Home > Hondensnacks > Rodi > Rodi Worst Lam & Rijst 400 gr
Thursday, 28 March 2024

Rodi Worst Lam & Rijst 400 gr

2,490 - 27,490
Bestel nu direct voor € 3,25

Rodi Worst Lam & Rijst Deze heerlijke snacks van Rodi met lam en rijst laten jouw hond smullen! Deze rauwe voeding is in de verpakking gestoomd, waardoor deze nog rijker van smaak is. Daarnaast zorgt het stomen er voor dat de snack ook nog eens gezond is voor jouw hond. De ideale snack van Rodi kan ook goed gebruikt worden om het toedienen van medicijnen te vergemakkelijken. Na openen van de worst is deze nog 5 dagen houdbaar. Wil jij de worst langer bewaren? De worst kan ook in delen ingevroren worden voor later gebruik! Eigenschappen Boordevol lam Ook geschikt als complete maaltijd Ideaal als tussendoortje of beloning tijdens training Gebruik Voor pups tot 12 maanden geldt: ongeveer 50 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag. Voor volwassen honden vanaf 12 maanden geldt: ongeveer 25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag. Verdeel de dagelijks hoeveelheid voeding over meerdere maaltijden per dag. Onze voedingsadvies is een richtlijn, pas de hoeveelheid aan wanneer de conditie van je hond hier om vraagt. Zorg daarnaast dat er altijd vers water beschikbaar is. Smaak Lam en Rijst Inhoud 15 x 400 gram Samenstelling Vlees en dierlijke bijproducten (72%, 32% lam), granen (9% rijst), oliën en vetten (1% schapenvet), mineralen. Analytische bestanddelen Eiwit 15%, ruw celstof 0,5%, vetgehalte 6%, ruwe as 3,5%, vochtgehalte 63%, calcium 0,8%, fosfor 0,5%. (Medpets.nl)

Rodi Worst Lam&RijstDe Rodi worsten zijn samengesteld op basis van vers vlees maar kunnen buiten de vriezer worden bewaard. De Rodi worsten zijn houdbaar buiten de koeling en dus erg handig om mee op vakantie te nemen. Rodi Worst Lam&Rijst vormt een volledig maaltijd waaraan helemaal niets hoeft worden toegevoegd. Rodi Worst Lam&Rijst bestaat voor 35% bestaat uit lamsvlees en rijst, deze verse worst is geschikt voor honden met huid-, vacht- en/of spijsverteringsproblemen. De Rodi Worst: * Bestaat uit vers vlees * Is geschikt als maaltijd en hondensnack * Kan worden ingevroren * Gemakkelijk mee te nemen (Plein.nl)

Rodi Worst 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst direct bestellen in onze webshop! Rodi Worst is een smakelijke en complete hondenvoeding. De worsten kunnen uitstekend gegeven worden als vervanging van de dagelijkse maaltijd, maar zijn ook ideaal te gebruiken als beloning of bij het toedienen van medicijnen. Doordat de producten tijdens het productieproces verhit worden, zijn de Rodi Classic Worsten houdbaar en daardoor uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.. Alle Rodi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rodi Lam Rijst Worst wordt geproduceerd volgens een oud origineel recept. De op het dier afgestemde samenstelling bevat 75% vlees en dierlijke ingrediënten, inclusief 35% hartig lamsvlees. Daardoor is de worst een lekker hapje voor elke viervoeter en een bron van hoogwaardige eiwitten! Er zit licht verteerbare rijst bij en waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen. Een portie schapenvet met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren kan bovendien de huid- en vachtgezondheid bevorderen en de spijsvertering ondersteunen. Dankzij de evenwichtige receptuur kan Rodi Lam Rijst Worst als complete maaltijd dienen. Als alternatief kunt u hem in kleine stukjes snijden en als tussendoortje of als beloning tijdens sport en spel gebruiken. Erg handig: De gebrouwen worst kan buiten de koelkast in gesloten toestand worden bewaard. Daardoor is de worst ideaal voor onderweg en op reis als er geen vers vlees beschikbaar is. De worst is vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, antioxidanten en suiker. Daardoor is de Rodi-worst qua voedingswaarde goed voer voor jouw hond. Het is ook geliefd onder fokkers. Rodi Lam Rijst Worst in één oogopslag: Maaltijd of tussendoortje voor honden Rijk aan eiwitten: dankzij hoog vleesaandeel dierlijke ingrediënten (75%) 35% lam: erg aromatisch licht verteerbaar Met rijst: licht verteerbare koolhydraatbron Evenwichtige receptuur: met vitamines, mineralen sporenelementen Bevat schapenvet: rijk aan energie, onverzadigde vetzuren vitale stoffen, bevordert de gezondheid van de huid vacht, ondersteunt de spijsvertering Zonder: kunstmatige smaak-, geur- kleurstoffen, antioxidanten suiker Veelzijdig inzetbaar: geschikt als complete maaltijd, tussendoortje of als beloning tijdens de training Ongekoeld bewaren: ideaal voor onderweg op reis, na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast Gemakkelijk te snijden: gemakkelijk te verdelen in geschikte porties Onweerstaanbaar lekker: met hartige ingrediënten, geproduceerd volgens een bewezen origineel recept Geliefd onder fokkers: qua voedingswaarde verstandige samenstelling (Zooplus.nl)









Categorie
Merk
EAN(s)
8710429742888
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Worst Lam & Rijst - 400 g
€ 3,25
Rodi Worst Lam-Rijst 400 gr
€ 7,15
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Worst 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst
€ 7,48
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Lam & Rijst Worst - 400 g
€ 7,68