Hills Prescription Diet Canine K/D Mobility 12 kg

Hills Prescription Diet Canine K/D Mobility 12 kg

73,95 - 80,90
Bestel nu direct voor € 73,95

Hill's Prescription Diet K/D  J/D Kidney + Mobility hondenvoer is een volledig dieetvoer dat is samengesteld om honden met gelijktijdige aandoeningen aan de gewrichten en nieren. * Ter ondersteuning van de mobiliteit & ter verbetering van de kwaliteit van leven * Met omega 3-vetzuren uit visolie, glucosamine en chondroïtinesulfaat * Helpt om de vitale nierfunctie te beschermen (Brekz.nl)

Prescription Diet Canine K/D +Mobility van Hill's is een dieetvoer speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met chronische of acute nierinsufficiëntie. Tegelijkertijd is dit droogvoer geschikt om bij osteoartrose en gewrichtsproblemen te geven. Dankzij een laag fosforgehalte en een bijzonder groot aandeel EPA, omega 3 en vitamine E ondersteunt het de nier- en hartfunctie en stimuleert het bovendien de gewrichtstofwisseling. Zo draagt deze smakelijke dieetvoeding bij aan het verzachten van nierklachten en ondersteunt je hond in mobiliteit en levensvreugde. Dit eetlustopwekkende droogvoer voor honden bevat een gereduceerd aandeel proteïnen, die echter van erg hoge kwaliteit zijn en zo aan de opbouw van slanke, krachtige spieren bijdragen. Gepaard met glucosamine en chrondroïtine, die de opbouw van kraakbeen en de beweeglijkheid van de gewrichten stimuleren, bevordert dit de mobiliteit van je hond. Hill's PD Canine K/D +Mobility in één oogopslag: Dieetvoer voor volwassen honden Speciaal ontwikkeld voor honden met chronische of acute nierinsufficiëntie of met osteoartrose of gewrichtsproblemen Ondersteunt de nierfunctie en gewrichtstofwisseling: recept met laag fosfor- proteïnegehalte, rijk aan omega 3, vitamine E en EPA Hoogwaardige proteïne: met een bijzonder waardevol aminozuurprofiel, draagt bij aan slanke, krachtige spierpartij Met chondroïtine glucosamine Evenwichtig en rijk aan vitale stoffen: met vitaminen, mineralen, sporenelementen en bèta-caroteen en natuurlijke antioxidanten, voor een optimaal gezond lichaam en een sterk afweersysteem Door dierenartsen aanbevolen: een klinisch werkzaam hondenvoer dat vaak door dierenartsen wordt voorgeschreven 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend van hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een goede smaak. Hill's is ervan overtuigt, dat je huisdier Hill's Prescription Diet verrukkelijk gaat vinden en spreekt daarom voor deze producten een 100% smaakgarantie uit. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met gevoelige gewrichten en nieraandoeningen Problemen met de gewrichten en nieren van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet k/d Mobility Kidney + Joint Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt met gewrichtsproblemen en nieraandoeningen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. De voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten ook hoogwaardige eiwitten, een hoog EPA-gehalte, omega 3-vetzuren en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen * Klinisch bewezen verschil in 21 dagen * Ondersteunt de vitaliteit en alertheid bij oudere honden * Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je hond om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen * Met een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijnHill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's k/d + Mobility Canine is speciaal ontwikkeld voor honden met zowel chronische nierproblemen als gewrichtsproblemen. Dit voer helpt de ontwikkeling van nierproblemen af te remmen en ondersteunt de stijve gewrichten van het dier. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742011608
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet K/D J/D Kidney + Mobility hondenvoer 12 kg
€ 73,95
Hill's Prescription Diet K/D J/D Kidney + Mobility hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine K/D +Mobility Original Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 73,99
12kg Canine K/D +Mobility Original Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Hill's canine k/d+mobility hondenvoer 12 kg
€ 77,71
Hill's canine k/d+mobility hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's canine k/d+mobility hondenvoer 12 kg
€ 77,71
Hill's canine k/d+mobility hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 80,08
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d + Mobility - Canine - 12 kg
€ 84,85
Hill's k/d + Mobility - Canine - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: