenwinkelxl.nl)

Supreme Selective CaviaPaardenbloem, venkel en brandnetel is samen een complete, evenwichtige voeding voor cavias.Deze mix van kruiden bevordert de natuurlijke afvloeiing van vocht. Dit verlicht constipatie, stimuleert de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel en is goed voor een gezonde blaas. * Voorkomt selectief eten, een algemeen voorkomend probleem bij veel cavias * Complete en evenwichtige voeding * Met toegevoegde Vitamine C 800mg/kg, een essentiele dagelijkse behoefte * Verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte * Hoog vezelgehalte, 15% Luzerne (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten) * Bevat lijnzaad, een uitstekende bron van Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen * Hoge kwaliteit voeding voor tevreden cavias (Plein.nl)

Deze complete voeding van supreme selective is een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding voor cavia's. dit voer bevat paardenbloem, venkel en brandnetel, die helpen bij het afvoeren van vocht. hierdoor wordt constipatie voorkomen en blijven spijsvertering en blaas in goede conditie. door de samenstelling wordt selectief eten voorkomen en krijgt de cavia alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor een goede gezondheid. tevens wordt hierdoor gebitsslijtage bevorderd en door het hoge vezelgehalte met luzerne zal de spijsvertering in goede conditie blijven. de omega-3 en -6 vetzuren helpen bij het behouden van een gezonde huid en glanzende vacht. door de lage hoeveelheid suiker wordt overgewicht voorkomen.samenstelling:luzerne, tarwe, tarwemeel, sojaschillen, sojaschroot, erwtenvlokken, lijnzaad (min. 2 %), bietenpulp, sojaolie, venkelzaad (min. 0.5%), zout, mineralen, paardenbloem (min. 0.25%), brandnetel (min. 0.25%), l-lysine, dl-methionine.toevoegingsmiddelen:vit. a: 15.000 ie, jodium: 1,5 mg, vit. c: 800 mg, koper: 20 mg, vit. d3: 1.500 ie, mangaan: 38 mg, zink: 62 mg, ijzer: 152 mg, selenium: 0,2 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 16%ruw vet: 4%ruwe vezel: 15%ruwe as: 6,5%calcium: 0,8%fosfor: 0,5% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622207985; 5015622207442
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Science Selective Caviavoer 3 kg
€ 17,90
Supreme Science Selective Caviavoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Cavia - 3 kg
€ 18,45
Supreme Science Selective Cavia - 3 kg bestellen
Supreme - Selective Cavia
€ 18,99
Supreme - Selective Cavia bestellen
Supreme Selective Cavia 3 kg
€ 19,85
Supreme Selective Cavia 3 kg bestellen
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg
€ 19,99
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg
€ 19,99
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg bestellen
SU SELECTIVE GUINEA PIG 3KG 00001
€ 22,98
SU SELECTIVE GUINEA PIG 3KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: