Proplan Biscuits Lam & Rijst per verpakking

Proplan Biscuits Lam & Rijst per verpakking

2,99 - 3,70
Bestel nu direct voor € 2,99

Pro Plan Hondenkoekjes met LamEen gezond tussendoortje voor een lang en gezond leven van je hond. Pro Plan Biscuits bevat heerlijke, voedzame ingrediënten zoals hoogwaardige kip, lam of zalm, plus alle eiwitten, vetten, mineralen en sporenelementen die je hond nodig heeft. Deze ingrediënten dragen bij aan een lang en gezond leven van je hond. Gebakken in de oven in kleine hoeveelheden, zodat ze lekker knapperig zijn. Door het bakken in de ovenblijven de smaak en voedingswaarde van de ingrediënten van de biscuits altijd bewaard. Een knapperige structuur helpt de tandsteenvorming te reduceren, en ondersteunt een schoon gebit, een frisse adem en gezond tandvlees.De voordelen van de ProPlan Biscuits: * Het is een gezond tussendoortjevoor een lang en gezond leven * De biscuits zijn erg knapperig * Het helpt bij tandsteenvorming te reduceren * Het bevat heerlijke, voedzame ingrediënten zoals hoogwaardige kip, lam of zalm (Plein.nl)

Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst direct bestellen in onze webshop! Een gezond tussendoortje voor een lang en gezond leven van uw hond. Als u de complete voeding, zoals Pro Plan, aan uw hond geeft, is dat het beste dat u voor hem kunt doen. Maar als u hem wilt belonen, dan kunt u hem Pro Plan Biscuits geven, door een evenredig gewicht van de normale voeding te vervangen. Één biscuit weegt ongeveer 10 gram. Pro Plan Biscuits bevat heerlijke, voedzame ingrediënten zoals hoogwaardige kip, lam of zalm, plus alle eiwitten, vetten, mineralen en sporenelementen die uw hond nodig heeft. Deze ingrediënten dragen bij aan een lang en gezond leven van uw hond.Gebakken in de oven in kleine hoeveelheden, zodat ze lekker knapperig zijn. Door het bakken in de oven blijven de smaak en voedingswaarde van de ingrediënten van de biscuits altijd bewaard. Een knapperige structuur helpt de tandsteenvorming te reduceren, en ondersteunt een schoon gebit, een frisse adem en gezond tandvlees.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Verwen jouw hond met de overheerlijke Biscuits van Purina Pro Plan. De knapperige structuur van het koekje draagt bij aan een gezond gebit en gezond tandvlees en helpt bij het verminderen van de vorming van tandsteen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711639251986
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Biscuits Lam-rijst 400 gr
€ 6,89
Pro Plan Biscuits Lam-rijst 400 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst
€ 7,18
Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan - Biscuits - Lam - 400 gram
€ 7,65
Purina Pro Plan - Biscuits - Lam - 400 gram bestellen
Bekijkt u ook: