Home > Vlooien - Teken > Exil > Exil No Worm Hond M 2 tabletten
maandag, 24 januari 2022
Exil No Worm Hond M 2 tabletten

Exil No Worm Hond M 2 tabletten

11,85 - 17,99
Bestel nu direct voor € 14,79

No Worm Pro is een ontwormingsmiddel voor honden in tabletvorm. De tabletten hebben een vleessmaak waardoor het toedienen bij uw hond makkelijker wordt. Er zijn verpakkingen verkrijgbaar voor alle rassen en grootten. (Medpets.nl)

No Worm Ontwormmiddel Pro HondHet nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist! Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen bij jouw hond. Alle honden kunnen ontwormd worden met No Worm Pro. De combinatie van de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel staat garant voor een veilige bestrijding van wormen. Met deze kleine smakelijke wormtabletten kan jouw hond al ontwormd worden vanaf 5 kg lichaamsgewicht. * Kleine smakelijke wormtabletten * Bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long-, en zelfs de franse hartwormen * Staat garant voor een veilige bestrijding van wormen * Jouw hond kan ontwormd worden vanaf 5 kg lichaamsgewicht. (Plein.nl)

Met no worm pro worden de lint-, spoel-, haak-, zweep-, long en franse hartwormen bestreden. deze tabletten zijn geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen de 5 en 75 kg. de combinatie van werkzame stoffen milbeycine en praziquantel staat garant voor een veilige bestrijding van wormen. door de vleessmaak zullen de tabletten makkelijker toe te dienen zijn.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713112003877
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Exil No Worm Pro - Hond - 2 Tabletten
€ 14,79
Exil No Worm Pro - Hond - 2 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Exil No Worm Pro - Hond - 2 Tabletten
€ 14,79
Exil No Worm Pro - Hond - 2 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
No Worm Pro Hond - 2 tabletten
€ 15,80
No Worm Pro Hond - 2 tabletten bestellen
No Worm Pro Hond 2 tabletten
€ 17,51
No Worm Pro Hond 2 tabletten bestellen
NW PRO HOND 2 TABL. 00001
€ 21,98
NW PRO HOND 2 TABL. 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: