Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs
vrijdag, 22 november 2019
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs

Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs

23,95 - 33,99
Bestel nu direct voor € 23,95

De Flexi New Comfort L Tape is een sterke Flexi voor grote honden. * Platte lijn van 5 meter * Geschikt voor honden tot 60 kg. * Uit te breiden met LED Light System en Multibox. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. Wegens aanpassing van de fabrikant kan de kleur van de band op de foto afwijken. (Brekz.nl)

De Flexi New Comfort Tape is een 5 meter lange hondenriem. De 5 meter lange lijn rolt automatisch af en rolt weer op als uw hond dichterbij komt, zo heeft uw hond vrijheid zonder dat u de controle verliest. De lijn is altijd licht gespannen, zodat u met een druk op de knop de bewegingsvrijheid van uw hond onmiddelijk kunt beperken. De Flexi rollijn ligt dankzij de soft grip fijn in de hand, tevens is het handvat verstelbaar naar de grootte van uw hand. (Dierenwinkelxl.nl)

De New Comfort Rollijn van Flexi is een 3, 5 of 8 meter lange oprolbare lijn met aan het uiteinde een verchroomde haak. De rollijn bevat een comfortabel remsysteem en ligt gemakkelijk in de hand. De hondenriem is verkrijgbaar in 4 maten en 5 verschillende kleuren. (Medpets.nl)

Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg direct bestellen in onze webshop! Rollijn New Comfort tape L is een product van Flexi. Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Deze new comfort lijn van flexi is prachtig vormgegeven met een grijs omhulsel en is geschikt voor honden tot 60 kg. deze riem is maat l en heeft een 5 meter lange band met verchroomde haak. met het comfortabele remsysteem kan de band met een druk op de knop vastgezet of teruggehaald worden en door het gebruikte materiaal ligt de lijn erg comfortabel in de hand. met het wieltje aan de binnenkant van het handvat kan het handvat naar de eigen grootte van de hand aangepast worden.er zijn vele accessoires van flexi beschikbaar voor deze riem, zoals de multi box en het led lighting system.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498028339
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs
€ 23,95
Flexi New Comfort L Tape 5 meter Grijs bestellen
Flexi - New Comfort Tape - Grijs
€ 27,99
Flexi - New Comfort Tape - Grijs bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m
€ 28,19
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - L - Grijs - 5 m bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - L (5 m) - Grijs
€ 30,95
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - L (5 m) - Grijs bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg
€ 31,99
Flexi Rollijn New Comfort Tape L 5 m - Hondenriem - Grijs Tot60kg bestellen
FLE N.COMFORT L GRIJS TAPE 5M 00001
€ 33,99
FLE N.COMFORT L GRIJS TAPE 5M 00001 bestellen
Bekijkt u ook: