Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Medium 12 kg
vrijdag, 09 december 2022
Smolke Adult Medium 12 kg

Smolke Adult Medium 12 kg

37,99 - 43,49
Bestel nu direct voor € 39,32

Smølke Adult Medium Daily Balance hondenvoer is een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor volwassen honden van middelgrote rassen. * Uitgebalanceerde voeding met natuurlijke receptuur * Draagt bij aan gezonde spijsvertering  * Bevordert glanzende huid en vacht (Brekz.nl)

Smølke Hondenvoer Adult Hondenvoer MediumSmølke Adult Medium is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van middelgrote volwassen honden vanaf twaalf maanden met een gewicht tussen de 10kg en 30kg. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drieverschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in. Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen.Smølke Adult Medium is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. (Prebiotische) voedingsvezels ondersteunen de werking van het darmstelsel. De biotine en Omega 3- en 6- vetzuren in dit product dragen bij aan een optimale conditie van de huid en vacht en speciale mineralen helpen de vorming van tandplak tebeperken. Door Smølke te voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! * Uitgebalanceerde en natuurlijke voeding voor volwassen honden van een middelgroot ras * Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken * Zonder tarwegluten en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Dit droogvoer van Smølke is speciaal op de behoeften van honden van middelgrote rassen tussen 10 en 30 kilogram volwassen gewicht afgestemd. Toegevoegd lijnzaadolie en de reeds in de vis aanwezige visolie zorgen bovendien voor extra gezonde omega-3- en omega-6-vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtgezondheid. Groente met prebiotisch werkend inuline en speciale mineralen voor gezonde tanden zonder tandsteen maken Smølke tot een evenwichtig, hoog functioneel voer. Smølke wordt in het noorden van Nederland geproduceerd en staat bekend om zijn internationaal gecertificeerde producten, waarin veel kennis over de voeding van honden en katten evenals jarenlange ervaring in de voerproductie is toegepast. De producent biedt een excellent voer met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Smølke staat voor een bovengemiddelde kwaliteit, een samenstelling van de receptuur, die op 100% natuurlijke ingrediënten en vis uit duurzame visvangst is gebaseerd en zo voor een hoge acceptatie en een optimale verteerbaarheid zorgt. Vanzelfsprekend is Smølke vrij van kunstmatige toevoegingen zoals synthetische antioxidanten of kleurstoffen. Het motto "Smullen met Smølke" is daarmee geen loze uitspraak! Smølke adult medium hondenvoer in één oogopslag: Droogvoer voor honden van middelgrote rassen Ideaal voor volwassen honden tussen 10 - 30 kg 100% natuurlijke ingrediënten: internationaal gecertificeerd premium-voer Gevogelte, lam en vis: als eiwitbron Lijnzaadolie en vis uit duurzame visvangst: omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde en glanzende vacht Groente met inuline: werkt prebiotisch op de darmgezondheid Gist: waardevolle aminozuren en vitaminen voor algemeen welzijn en betere smaak Speciale mineralen: gaan plak tegen en ondersteunen de tandgezondheid Zonder kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen evenals synthetische antioxidanten: voor echt, gezond genot (Zooplus.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Medium hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je middelgrote viervoeter (10 tot 30 kg) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden vanaf 1 jaar tot 7 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel De krokante brokken bevatten een speciale mix van (prebiotische) voedingsvezels ter ondersteuning van de darmgezondheid. Een gezonde darmflora is essentieel zodat je hond lekker in z'n vel zit. Daarnaast vind je in Adult Medium ook omega 3- en 6-vetzuren, afkomstig uit visolie, om een gezonde huid en vacht te stimuleren. Als laatste bevat het voer speciale mineralen die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen. Adult Medium bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor middelgrote volwassen honden in de leeftijd van 1 tot 7 jaar (volwassen gewicht 10-30 kg). Vanaf de leeftijd van een jaar zijn middelgrote honden puppy-af en kunt u... (Dierenwinkelxl.nl)

Smølke Hond Adult Medium is een complete premium voeding voor honden van een middelgroot ras van 10 tot 30 kg. De voeding verzorgt het gebit, draagt bij aan een gezonde huid en vacht en aan de werking van het darmstelsel. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018082
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke Adult Medium Brokken 12 KG
€ 39,32
Smolke Adult Medium Brokken 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Medium Brokken 12 KG
€ 39,32
Smolke Adult Medium Brokken 12 KG bestellen
Smølke Adult Medium hondenvoer 12 kg
€ 40,95
Smølke Adult Medium hondenvoer 12 kg bestellen
Smolke Hondenvoer Adult Medium 12 kg
€ 40,99
Smolke Hondenvoer Adult Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Medium Hondenvoer - 12 kg
€ 40,99
Smolke Adult Medium Hondenvoer - 12 kg bestellen
SM HOND ADULT MEDIUM 12KG 00001
€ 41,98
SM HOND ADULT MEDIUM 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,99
Smolke Adult Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Smolke - Medium Adult
€ 43,49
Smolke - Medium Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Hond Adult Medium - 12 kg
€ 44,90
Smølke Hond Adult Medium - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: