Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 3 kg

Proplan Puppy Sensitive Zalm & Rijst 3 kg

13,62 - 26,49
Bestel nu direct voor € 13,62

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Heeft jouw hond vaak last van een gevoelige huid? Speciaal voor puppy's van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Sensitive voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de vacht van je hond. * Geschikt voor puppy's van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Senstive bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. De voedingsstoffen zijn speciaal samengesteld om te zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. De droogvoeding heeft een heerlijke zalmsmaak en bevat veel eiwitten. Om mogelijke huidreacties en voedselovergevoeligheid te helpen verminderen is de voeding samengesteld met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Puppy Medium Sensitive is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Medium Puppy Optiderma is door voedingswetenschappers en dierenartsen ontwikkeld. Daarbij is de compositie van de inhoudsstoffen speciaal op de behoeften van puppy's van middelgrote hondenrassen met een volwassen gewicht van 10 – 25 kg aangepast, die een gevoelige huid of jeuk hebben of in hoge mate aan roosvorming lijden. Door de efficiënte voedingsstofcombinatie Optiderma kunnen de gezondheid van de huid en een mooie vacht aantoonbaar worden ondersteund. Huidproblemen kunnen gelijktijdig worden verzacht. Bovendien kunnen hoogwaardige eiwitten uit zalm het risico op eventuele huidreacties door voedselintolerantie minimaliseren. Het droogvoer is glutenvrij en verzorgt uw gevoelige, opgroeiende hond met belangrijke vitaalstoffen, die hij voor een goede start in het leven nodig heeft. Naast vitaminen, sporenelementen en mineraalstoffen kunnen gedroogde chicoréewortel en visolie helpen bij een gezonde ontwikkeling tijdens de groei en bij de opbouw van de natuurlijke weerstand. Tevens kan de puppy-maaltijd bijdragen aan de gezondheid van gewrichten en zo een actief leven bevorderen. De smakelijke brokjes zijn aan de kaken van puppy's van middelgrote hondenrassen aangepast en makkelijk te kauwen. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen, dat bij puppy's met een voorkeur voor vis zeer goed wordt geaccepteerd. Purina Pro Plan Medium Puppy Optiderma in één oogopslag: Droogvoer voor puppy's van middelgrote rassen met een eindgewicht van 10 - 25 kg Speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige, jeukende huid of een huid met roos Klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optiderma: ondersteunt aantoonbaar een gezonde huid en een glanzende vacht Hoogwaardig eiwit: zalm als eiwitbron kan het risico op huidreacties door voedselintolerantie verminderen Glutenvrij Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Gezonde groei: evenwichtige mix aan vitaalstoffen, die puppy's in hun ontwikkeling doelgericht ondersteunt Sterk immuunsysteem: ondersteunt de natuurlijke weerstand Gezonde gewrichten: de voedingsstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te bevorderen Hoge acceptatie: smakelijke brokjes, aangepast aan de kaak van puppy's van middelgrote rassen Combinatie van OptiDerma voedingsstoffen klinisch getest Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht. Hoogwaardig eiwit Zalm als eiwitbron om mogelijke huidreacties als gevolg van voedselintoleranties te verminderen. Met zalm Heerlijke bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Gezonde gewrichten Voedingsstoffen die gezamenlijke gezondheid te bevorderen (Zooplus.nl)

Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer is complete voeding voor puppy's van medium rassen met een gevoelige huid. Veel puppy's zijn allergisch voor gewoon voer waardoor ze huidproblemen of verteringsproblemen krijgen. Dit voer kan gegeven worden tot een leeftijd van 12 maanden. (Brekz.nl)

Purina pro plan hond medium puppy sensitive skin met optiderma rijk aan zalm droge brokken samenstelling: zalm, rijst, gedehydreerd zalmeiwit, dierlijk vet, maisglutenmeel, maiszetmeel, sojameel, gedroogde ei, digest, gedroogde bietenpulp, gedehydreerd soja-eiwit, mais, mineralen, gedroogde chicoreiwortel, visolie, soja-olie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen:ie/kg: vit. a: 30 000; vit. d3: 975; vit. e : 550 mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 215; calciumjodaat, watervrij: 2,7; kopersulfaat-pentahydraat: 43; mangaansulfaat-monohydraat: 102; zinksulfaat-monohydraat: 360; natriumseleniet: 0,25met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 32,0%, vetgehalte: 20,0%, ruwe as: 7,5%, ruwe celstof: 3,0%volwassen gewicht leeftijd puppy 1.5-3 4-5 6-8 9-1210 80-120 125-145 150 15015 85-145 160-180 200-220 22020 90-155 170-190 215-240 240-24525 100-200 230-245 300-355 355-365voedingsadvies:drachtige en zogende teven: kijk op de purina pro plan website of vraag advies aan uw dierenarts.spenen en groei: geef tijdens het spenen van 3 tot 6 weken 3 tot 4 maal per dag bevochtigde pro plan puppy brokken. na het spenen, voeden volgens de richtlijnen in de tabel. vanaf 3 maanden de hoeveelheid toegevoegd water geleidelijk verminderen. voor een gezonde ontwikkeling dient u uw puppy in een ideale lichaamsconditie te houden. naar gelang de mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften van uw puppy, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.sommige puppy's hebben meer last van jeuk en hebben de neiging om meer te krabben dan anderen. en ze kunnen meer last hebben van roos.purina pro plan met optiderma, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een geavanceerde voeding aan die de gevoelige huid van puppy's ondersteunt. optiderma bevat een specifieke combinatie van voedingsstoffen gericht op de huid, waarvan bewezen is dat deze een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunt. het bevat tevens zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen die mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid helpen verminderen. purina pro plan hond medium puppy sensitive skin met optiderma rijk aan zalm bevordert een gezond immuunsysteem.zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen voor gevoelige honden.klinisch bewezen ondersteuning van een gezonde huid.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw puppy.bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm. (Dierspecialist.nl)

Pro Plan Medium Puppy Sensitive skin is speciaal ontwikkeld voor puppy's met een gevoelige huid. Deze voeding bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen waardoor het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid wordt beperkt (Dierenwinkelxl.nl)

Purina Pro Plan Medium Puppy - Sensitive Skin is speciale voeding voor puppy's van een middelgroot hondenras van 2 tot 12 maanden oud met een gevoelige huid. Deze voeding is ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes. (Medpets.nl)

Pro Plan Puppy Sensitive Skin hondenvoerPro Plan Puppy Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor puppy's met een gevoelige huid in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. Als basisingredint is er zalm en rijst gebruikt voor dit hondenvoer.De voordelen van Pro Plan Puppy Sensitive Skin: * Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen * De vitaminen E&C helpen om een sterk immuunsysteem te creren * Zorgt voor optimale groei in de puppyfase (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035114838
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,61
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 3 kg
€ 21,19
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 3 kg
€ 21,19
Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Medium Puppy Optiderma - Zalm & Rijst Hondenvoer - 3 kg
€ 24,98
Purina Pro Plan Medium Puppy Optiderma - Zalm & Rijst Hondenvoer - 3 kg bestellen
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 3 kg
€ 25,70
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Puppy hondenvoer 3 kg bestellen
PP MEDIUM PUPPY SENS.SKIN 3KG 00001
€ 25,98
PP MEDIUM PUPPY SENS.SKIN 3KG 00001 bestellen
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin
€ 26,49
Proplan - Medium Puppy Sensitive Skin bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 3 kg
€ 27,20
Purina Pro Plan Dog - Medium Puppy - Sensitive Skin - Zalm - 3 kg bestellen
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 3 kg
€ 30,39
Pro Plan Optiderma Puppy Sensitive Skin Medium 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: