Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Adult Light 1,5 kg
zaterdag, 04 december 2021
Hills Adult Light 1,5 kg

Hills Adult Light 1,5 kg

16,95 - 21,95
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokken voor jouw te zware kat Een minder actieve kat heeft minder calorieën nodig dan een hele actieve kat, zo voorkom je dat je kat te zwaar wordt en behoudt ze haar gezonde gewicht en levensstijl. Hill's Science Plan Light Adult Kip zijn droge kattenbrokjes voor volwassen katten die minder calorieën nodig hebben (bijvoorbeeld na castratie, bij aanleg voor overgewicht of gewoon wanneer je kat niet zo actief is). Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud die minder calorieën nodig hebben. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. De brok met kip bevat een laag caloriegehalte en L-carnitine om een ideaal lichaamsgewicht te bevorderen. Daarnaast zorgen eiwitten van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels ervoor dat het hongergevoel tussen de maaltijden wordt verminderd. Omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een mooie huid en vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen Hill's Science Plan Adult Kip is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg. . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Science Plan Adult Light kip kattenvoer is droogvoer met kip voor volwassen katten (1 tot 6 jaar oud) die minder calorieën nodig hebben. De voeding is geschikt voor minder actieve katten, na sterilisatie/castratie of bij aanleg voor overgewicht. * Met eiwitten van hoge kwaliteit * Helpt bij gewichtscontrole * Bevat vitamine E ter bevordering van een glanzende vacht en gezonde huid (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Light Adult is speciaal samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. Met klinisch bewezen anti-oxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. (Medpets.nl)

Light Adult KattenvoerHill'sScience Plan: Light Adult is speciaal samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. Met klinisch bewezen anti-oxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. Geschikt als dagelijkse voeding.Belangrijke voordelen * 24% minder calorien en 60% minder vet* voor een betere gewichtscontrole (vergeleken met Hill's SP Feline Adult Chicken) * Hoog vezelgehalte om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. * Heerlijke smaak, 100% gegarandeerd. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742752006
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 20,94
Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Hill's Adult Light kip kattenvoer 1,5 kg
€ 21,20
Hill's Adult Light kip kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Chicken Light 1.5 kg.
€ 22,45
Hill's Science Plan - Feline Adult - Chicken Light 1.5 kg. bestellen
Hill's Science Plan Feline Adult Light Kip 1,5 kg
€ 25,85
Hill's Science Plan Feline Adult Light Kip 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: