Hills Prescription Diet Canine K/D 12 kg

79,490 - 156,990
Bestel nu direct voor € 79,49

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met nieraandoeningen Problemen met de nieren van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt met nieraandoeningen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie. De voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten wel hoogwaardige eiwitten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen * Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je hond om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen * Met een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijnHill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care hondenvoer is een compleet droogvoer voor volwassen honden dat bijdraagt aan de werking van de nieren. * Essentiële vetzuren en L-carnitine voor spieropbouw- en behoud * Verbetert de eetlust en verhoogt de voedselinname * Helpt de vitale nierfunctie te beschermen (Brekz.nl)

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Nierziekten (Nierfalen of nierinsufficientie) kunnen vele oorzaken hebben en kunnen bij uw hond leiden tot een groot aantal uiteenlopende vervelende en zelfs levensbedreigende symptomen. Nierziekte kan plotseling (acuut) optreden of zich geleidelijk (chronisch) ontwikkelen. Nierziekte kan worden veroorzaakt door andere ziekten of veranderingen in de gezondheid. Ook ras en erfelijke aanleg kunnen een rol spelen evenals voeding. De tekenen van nierziekte openbaren zich gewoonlijk pas wanneer meer dan tweederde van de nierfunctie al verloren is. Honden met zowel nier- als gewrichtsproblemen kunt u Hill's K/D + Mobility geven. Hill's k/d Kidney Care - Prescription Diet - Canine Het eiwitgehalte is verlaagd en de eiwitten zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat de opstapeling van toxische eiwitten verminderd wordt terwijl toch aan de essentiële eiwitbehoefte wordt voldaan. Het natriumgehalte is verlaagd voor het onder controle houden van de bloeddruk en het beperken van het vasthouden van vocht. Het fosforgehalte is verlaagd om de progressie van de nieraandoening te vertragen. Door een verhoogd gehalte aan vitamine B complex worden de verliezen via de urine aangevuld. Bovendien vermindert een verhoogd gehalte aan oplosbare vezels de ammoniakreabsorptie in de darm en het ureumgehalte in het bloed. De superieure anti-oxidantenformule vermindert de oxidatieve celbeschadiging ter ondersteuning van de nierfunctie. Ook verkrijgbaar in Hill's k/d Kidney Care - Prescription Diet - Canine natvoeding. Contra-indicaties Deze dieetvoeding is niet geschikt voor: katten, pups, drachtige of zogende teven, honden met hyperlipedemie of pancreatitis Andere Hill's Prescription Diet producten die in aanmerking komen: Voor honden met een vergevorderd stadium van nierfalen (IRIS stadium 4): Hill's u/d Canine Voor honden met matige/vergevorderde hartaandoeningen: Hill's h/d Canine. Samenstelling Ingrediënten: Brouwersrijst, dierlijk vet, maïs, gedroogde bietenpulp, eipoeder, erwteneiwit, eiwithydrolysaat, mineralen, soja-olie, erwtenzemelenmeel, visolie, lijnzaad, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Voedingswaarden: Eiwit: 13.7 %, Vet: 19.2 %, Koolhydraten (NFE): 51.1 %, Ruwe celstof: 3.3 %, Ruwe as: 4.2 %, Zetmeel: 43.9 %, Calcium: 0.57 %, Fosfor: 0.22 %, Kalium: 0.69 %, Natrium: 0.17 %, Magnesium: 0.100 %, Vitamine A: 10963 IU/kg, Vitamine C: 103 ppm, Vitamine D: 816 IU/kg, Vitamine E: 350 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.99 %, Omega 6-vetzuren: 3.52 %, Bèta-caroteen: 2.31 ppm, L-carnitine: 531.7 ppm, Zetmeel (analyzed): 44.0 % (Medpets.nl)

Nierziekten zijn vaak progressieve en vervelende ziekten, die het welzijn van jouw hond kunnen beperken. Het geven van een verkeerd voer kan veel pijn een lijden als gevolg hebben. Om dit te voorkomen, kun je nu het dieetvoer Hill’s Prescription Diet Canine k/d geven. Dit droogvoer is een compleet dieetvoer die de nieren van je hond behandeld en ontlast. Hierdoor wordt de levensverwachting van jouw hond verlengd, en daarnaast wordt het welzijn van je hond bevordert. Tegelijkertijd wordt de progressie van de nierziekte en de symptomen die erbij horen gereduceerd. Voor extra informatie over de ziekte en de behandelmethoden hoor je jouw dierenarts om advies te vragen. Let op: Met de aankoop van Hill's Prescription Diet Canine k/d bevestig je dat jouw huisdier onderzocht is door een dierenarts, die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin je huisdier wordt gevoed met Hill's Prescription Diet Canine k/d wordt aanbevolen om ten minste iedere 6 maanden je dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van jouw huisdier. Indien de gezondheidstoestand van je huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Canine k/d, consulteer dan onmiddellijk jouw dierenarts. (Zooplus.nl)



Categorie
EAN(s)
52742918204
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 79,49
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care hondenvoer 12 kg
€ 79,95
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d - Canine 12 kg
€ 80,60
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine K/D Renal Health Original Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 80,99