Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Giant Junior 15 kg
Saturday, 20 April 2024

Royal Canin Giant Junior 15 kg

73,490 - 144,990
Bestel nu direct voor € 73,49

Royal Canin Giant Junior hondenvoer is een volledige voeding voor puppies van zeer grote rassen in de tweede groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo. De voordelen: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Helpt spierontwikkeling in de 2e groeifase * Ondersteunt de botten en gewrichten (Brekz.nl)

Puppy's van zeer grote rassen hebben ongeveer 18-24 maanden nodig om hun volwassen gewicht van 45+ kg te bereiken. Tijdens deze periode veranderen hun voedingsbehoeften en daarom heeft Royal Canin twee diëten ontwikkeld: Royal Canin Giant Puppy, die wordt gevoerd tussen 2 en 8 maanden, en deze formule - Royal Canin Giant Junior - voor de periode van 8 tot 18/24 maanden. Royal Canin Giant Junior bevat daarom een aangepast eiwitgehalte ter ondersteuning van de spierontwikkeling van 8 tot 18/24 maanden. Het bevat ook voedingsstoffen zoals vitamine C en E, waarvan is aangetoond dat ze de ontwikkeling van het immuunsysteem van de puppy helpen ondersteunen. Te grote honden hebben ook een gevoelige spijsvertering en kunnen gevoelig zijn voor diarree en een opgeblazen gevoel. De combinatie van heilzame prebiotica (zoals FOS, MOS en bietenpulp) en licht verteerbare eiwitten helpt de darmmicrobiota in evenwicht te brengen om de spijsvertering optimaal te ondersteunen. Royal Canin Giant Junior droogvoer in één oogopslag: Volledig droogvoer voor jonge, opgroeiende honden in de 8e - 18e/24e levensmaand. Optimale spierontwikkeling: dankzij een aangepast eiwitgehalte Sterke botten: dankzij een aangepast gehalte aan mineralen zoals calcium en fosfor Normaal immuunsysteem: bevat een exclusief voedingsstoffencomplex waaronder vitamine C E Ondersteuning van het microbioom: prebiotica en licht verteerbare eiwitten Voorkomt snauwen: de aangepaste brokjesvorm stimuleert het kauwen Royal Canin Giant Junior brokken zijn ook ontworpen om een langzamere voedselopname te bevorderen. Dit is belangrijk omdat honden van grote rassen langzaam moeten eten om het risico van maagklachten te verminderen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Junior: Royal Canin Maxi Puppy (Zooplus.nl)

Royal Canin Giant Junior - Puppy-Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw grote puberende hond De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Royal Canin Giant Junior is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een zeer groot ras (45+ kg wanneer volwassen) in het achterhoofd. De juniorbrokken zijn geschikt voor puppy's van 8 tot 18 à 24 maanden oud. Is je puppy jonger dan 8 maanden? Geef hem dan Royal Canin Giant Puppy. Voor een gezonde groei Een junior voeding is nodig, omdat zeer grote rassen een langere groeiperiode hebben dan kleinere rassen. Het lichaam, de botten en de spieren hebben meer tijd nodig voordat ze volgroeid zijn. Om de groei te bevorderen, heeft je pup voldoende eiwitten, een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium en natuurlijk voldoende energie nodig. Royal Canin Giant Junior houdt dan ook rekening met deze zaken, met onder andere een aangepast eiwitgehalte, vitamine C en E voor het immuunsysteem en een aangepaste calciumfosforverhouding om de botten te ondersteunen. Grote rassen staan ook bekend om hun kwetsbare spijsverteringstelsel, waardoor diarree en winderigheid vaker voorkomen. De toegevoegde prebiotica (MOS) zorgt voor een gezonde darmflora. Als laatste is de vorm van de brok ook belangrijk. De brokken zijn groot van formaat, zodat je hond gestimuleerd wordt om langzamer te eten. Zo wordt het risico op een maagkanteling verkleind. Wanneer je pup rond de 18 tot 24 maanden oud is, zullen zijn voedingsbehoeftes weer veranderen. Je hond heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen hond. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van anderhalf tot twee jaar over te stappen op producten voor volwassen honden van Royal Canin; zoals Royal Canin Giant Adult. Royal Canin Giant Junior in het kort: * Voor puppy's van zeer grote rassen van 18 tot 24 maanden oud * Aangepast eiwitgehalte voor de spieren en groei * Vitamines C en E voor een sterk immuunsysteem * Prebiotica (MOS) voor een gezonde en evenwichtige darmflora * Uitgebalanceerde mineralen voor sterke en gezonde botten * Grote brokken die langzaam gegeten worden Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Giant Junior eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550707077
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Giant junior hondenvoer 15 kg
€ 73,49
Thuiswinkel Waarborg
15kg Giant Junior Royal Canin Hondenvoer
€ 73,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior - Puppy-Hondenvoer - 15 kg
€ 78,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior 15 KG
€ 78,95