Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 12 kg

Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 12 kg

40,76 - 52,35
Bestel nu direct voor € 40,76

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Heeft jouw hond vaak last van een gevoelige huid? Speciaal voor puppy's van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Sensitive voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de vacht van je hond. * Geschikt voor puppy's van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Senstive bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. De voedingsstoffen zijn speciaal samengesteld om te zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. De droogvoeding heeft een heerlijke zalmsmaak en bevat veel eiwitten. Om mogelijke huidreacties en voedselovergevoeligheid te helpen verminderen is de voeding samengesteld met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Sensitive is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer is complete voeding voor puppy's van medium rassen met een gevoelige huid. Veel puppy's zijn allergisch voor gewoon voer waardoor ze huidproblemen of verteringsproblemen krijgen. Dit voer kan gegeven worden tot een leeftijd van 12 maanden. (Brekz.nl)

Pro Plan Medium Puppy Sensitive skin is speciaal ontwikkeld voor puppy's met een gevoelige huid. Deze voeding bevat een combinatie van voedingsstoffen zodat het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid wordt beperkt. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina Pro Plan Medium Puppy - Sensitive Skin is speciale voeding voor puppy's van een middelgroot hondenras van 2 tot 12 maanden oud met een gevoelige huid. Deze voeding is ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. (Medpets.nl)

Pro Plan Puppy Sensitive SkinPro Plan Puppy Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor puppy's met een gevoelige huid in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De basisingrediënten van deze brokken zijn zalm en rijst.De voordelen van Pro Plan Puppy Sensitive Skin: * Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen * De vitaminen E&C helpen om een sterk immuunsysteem te creëren * Zorgt voor optimale groei in de puppyfase (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120389
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg
€ 40,76
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin - 12 KG
€ 44,87
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin - 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin - 12 KG
€ 44,87
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin - 12 KG bestellen
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 12 kg
€ 45,23
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 12 kg bestellen
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin
€ 49,99
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 12 kg
€ 56,30
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 12 kg bestellen
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 12 kg
€ 57,99
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: