Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs
maandag, 10 augustus 2020
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs

Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs

24,25 - 27,99
Bestel nu direct voor € 26,99

De Flexi New Comfort L Tape is een sterke Flexi voor grote honden. * Platte lijn van 5 meter * Geschikt voor honden tot 60 kg. * Uit te breiden met LED Light System en Multibox. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. Wegens aanpassing van de fabrikant kan de kleur van de band op de foto afwijken. (Brekz.nl)

De Flexi New Comfort Tape is een 5 meter lange hondenriem. De 5 meter lange lijn rolt automatisch af en rolt weer op als uw hond dichterbij komt, zo heeft uw hond vrijheid zonder dat u de controle verliest. De lijn is altijd licht gespannen, zodat u met een druk op de knop de bewegingsvrijheid van uw hond onmiddelijk kunt beperken. De Flexi rollijn ligt dankzij de soft grip fijn in de hand, tevens is het handvat verstelbaar naar de grootte van uw hand. (Dierenwinkelxl.nl)

Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg direct bestellen in onze webshop! Met de Comfort rollijnen van Flexi kan je eenvoudig genieten van een lange wandeling met je hond.  De zachte ergonomische grip en de mogelijkheid om deze aan te passen aan iedere grootte zorgt ervoor dat de riem comfortabel in de hand ligt. Bij gevaarlijke situaties kan je direct ingrijpen door de stevige rem in te drukken. De riem bevat reflecterende elementen zodat je ook in het donker beter zichtbaar bent.  De rollijnen zijn in verschillende lengtes (3, 5 of 8 meter) en verschillende kleuren verkrijgbaar. De apart verkrijgbare accessoires zoals de Multi Box (snackbox en poepzakhouder) en de led lamp passen op alle Flexi lijnen vanaf maat S. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De New Comfort Rollijn van Flexi is een 3, 5 of 8 meter lange oprolbare lijn met aan het uiteinde een verchroomde haak. De rollijn bevat een comfortabel remsysteem en ligt gemakkelijk in de hand. De hondenriem is verkrijgbaar in 4 maten en 5 verschillende kleuren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498028339
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m
€ 26,99
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m
€ 26,99
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m bestellen
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs
€ 27,20
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs bestellen
Flexi - New Comfort Tape - Grijs
€ 27,99
Flexi - New Comfort Tape - Grijs bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg
€ 28,98
Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - L (5 m) - Grijs
€ 29,70
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - L (5 m) - Grijs bestellen
Bekijkt u ook: