Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Medium 12 kg
woensdag, 15 juli 2020
Smolke Adult Medium 12 kg

Smolke Adult Medium 12 kg

33,99 - 37,99
Bestel nu direct voor € 33,99

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor middelgrote volwassen honden in de leeftijd van 1 tot 7 jaar (volwassen gewicht 10-30 kg). Vanaf de leeftijd van een jaar zijn middelgrote honden puppy-af en kunt u... (Dierenwinkelxl.nl)

Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Smølke Adult Medium Smølke Adult Medium is een complete hondenvoeding afgestemd op de behoefte van middel grote volwassen honden vanaf twaalf maanden met een gewicht tussen de 10 en 30 kg.Natuurlijke ingrediënten zonder tarwegluten De voeding bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar door o.a. (prebiotische) voedingsvezels die de darmwerking ondersteunen. Smølke Adult Medium is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Brits lam. Smølke Adult Medium bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dit droogvoer van Smølke is speciaal op de behoeften van honden van middelgrote rassen tussen 10 en 30 kilogram volwassen gewicht afgestemd. Toegevoegd lijnzaadolie en de reeds in de vis aanwezige visolie zorgen bovendien voor extra gezonde omega-3- en omega-6-vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtgezondheid. Groente met prebiotisch werkend inuline en speciale mineralen voor gezonde tanden zonder tandsteen maken Smølke tot een evenwichtig, hoog functioneel voer. Smølke wordt in het noorden van Nederland geproduceerd en staat bekend om zijn internationaal gecertificeerde producten, waarin veel kennis over de voeding van honden en katten evenals jarenlange ervaring in de voerproductie is toegepast. De producent biedt een excellent voer met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Smølke staat voor een bovengemiddelde kwaliteit, een samenstelling van de receptuur, die op 100% natuurlijke ingrediënten en vis uit duurzame visvangst is gebaseerd en zo voor een hoge acceptatie en een optimale verteerbaarheid zorgt. Vanzelfsprekend is Smølke vrij van kunstmatige toevoegingen zoals synthetische antioxidanten of kleurstoffen. Het motto "Smullen met Smølke" is daarmee geen loze uitspraak! Smølke adult medium hondenvoer in één oogopslag: Droogvoer voor honden van middelgrote rassen Ideaal voor volwassen honden tussen 10 - 30 kg 100% natuurlijke ingrediënten: internationaal gecertificeerd premium-voer Alles-in-één hondenvoeding: afgestemd op de behoefte van grote volwassen honden Uniek eiwitprofiel: met Nederlandse Kip, MSC Vis en Brits Lam Speciale mineralen: gaan plak tegen en ondersteunen de tandgezondheid Zonder tarwegluten Met glucosamine: helpt uw hond zijn gewrichten soepel te houden Zonder kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen evenals synthetische antioxidanten: voor echt, gezond genot (Zooplus.nl)

Smlke Adult Hondenvoer MediumSmlke Adult Medium is speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen honden van middelgrote rassen. Honden van middelgrote rassen zijn volwassen vanaf ongeveer 1 jaar en hebben een volwassen lichaamsgewicht tussen de 10 en 30 kilogram. Smlke Adult Medium is een uitgebalanceerde voeding en is compleet en hoogwaardig. * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen honden van een middelgroot ras * Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken * Hoge verteerbaarheid en smakelijkheid (Plein.nl)

Smølke Hond Adult Medium is een complete premium voeding voor honden van een middelgroot ras van 10 tot 30 kg. (Medpets.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018082
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke - Medium Adult
€ 33,99
Smolke - Medium Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 34,99
Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Smolke Adult Medium - Hondenvoer - 12 kg
€ 35,95
Smolke Adult Medium - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Medium - Hondenvoer - 12 kg
€ 35,95
Smolke Adult Medium - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Medium Daily Balance Smolke Hondenvoer
€ 35,98
12kg Adult Medium Daily Balance Smolke Hondenvoer bestellen
Smolke Hondenvoer Adult Medium 12 kg
€ 38,89
Smolke Hondenvoer Adult Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Hond Adult Medium - 12 kg
€ 39,20
Smølke Hond Adult Medium - 12 kg bestellen
SM HOND ADULT MEDIUM 12KG 00001
€ 41,98
SM HOND ADULT MEDIUM 12KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: