Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Lam 3 kg
dinsdag, 26 maart 2019
Iams Adult Lam 3 kg

Iams Adult Lam 3 kg

11,99 - 15,99
Bestel nu direct voor € 11,99

Met 37% vlees van gevogelte en een aandeel aan smakelijke lam biedt IAMS Pro Active Health Adult uw volwassen kat met een leeftijd van tussen de 1 6 jaar een verfijnde smaakervaring. Dankzij de uitstekende ingrediënten is het hoogwaardige droogvoer zeer aromatisch en voorziet het de organismen van waardevolle dierlijke eiwitten. Zo wordt een krachtige spieropbouw en een gezond lichaam ondersteund. Bovendien bevat de maaltijd belangrijke vitaminen en mineralen, de antioxidanten bevorderen een sterk immuunsysteem en is het voer geheel zonder kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. IAMS Pro Active Health Adult met Lam in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten van 1-6 jaar met een normaal activiteitsniveau Hoog gehalte aan dierlijke eiwitten: met 37% kip en kalkoen en lam als een bron van waardevolle eiwitten Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Sterke, soepele spieren: groot deel van de dierlijke eiwitten zorgen voor het behoud van sterke spieren, L-carnitine verhoogt het metabolisme en kan de vetverbranding bevorderen Goed voor de urinewegen: aangepast recept kan urineweginfecties voorkomen Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen Hooggehalte aan gevogelte: dient als een bron van waardevolle eiwitbouwstenen en biedt de beste smaak Zwei verschillende korrels: afhankelijk van uw voorkeur in de smaken van kip of zalm Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Versterkt het hart: met 7 essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine Evenwichtig en compleet: Totale zorg van alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams Adult Lam is een complete en uitgebalanceerde kattenvoeding voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. * Glanzende vacht * Tegen tandsteen * Goed voor urinewegen (Brekz.nl)

Iams Cat Adult Lam - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Iams Cat adult bevat 85% hoogwaardige dierlijke eiwitten en heeft geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is een smakelijke droogvoeding met lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en kip dat ervoor zorgt dat jouw kat zo sterk en gezond blijft. Geformuleerd met prebiotische fructo-oligosacchariden (FOS) die in het spijsverteringskanaal een gezonde spijsvertering en een goede weerstand bevorderen. Het is verrijkt met zeven essentiële voedingsstoffen om het hart van jouw kat gezond en sterk te houden en met antioxidanten ter ondersteuning van een efficiënt immuunsysteem. Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen als een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd die ervoor zorgt dat je favoriete kat gezond en sterk blijft.. Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dit droogvoer van iams proactive health heeft de smaak lam en kip is een volledige voeding voor volwassen katten. alle voedingstoffen worden optimaal opgenomen door de prebiotica en bietenpulp in het voer, waarmee dit voer bijdraagt aan gezonde urinewegen. tevens bevatten deze brokken 7 essentiële voedingsstoffen en hoogwaardige eiwitten voor een gezond hart en sterke spieren.samenstelling:gedroogde kip en kalkoen: 37% (kip 22%, een natuurlijke bron van taurine), mais, tarwe, dierlijk vet, lam (4,1%), rijst, gedroogde bietenpulp (1,9%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, fructo-oligosacchariden (0,66%), kaliumchloride, biergist, calciumcarbonaat, visolie.toevoegingsmiddelen:vitamine a: 58.000 ie/kg, vitamine d3: 1.668 ie/kg, vitamine e: 144 mg/kganalytische bestanddelen:eiwit: 33%vetgehalte: 15%omega-6 vetzuren: 2,26%omega-3 vetzuren: 0,23%ruwe as: 7,20%ruwe celstof: 1,90%calcium: 1,05%fosfor: 0,95%magnesium: 0,1% (Dierspecialist.nl)

IAMS Adult Cat Lamb & Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, rijk aan lamsvlees. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 7 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255127002
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult met Lam - 3 kg
€ 11,99
Iams Cat Adult met Lam - 3 kg bestellen
Iams Adult Lam kattenvoer 3 kg
€ 12,95
Iams Adult Lam kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Lam - Kattenvoer - 3 kg
€ 14,39
Iams Cat Adult Lam - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Geen titel
€ 14,99
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Cat Lamb & Chicken 3 kg
€ 15,95
IAMS Adult Cat Lamb & Chicken 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Lamb - Kattenvoer - 3 kg
€ 15,99
Iams Cat Adult - Lamb - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: