Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 12 kg

Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 12 kg

44,50 - 52,35
Bestel nu direct voor € 44,50

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Voor een gevoelige huid Pro Plan Puppy Sensitive met Optiderma is speciaal ontwikkeld voor puppy's met een gevoelige huid. Sommige puppy's hebben meer last van jeuk en hebben de neiging om meer te krabben dan anderen. En ze kunnen meer last hebben van roos. Optiderma bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen gericht op de huid, waarvan bewezen is dat deze een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunt. Daarnaast bevat Pro Plan Puppy Sensitive zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen welke er voor zorgen dat huidreacties door voedselovergevoeligheid helpt te verminderen. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Medium Puppy Sensitive skin is speciaal ontwikkeld voor puppy's met een gevoelige huid. Deze voeding bevat een combinatie van voedingsstoffen zodat het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid wordt beperkt. (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Puppy Sensitive SkinPro Plan Puppy Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor puppy's met een gevoelige huid in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De basisingrediënten van deze brokken zijn zalm en rijst.De voordelen van Pro Plan Puppy Sensitive Skin: * Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen * De vitaminen E&C helpen om een sterk immuunsysteem te creëren * Zorgt voor optimale groei in de puppyfase (Plein.nl)

Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer is complete voeding voor puppy's van medium rassen met een gevoelige huid. Veel puppy's zijn allergisch voor gewoon voer waardoor ze huidproblemen of verteringsproblemen krijgen. Dit voer kan gegeven worden tot een leeftijd van 12 maanden. (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Medium Puppy - Sensitive Skin is speciale voeding voor puppy's van een middelgroot hondenras van 2 tot 12 maanden oud met een gevoelige huid. Deze voeding is ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120389
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 12 kg
€ 44,50
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 12 kg
€ 44,50
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg
€ 47,95
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin
€ 49,99
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin bestellen
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 12 kg
€ 50,00
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 12 kg bestellen
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 12 kg
€ 50,25
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 12 kg
€ 56,30
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: