Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Lam 3 kg
zaterdag, 04 december 2021
Iams Adult Lam 3 kg

Iams Adult Lam 3 kg

12,49 - 16,89
Bestel nu direct voor € 12,49

Met 37% vlees van gevogelte en een aandeel aan smakelijke lam biedt IAMS Pro Active Health Adult uw volwassen kat met een leeftijd van tussen de 1 6 jaar een verfijnde smaakervaring. Dankzij de uitstekende ingrediënten is het hoogwaardige droogvoer zeer aromatisch en voorziet het de organismen van waardevolle dierlijke eiwitten. Zo wordt een krachtige spieropbouw en een gezond lichaam ondersteund. Bovendien bevat de maaltijd belangrijke vitaminen en mineralen, de antioxidanten bevorderen een sterk immuunsysteem en is het voer geheel zonder kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. IAMS Pro Active Health Adult met Lam in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten van 1-6 jaar met een normaal activiteitsniveau Hoog gehalte aan dierlijke eiwitten: met 37% kip en kalkoen en lam als een bron van waardevolle eiwitten Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Sterke, soepele spieren: groot deel van de dierlijke eiwitten zorgen voor het behoud van sterke spieren, L-carnitine verhoogt het metabolisme en kan de vetverbranding bevorderen Goed voor de urinewegen: aangepast recept kan urineweginfecties voorkomen Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen Hooggehalte aan gevogelte: dient als een bron van waardevolle eiwitbouwstenen en biedt de beste smaak Zwei verschillende korrels: afhankelijk van uw voorkeur in de smaken van kip of zalm Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Versterkt het hart: met 7 essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine Evenwichtig en compleet: Totale zorg van alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten tussen de 1 en 6 jaar oud. * Voor sterke spieren * Ondersteuning van het immuunsysteem * Voor een sterk en gezond gebit (Brekz.nl)

Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 3 kg direct bestellen in onze webshop! IAMS for Vitality voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding die het welzijn van je kat op een smakelijke manier ondersteunt. Het nieuwe, verbeterde recept voor volwassen katten met lam wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten te ondersteunen.  1. Dankzij het evenwicht van omega 3 en 6 in IAMS zal je kat stralen met een gezonde huid en glanzende vacht. 2. De voeding ondersteunt de urinewegen, doormiddel van de urine-pH verlagende formule.  3. Je kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en gezonde gewrichten ondersteunen. De recepten van IAMS bevatten 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte).   4. De mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat je kat goed beschermd aan zijn volgende avontuur kan beginnen. 5. De krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van je kat sterk en gezond houden. 6. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering, wat je bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. 7. De recepten bevatten ook 7 essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat u lang van je geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten, waar je elke dag van kunt genieten. . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

IAMS Adult Cat Lamb & Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, rijk aan lamsvlees. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 7 jaar oud. (Medpets.nl)

Iams Kat Adult Lam 3 kgIams for Vitality met lam voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor jouw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar * 87% dierlijke eiwitten (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255127002
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Iams Cat Adult met Lam Kattenvoer
€ 15,48
3kg Iams Cat Adult met Lam Kattenvoer bestellen
Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer 3 kg
€ 15,70
Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 3 kg
€ 16,66
Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Cat Lamb & Chicken 3 kg
€ 20,75
IAMS Adult Cat Lamb & Chicken 3 kg bestellen
Iams Kat Adult Lam 3 kg
€ 20,79
Iams Kat Adult Lam 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: