Proplan Biscuits Lam & Rijst per verpakking

Proplan Biscuits Lam & Rijst per verpakking

3,19 - 4,63
Bestel nu direct voor € 3,19

Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst direct bestellen in onze webshop! Heerlijke snack Houdt jouw hond ook zo van snackjes? De Purina Pro Plan Dog Biscuits is een heerlijke gezonde snack voor je viervoeter. De snacks bevatten heerlijke voedzame ingrediënten, zoals kip, lam of zalm en zit boordevol goede eiwitten en vetten. * Gezonde snack * Voedzame ingrediënten * Frisse adem Gezond gebit De snacks worden in de oven gebakken, waardoor ze erg lekker en knapperig zijn. Doordat de snacks in de oven worden gebakken, behouden de biscuits een goede smaak en veel voedingswaarde. De knapperige structuur helpt tandsteenvorming bij je viervoeter te reduceren en ondersteunt een schoon gebit, gezond tandvlees en een frisse adem. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Biscuits is verkrijgbaar in 400 g. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Hondenkoekjes met LamEen gezond tussendoortje voor een lang en gezond leven van je hond. Pro Plan Biscuits bevat heerlijke, voedzame ingrediënten zoals hoogwaardige kip, lam of zalm, plus alle eiwitten, vetten, mineralen en sporenelementen die je hond nodig heeft. Deze ingrediënten dragen bij aan een lang en gezond leven van je hond. Gebakken in de oven in kleine hoeveelheden, zodat ze lekker knapperig zijn. Door het bakken in de ovenblijven de smaak en voedingswaarde van de ingrediënten van de biscuits altijd bewaard. Een knapperige structuur helpt de tandsteenvorming te reduceren, en ondersteunt een schoon gebit, een frisse adem en gezond tandvlees.De voordelen van de ProPlan Biscuits: * Het is een gezond tussendoortjevoor een lang en gezond leven * De biscuits zijn erg knapperig * Het helpt bij tandsteenvorming te reduceren * Het bevat heerlijke, voedzame ingrediënten zoals hoogwaardige kip, lam of zalm (Plein.nl)

Verwen jouw hond met de overheerlijke Biscuits van Purina Pro Plan. De knapperige structuur van het koekje draagt bij aan een gezond gebit en gezond tandvlees en helpt bij het verminderen van de vorming van tandsteen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711639251986
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst
€ 7,18
Pro Plan Dog Biscuits 400 g - Hondensnacks - Lam&Rijst bestellen
Pro Plan Biscuits Lam-rijst 400 gr
€ 7,60
Pro Plan Biscuits Lam-rijst 400 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan - Biscuits - Lam - 400 gram
€ 7,65
Purina Pro Plan - Biscuits - Lam - 400 gram bestellen
Bekijkt u ook: