Hills Prescription Diet Canine K/D Mobility 12 kg

Hills Prescription Diet Canine K/D Mobility 12 kg

64,49 - 74,75
Bestel nu direct voor € 64,49

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met gevoelige gewrichten en nieraandoeningen Problemen met de gewrichten en nieren van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet k/d Mobility Kidney + Joint Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt met gewrichtsproblemen en nieraandoeningen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie en voor de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. De voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten ook hoogwaardige eiwitten, een hoog EPA-gehalte, omega 3-vetzuren en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen * Klinisch bewezen verschil in 21 dagen * Ondersteunt de vitaliteit en alertheid bij oudere honden * Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je hond om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen * Met een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet k/d Mobility Kidney + Joint Care is verkrijgbaar in 5 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Kidney + Joint Care hondenvoer is een volledig dieetvoer dat is samengesteld om honden met gelijktijdige aandoeningen aan de gewrichten en nieren. * Draagt bij aan gewrichtsmetabolisme en beweeglijkheid * Ondersteunt de nieren bij nierinsufficiëntie * Ondersteunt de vitaliteit van oudere honden (Brekz.nl)

Hill's k/d + Mobility Canine is speciaal ontwikkeld voor honden met zowel chronische nierproblemen als gewrichtsproblemen. Dit voer helpt de ontwikkeling van nierproblemen af te remmen en ondersteunt de stijve gewrichten van het dier. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742011608
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 64,49
Hill's Prescription Diet K/D + Mobility - Kidney + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hill's Prescription K/D+Mobility Kidney+Joint Care hondenvoer 12 kg
€ 69,49
Hill's Prescription K/D+Mobility Kidney+Joint Care hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d + Mobility - Canine - 12 kg
€ 74,75
Hill's k/d + Mobility - Canine - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: