Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 12 kg

48,590 - 108,750
Bestel nu direct voor € 48,59

Zoek je puppyvoeding die precies is aangepast aan de behoeften van je huisdier? Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin (voorheen: OPTIDERMA) is een bijzonder gespecialiseerd voer met een vitale stoffenrijke samenstelling dat speciaal is afgestemd op puppy's van middelgrote rassen die vatbaar zijn voor huid- en vachtproblemen. Het smakelijke droogvoer is samengesteld met veel zalm en bevat extra visolie als bron van waardevolle omega-vetzuren, die de huid en vacht ondersteunen. Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin onderscheidt zich door een tarwevrije receptuur en bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen om het risico op intolerantiesymptomen te verminderen. Het hondenvoer biedt je puppy alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale ontwikkeling gedurende de groeifase en kan dienen als dagelijkse complete voeding. Purina Pro Plan Medium Puppy Gevoelige Huid in één oogopslag: Compleet droogvoer voor puppy's (tot 12 maanden) van middelgrote rassen van 10 - 25 kg. Ook geschikt voor drachtige zogende teven Tarweglutenvrij: geschikt voor honden met relevante allergieën en intoleranties Vitamine D: helpt bij het behoud van normale tanden en botten Hoge acceptatie: wordt gemakkelijk geaccepteerd Zalm als 1e ingrediënt: verteerbare en smakelijke bron van dierlijk eiwit en vetzuren Geselecteerde eiwitbronnen: vermindert de kans op huidklachten door voedselintoleranties Rijk aan eiwitten: helpt magere spieren op te bouwen te behouden Toegevoegde visolie: als extra bron van omega vetzuren, kan een normale huid glanzende vacht ondersteunen Met vitaminen, mineralen en sporenelementen: afgestemd op de behoeften van opgroeiende pups Geschikt als compleetvoer: compleet van samenstelling, ideaal voor elke dag Zonder kunstmatige kleurstoffen Met ritssluiting: hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer is een complete voeding met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen en is geschikt voor puppy's van middelgrote rassen. * Ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht * Met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen voor honden met een gevoeligheid * Biedt ondersteuning aan gezonde gewrichten (Brekz.nl)

Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin ZalmPro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Zalm (voorheen OptiDerma) is speciaal samengesteld voor puppy's met een gevoelige huid in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De basisingrediënten van deze brokken zijn zalm en rijst.De voordelen van Pro Plan Puppy Sensitive Skin: * Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen * De vitaminen E&C helpen om een sterk immuunsysteem te creëren * Zorgt voor optimale groei in de puppyfase (Plein.nl)

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Heeft jouw hond vaak last van een gevoelige huid? Speciaal voor puppy's van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Sensitive Skin voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de vacht van je hond. * Geschikt voor puppy's van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Sensitive Skin bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. De voedingsstoffen zijn speciaal samengesteld om te zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. De droogvoeding heeft een heerlijke zalmsmaak en bevat veel eiwitten. Om mogelijke huidreacties en voedselovergevoeligheid te helpen verminderen is de voeding samengesteld met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Sensitive Skin is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Medium Puppy Sensitive skin is speciaal ontwikkeld voor puppy's met een gevoelige huid. Deze voeding bevat een combinatie van voedingsstoffen zodat het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid wordt beperkt. (Dierenwinkelxl.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120389
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Medium Puppy Optiderma Zalm & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 48,59
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin - Honden Droogvoer - Zalm - 12 kg
€ 51,29
Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin met zalm hondenvoer 12 kg
€ 55,49
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Zalm 12 kg
€ 60,18
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg
€ 62,95
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin
€ 63,99