Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Giant Junior 15 kg
maandag, 24 januari 2022
Royal Canin Giant Junior 15 kg

Royal Canin Giant Junior 15 kg

54,95 - 61,50
Bestel nu direct voor € 54,95

Royal Canin Giant Junior hondenvoer is een volledige voeding voor puppies van zeer grote rassen in de tweede groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo. De voordelen: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt spierontwikkeling in de 2e groeifase * Ondersteunt de botten en gewrichten (Brekz.nl)

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. ROYAL CANIN® Giant Junior is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een zeer groot ras. ROYAL CANIN® Giant Junior is geschikt voor pups van zeer grote rassen, tussen de 8 en 18 tot 24 maanden oud, met een volwassen gewicht van 45 kg of meer. De voeding bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat het natuurlijke afweersysteem van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. ROYAL CANIN® Giant Junior draagt bij aan een goede mineralisatie van de botten van een pup van een zeer groot ras, dankzij een evenwichtige inname van energie en mineralen zoals calcium en fosfor. Deze voedingsstoffen ondersteunen de versterking van de botten en de gewrichten van je puppy. Dankzij het aangepaste energiegehalte ondersteunt ROYAL CANIN® Giant Junior de groei van je puppy tijdens deze tweede groeifase. Het draagt ook bij aan het behouden van een gezond gewicht van je puppy. Royal Canin Giant Junior in één overzicht: Holistisch droogvoer voor puppy's (8-18 / 24 maanden) van grote rassen vanaf 45 kg Bevordert de afweer, verhoogd gehalte aan L-carnitine voor harmonieuze spiergroei en mineralen voor een sterke botstructuur. De maat en vorm van de brok in ROYAL CANIN® Giant Junior is speciaal ontwikkeld zodat je hond beter kauwt en minder de neiging krijgt om te schrokken. Joint Flexcare: chondroïtine, glucosamine en omega-3 vetzuren EPA DHA voor kraakbeen en gewrichtsgezondheid Licht verteerbaar: L.I.P.-eiwitten garanderen een verteerbaarheid van eiwitten van minstens 95% Calcium en fosfor: bevordert optimale botmineralisatie Aangepaste energiegehalte: voor een gezonde groei zonder overmatige gewichtstoename Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Junior: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Junior eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Hondenvoer voor pups van zeer grote rassen in de 2e groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo Royal Canin Giant Junior is energierijk hondenvoer voor junior honden vanaf 8 maanden van zeer grote rassen met een volwassen gewicht boven de 45 kilo. Junior honden zitten in de tweede groeifase waarin de spieren zich gaan ontwikkelen. Het is belangrijk dat de grote spieren van deze juniors van zeer grote rassen voldoende ondersteuning krijgen tijdens deze periode. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707077
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Giant junior hondenvoer 15 kg
€ 54,95
Royal Canin Giant junior hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior Hondenvoer - 15 kg
€ 54,99
Royal Canin Giant Junior Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer - 15 kg
€ 56,99
Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer - 15 kg
€ 56,99
Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin - Giant Junior
€ 57,99
Royal Canin - Giant Junior bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior - 15 kg
€ 61,50
Royal Canin Giant Junior - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: