Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Adult Light 1,5 kg
zaterdag, 24 februari 2018
Hills Adult Light 1,5 kg

Hills Adult Light 1,5 kg

16,95 - 21,99
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Adult Light Kattenvoer is voer voor volwassen katten met neiging tot overgewicht. * Geschikt als dagelijkse voeding * Bevat minder calorieën en minder vet voor een betere gewichtscontrole * Bevat vezels om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Light Adult is speciaal samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. Met klinisch bewezen anti-oxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. (Medpets.nl)

Volwassen katten, van 1 tot en met 6 jaar oud, die minder calorieën nodig hebben perfect gebalanceerde voeding om het ideale gewicht te helpen behouden. met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en minder vet. hill's science plan light droogvoer voor volwassen katten is speciaal samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en l-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. geschikt als dagelijkse voeding. 24% minder calorieën en 60% minder vet voor een betere gewichtscontrole . hoog vezelgehalte om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. heerlijke smaak, 100% gegarandeerd. varkenslever, varken, kip, cellulose, tarwebloem, maïszetmeel, gemalen maïs, maïsglutenmeel, ijzeroxide, rijstbloem, eiwithydrolysaat, havervezels, lijnzaad, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, gedroogde gist, karamel, dl-methionine, kaliumchloride, taurine, gejodeerd zout, visolie, calciumsulfaat, vitaminen en sporenelementen. wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product. (Dobey.nl)

Hill's Feline Adult Light Kip 1.5 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Hill's Science Plan Feline Adult Light is speciaal samengesteld om het ideale gewicht van je kat te helpen behouden. Met klinisch bewezen anti-oxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energieGeschikt als dagelijkse voeding.. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742752006
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult Light Kattenvoer 1.5 kg
€ 16,95
Hill's Adult Light Kattenvoer 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Chicken Light 1.5 kg.
€ 19,50
Hill's Science Plan - Feline Adult - Chicken Light 1.5 kg. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hills - science plan light 1,5 kg
€ 20,95
Hills - science plan light 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Light Kip 1.5 kg - Kattenvoer
€ 21,99
Hill's Feline Adult Light Kip 1.5 kg - Kattenvoer bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: