Home > Kattenvoer > Schesir > Schesir Tonijn in visbouillon Per stuk
maandag, 26 september 2022
Schesir Tonijn in visbouillon Per stuk

Schesir Tonijn in visbouillon Per stuk

1,59 - 1,76
Bestel nu direct voor € 1,69

Schesir Kattenvoer Gekookte Tonijn en ZeebrasemSchesir is gemaakt van ingredienten die 100 % natuurlijk zijn. Zo bevatten het geen kunstmatige kleur,- geur en smaakstoffen. Gewoon puur natuur en van dezelfde kwaliteit als dat wat wij eten. Alle ingredienten zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde bereid: gestoomd en met de hand. Een heerlijk geniet en verwen moment voor jouw kat. * 100% natuurlijke ingrediënten * Vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen * Alleen de beste delen van vis en vlees, gestoomd en met de hand bereid (Plein.nl)

Dit natvoer van schesir bevat tonijn met zeebrasem in een heerlijke bouillon en is geschikt voor volwassen katten. dit voer bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten die zeer goed verteerbaar zijn, wat zorgt voor een gezonde spijsvertering. het natvoer van schesir is vrij van conserveermiddelen, eetlustopwekkende stoffen of kleurstoffen.samenstelling:vis (tonijn 70,5%, zeebrasem 4,2%), rijst 1,4%.toevoegingsmiddelen:geen.analytische bestanddelen:eiwit: 18%ruw vet: 0,3%ruwe celstof: 0,1%ruwe as: 2%vocht: 80%87,9 kcal/100 gr (Dierspecialist.nl)

Schesir Kat Bouillon 70 g - Kattenvoer - Tonijn&Dorade Blik direct bestellen in onze webshop! Schesir kattenvoeding Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. Natvoeding De Schesir natvoedingen zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog gehalte aan vis of vlees. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende smaakvarianten beschikbaar. Zelfs de moeilijkst etende katten zullen een lekkere smaak vinden! Aanvullende voeding of traktatie Natvoer wordt om verschillende redenen gegeven. Zo is het bijvoorbeeld een makkelijke manier om te zorgen dat de kat meer vocht tot zich krijgt. Katten zijn vaak moeilijke drinkers en dit kan leiden tot bijvoorbeeld nierstenen. Het vocht in de natvoeding helpt dit te voorkomen. Daarnaast vinden katten de verschillende smaken vaak enorm lekker. De natvoedingen worden daardoor vaak als traktatie over de brokken of apart gegeven. Gelei, bouillon, water of natuurlijke jus Naast de vis of vlees variaties kan er ook gekozen worden tussen verschillende bereidingen. Zo zijn er natvoedingen met gelei, smakelijke vis- of kipbouillon, water of natuurlijke saus/jus. Voedingsadvies De voedingstabel op de verpakking is een voedingsadvies. Afhankelijk van de behoefte en de activiteit van de kat kan je meer of minder geven. Zorg dat je kat altijd beschikking heeft over vers drinkwater. Het product koel, droog en bij voorkeur donker bewaren. . Alle Schesir voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8005852615213
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Schesir - in Bouillon - Tonijn & Zeebrasem
€ 1,69
Schesir - in Bouillon - Tonijn & Zeebrasem bestellen
Schesir Kattenvoer Gekookte Tonijn en Zeebrasem 70 gr
€ 5,54
Schesir Kattenvoer Gekookte Tonijn en Zeebrasem 70 gr bestellen
Geen titel
€ 5,58
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Schesir Kat Bouillon 70 g - Kattenvoer - Tonijn&Dorade Blik
€ 5,75
Schesir Kat Bouillon 70 g - Kattenvoer - Tonijn&Dorade Blik bestellen
Bekijkt u ook: