Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg

Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg

47,99 - 51,30
Bestel nu direct voor € 47,99

Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer is een ideale voeding voor oudere honden met een leeftijd vanaf circa 8 jaar * Ondersteunt kraakbeen en gewrichten * Draagt bij aan een optimale stofwisseling * Een 100% natuurlijk product (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Senior SuperiorProCare Croque Senior Superior is een krokante voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar. Deze volledige voeding biedt ondersteuning aan honden vanaf 8 jaar. ProCare Croque Senior Superior bevat ingrediënten die de nieren ontlasten, bijdragen aan soepele spieren en gewrichten en een evenwichtige darmflora ondersteunen. * 100% Natuurlijk product * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. (Plein.nl)

Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor oudere honden van Prins ProCare Croque Om jouw ouder wordende hond zo gezond mogelijk te houden, is een voeding op maat nodig. Prins ProCare Croque Senior Superior is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere (middel)grote honden (8+). Kenmerken van Senior Superior Senior Superior is een hoogwaardige krokante brok voor honden ouder dan 8 jaar, die honden van deze leeftijd de ondersteuning geeft die ze nodig hebben. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen, vezels zoals FOS (fructo oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora en vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium die het immuunsysteem ondersteunen. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Senior Superior is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Wil je liever een geperste brok? Kies dan voor Prins ProCare Senior Support. Prins ProCare Senior Superior is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Croque Senior Superior is een verrukkelijke voeding voor oudere honden vanaf 8 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595260156
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Croque - Senior Superior
€ 47,99
Prins - ProCare Croque - Senior Superior bestellen
Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer 10 kg
€ 48,00
Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer 10 kg bestellen
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 10 kg
€ 48,00
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 10 kg
€ 48,00
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Prins ProCare Croque Senior Superior Hondenvoer 10 kg
€ 48,00
Prins ProCare Croque Senior Superior Hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg
€ 48,00
Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Senior Superior - 10 kg
€ 55,25
Prins ProCare Croque Senior Superior - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: