Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Lang Haar M
Thursday, 23 March 2023

Furminator Hond Lang Haar M

34,600 - 39,990
Bestel nu direct voor € 34,60

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)

De Furminator medium is geschikt voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren, zonder de topvacht te berschadigen. Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. Het werkt uitstekend bij alle verharende langharige honden en katten. De Furminator tool is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag niet worden gebruikt voor huisdieren die niet verharen. (Dierenwinkelxl.nl)

Furminator deluxe - de verbeterde versie- in handzaam design met haaruitwerpfunctie! tot 90% minder losse haren al na 1-2 behandelingen. de furminator deluxe is snel en gemakkelijk in gebruik. net als met een borstel kunt u met de kam door de vacht kammen. dit is zeer aangenaam voor het dier, waardoor zelfs gevoelige en angstige dieren zich graag met de furminator laten verzorgen. het verwijdert de ondervacht en de losse haren zonder de dekvacht te beschadigen. verkrijgbaar in verschillende maten met bijbehorende kleur. (Dierspecialist.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8117940112464
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Long Hair - M
€ 38,55
Furminator - Medium
€ 39,99
FURMINATOR HOND MED. LANGHAAR 00001
€ 43,98