Eukanuba Puppy & Junior Large Breed Kip 15 kg

39,000 - 88,490
Bestel nu direct voor € 39,00

Eukanuba hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voorziet in de specifieke behoeften van honden met een complete productlijn die is afgestemd op hun levensfase, rasgrootte en activiteitenniveau. De speciale DentaDefense 3D brokjes reinigen de tanden op mechanische wijze, en kunnen de vorming van tandsteen tot 80% verminderen! Tijdelijke aanbieding! Profiteer nu van 10% korting op kg Eukanuba Droogvoer met kip! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1473720 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)Eukanuba Dog Puppy Large ChickenEukanuba Dog Puppy Large Chicken hondenvoer is de perfecte keuze voor je puppy van een groot hondenras. Speciaal ontwikkeld om de optimale groei en gezonde ontwikkeling van jouw pup te ondersteunen, biedt deze voeding alles wat je pup nodig heeft. De extra grote en smakelijke brokken, verrijkt met verse kip, zorgen voor een heerlijke maaltijd. De unieke zeshoekige vorm draagt bij aan de tandverzorging. Met DHA voor verbeterd leervermogen, calcium voor sterke botten, prebiotica voor een gezonde spijsvertering en natuurlijke omega 6 en 3 vetzuren voor een glanzende vacht en huid, is dit voer de beste keuze voor een gezonde start van jouw pup van een groot hondenras. * Speciaal voor puppy's  * Ontwikkeld voor de optimale groei en gezonde ontwikkeling van jouw pup  * Extra grote en smakelijke brokken (Plein.nl)

Eukanuba Growing Puppy Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding met kip Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote puppy, dat is Eukanuba Growing Puppy Large Breed. Deze brok is geschikt voor puppy's van grote rassen (25 tot 40 kg lichaamsgewicht wanneer volwassen) tot 12 maanden oud óf voor puppy's van zeer grote rassen (40+ kg lichaamsgewicht wanneer volwassen) tot 14 maanden oud. Kenmerken van Growing Puppy Large Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Growing Puppy Large Breed op een rijtje: * DHA voor een verbeterd leervermogen en om puppy's beter trainbaar te maken * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine C en E als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen Wanneer je hond qua leeftijd van puppy over gaat naar junior, kan je Eukanuba Developing Junior gaan voeren. Eukanuba is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van honden- en kattenvoeding. Sinds 1969 produceert het merk smakelijke recepten voor honden en katten, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende behoeftes afhankelijk van leeftijd, formaat en gezondheid van je dier. Bij de voedingen staat het gebruik van hoogwaardige, dierlijke eiwitten centraal. Met meer dan 120 kwaliteitscontroles weet je zeker dat je altijd een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zet. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Puppy Large Breed kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor puppy's van grote rassen tot 12 maanden oud en puppy's van zeer grote rassen tot 14 maanden oud. De brok draagt bij aan een gezonde spijsvertering en ondersteunt het immuunsysteem. Met calcium en omega verrijkt. * Voor een gezonde spijsvertering * Ondersteunt het immuunsysteem * Voor sterke botten en een gezonde vacht (Brekz.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255122373
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Puppy Large Breed - Kip - Puppyvoer - 15 kg
€ 39,00
Thuiswinkel Waarborg
10% korting! 15kg Puppy Large Breed Kip Eukanuba Hondenvoer
€ 40,49
Eukanuba Dog Puppy Large Chicken 15 kg
€ 49,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Growing Puppy Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 49,99
Eukanuba Growing Puppy Large Breed kip hondenvoer 2 x 15 kg
€ 80,95