Hills Prescription Diet Canine Z/D Ultra Allergen Free 10 kg

Hills Prescription Diet Canine Z/D Ultra Allergen Free 10 kg

69,99 - 77,95
Bestel nu direct voor € 69,99

Hill´s Prescription Diet is een serie van dieetvoer ter behandeling van verscheidene ziekten. Elk voer heeft een klinisch bewezen, therapeutische werking. Hill´s Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities is een droogvoer voor honden met een intolerantie of allergie tegen voer. Deze dieetvoeding kan dan ook als eliminatiedieet worden gebruikt. Veelvoorkomende symptomen van intoleranties zijn vachtproblemen, jeuk of een gevoelig maag-darmkanaal, dat zich vaak uit in overgeven of diarree. Hill´s Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities maakt gebruik van special gehydrolyseerde dierlijke eiwitten met minder dan 3000 Dalton moleculair gewicht. Hierdoor wordt de kans op een allergische reactie gereduceerd. Daarnaast is de enige eiwitbron in het voer kippenleverhydrolysaat, waardoor de dieetvoeding nog makkelijker verteerbaar wordt gemaakt. Om het hondenvoer compleet te maken, bevat het essentiële vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht. Gezonde spijsvertering en huid Klinisch bewezen spijsverteringsaandoeningen binnen 21 dagen en huidverschijnselen binnen 1 maand te verbeteren*. *Interne gegevens. Hill’s Pet Nutrition. Eén eiwitbron Sterk gehydrolyseerde kip als enige eiwitbron om voedselovergevoeligheidsreacties te helpen voorkomen. Hypoallergeen Helpt reacties op voeding te verminderen en ondersteunt een gezonde huid. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een goede smaak. Hill's is ervan overtuig ddat jouw huisdier Hill's Prescription Diet erg lekker vindt en spreekt daarom een 100% smaakgarantie voor deze producten uit. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities is volledig dieetvoer dat helpt met het tegengaan van door voedselallergieën veroorzaakte huid- en maagdarmaandoeningen.  * Voeding helpt huid- & maagdarmklachten te verminderen * Met mix van prebiotische vezels die zorgt voor een uitstekende ontlastingskwaliteit * Gehydrolyseerd dierlijk eiwit om ongunstige voedselreacties te helpen minimaliseren (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Zak - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met voedselovergevoeligheid Problemen met het huid en darmen van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip dat bewezen huid en maagdarmverschijnselen, veroorzaakt door voedselallergieën, helpt te verminderen. Deze complete voeding is geschikt ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. Het voer bevat een geselecteerde koolhydraatbron en een geselecteerde bron van sterk gehydrolyseerd eiwit. Het voer is geschikt voor volwassen honden. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Hypoallergene voeding met sterk gehydroliseerde kip als de enige dierlijke eiwitbron * Helpt huid- en spijsverteringssymptomen - veroorzaakt door allergieën - te verminderen * Voedt de huid en vacht * Zeer smakelijke voeding ActivBiome+ Deze voeding bevat de nieuwe ActivBiome+ ingrediënttechnologie, bestaande uit een unieke mix van prebiotica die het darmmicrobioom voedt zodat de spijsvertering en het welzijn van je dier wordt ondersteund. Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet z/d wordt versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill's z/d Canine is speciaal dieetvoer voor honden met voedselallergie of -intolerantie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742534107; 52742040417
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Z/D Food Sensitivities Original Hill´s Prescription Diet Hondenvoer
€ 69,99
10kg Z/D Food Sensitivities Original Hill´s Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities hondenvoer 10 kg
€ 71,95
Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Zak - Hondenvoer - 10 kg
€ 74,90
Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities Zak - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities - Hondenvoer - 10 kg
€ 77,95
Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: