Hills Prescription Diet Feline Metabolic 12 x 85 gr

16,950 - 131,750
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet – Feline Hill's Metabolic voor de kat is een speciale vetarme dieetvoeding die is samengesteld met wetenschappelijk geselecteerde ingrediënten. Het voer speelt in op het unieke energieverbruik van katten. Het stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam om overtollig lichaamsvet te verbranden. Hill's Metabolic is rijk aan vezels, waarvan klinisch is bewezen dat deze het lichaamsvet met 11% helpt te verminderen in 2 maanden. Ook verkrijgbaar in Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management droogvoeding. Eigenschappen & indicaties Speciaal samengestelde dieetvoeding voor katten met overgewicht en obesitas Het voer is rijk aan vezels om het verzadigingsgevoel te stimuleren De L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, voor een snellere gewichtsvermindering L-Lysine helpt de spiermassa te behouden De antioxidanten in het voer dragen bij aan het neutraliseren van vrije radicalen, die mogelijk verhoogd zijn bij zwaarlijvige katten Geschikt voor Overgewicht Aandoeningen die verbeteren door voedingsvezels bij katten met overgewicht (diabetes mellitus, colitis en constipatie) Hyperlipidemie Katten met gewichtsbehoud na gewichtsverlies Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Kittens Drachtige of zogende poezen Katten die verzwakt zijn, te weinig wegen, gedehydreerd zijn of een verhoogde energiebehoefte hebben Smaak Beschikbaar in de smaken: Kip en vis Inhoud per zakje 85 gram Samenstelling Ingrediënten: Kip (27%), varken, cellulose, eipoeder, maïszetmeel, diverse suikers, tomatenpuree, tarwebloem, mineralen, erwteneiwit, kokosnootolie, lijnzaad, gedehydreerde wortelen, vitaminen, gedroogd varkenseiwit, visolie, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel. Voedingswaarden: Eiwit: 8.2 %, Vet: 2.7 %, Koolhydraten (NFE): 4.6 %, Ruwe celstof: 2.0 %, Ruwe as: 1.5 %, Calcium: 0.23 %, Fosfor: 0.16 %, Kalium: 0.14 %, Natrium: 0.09 %, Magnesium: 0.016 %, Vitamine A: 30096 IU/kg, Vitamine C: 21 ppm, Vitamine D: 214 IU/kg, Vitamine E: 198 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.28 %, Omega 6-vetzuren: 0.69 %, Bèta-caroteen: 0.73 ppm (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management nat kattenvoer met kip maaltijdzakjes is dieetvoer om uw kat met overgewicht te helpen met het verliezen van gewicht en met het behouden van het streefgewicht. * Helpt in vorm te blijven en levert energie om actief te spelen * Unieke vezelmix helpt katten zich voldaan te voelen * Ondersteunt de vetverbranding (Brekz.nl)

Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic met Kip Kattenvoer kan op een bewezen manier de gewichtscontrole van jouw kat ondersteunen. Het is speciaal ontwikkeld om katten te kunnen helpen hun ideaalgewicht te bereiken en te behouden. Het dieetvoer kenmerkt zich door een laag energie- en afgestemd voedingsstofgehalte. Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic met Kip Kattenvoer verzorgt jouw kat met hoogwaardige, gemakkelijk te verteren eiwitten, die belangrijk zijn voor het mogelijke behoud van de spieren. Een speciale mix aan vezels kan eraan bijdragen, dat je kat na de maaltijd vol en tevreden is. Energieleverende ingrediënten Sommige voedingsmiddelen bevatten voedingsstoffen die voor meer energie kunnen zorgen en katten helpen de hele dag actiever te zijn. Vol en voldaan Samengesteld met de juiste combinatie van vezels om honger tussen de maaltijden in te helpen voorkomen. Overtollig vet verbranden Helpt om van katten met overgewicht vetverbranders te maken in plaats van vetophopers, zodat ze kunnen afvallen en een nieuwe gewichtstoename kan worden voorkomen. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter mogelijke bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic met Kip Kattenvoer in één oogopslag: Compleet dieetvoer ter mogelijke vermindering van overgewicht bij volwassen katten Laag energiegehalte: calorie gereduceerde samensteliing kan helpen, het ideaalgewicht te verkrijgen en behouden Evenwichtig recept: afgestemd gehalte aan eiwitten, vet en koolhydraten Met kip: smaakvolle en gemakkelijk te verteren bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten Waardevolle mix van vitaalstoffen: bevat vitaminen, mineralen en sporenelementen Speciale mix van vezels: ondersteunt mogelijk een aangenaam verzadigingsgevoel na de maaltijd Hoge acceptatie: zachte kipstukjes in saus, bijzonder smaakvol Praktische zakjes: gemakkelijk te proportioneren Klinisch bewezen: hoogwaardig natvoer, aanbevolen door dierenartsen (Zooplus.nl)











Categorie
EAN(s)
52742343808; 52742343815
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Metabolic Weight Management - Feline zakjes 12x 85 gr - Kip
€ 16,95
Hill's Prescription Metabolic Weight Management kat 85 g maaltijdzakje multipack 1 doos (12 x 85 g)
€ 20,44
Thuiswinkel Waarborg
12x85g Feline Metabolic Chicken Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 21,98