Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Lang Haar S
Friday, 22 September 2023

Furminator Hond Lang Haar S

24,950 - 34,990
Bestel nu direct voor € 24,95

De FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar is het ideale hulpmiddel om eenvoudig losse haren uit de ondervacht van langharige honden te verwijderen. Het verwijdert tot wel 90% van de losse haren zonder de dekvacht te beschadigen. * Geschikt om de vacht van langharige honden mee te verzorgen * Eenvoudig verwijderen van losse haren * Veilig en gemakkelijk te gebruiken (Brekz.nl)

Onze viervoetige vrienden hebben met hun vaak lange vacht een grote behoefte aan intensieve vachtverzorging. Als je losse haren en overtollige vacht niet regelmatig verwijdert doe je je hond in ieder geval geen plezier. De gevolgen van slecht vachtonderhoud variëren van hevige jeuk tot een droge huid en zelfs allergieën. Deze problemen kun je effectief vermijden met de FURminator Langhaar - bij kort gebruik is er al resultaat te zien. Hij is geschikt voor honden tot 9 kilogram met een vachtlengte van meer dan 5 centimeter. Tijdens het kammen worden de losse haren eenvoudig verwijderd en het haren van je viervoeter wordt hiermee tot 90% verminderd. Daarnaast wordt het natuurlijke vet in de huid van je hond beter verdeeld en zal zijn vacht daarom mooier glanzen. Het verzorgen van je dier met de FURminator is erg prettig en zelfs geschikt voor de meest gevoelige en angstige dieren. Na een korte gewenningsfase laten ze zich graag verzorgen. Aanbevolen door dierenartsen en hondenkappers. De FURminator Langhaar S in één oogopslag: Kambreedte: 4,4 cm Kleur: groen Ergonomisch handvat Eenvoudig opruimen van losse haren door een druk op de knop Reduceert haaruitval tot 90% Geschikt voor honden tot 9 kg met een vachtlengte vanaf 5 cm Verwijdert losse haren en overtollige vacht beter dan normale borstels en kammen Verdeelt het natuurlijke vet in de huid beter en zorgt zo voor een glanzende en gezonde vacht Inclusief gebruiksaanwijzing Niet wat je zoekt? Bekijk dan het gehele assortiment van FURminator. (Zooplus.nl)

Furminator Deshedding Dog Undercoat S Long HairDe FURminator Undercoat deShedding Tool voor kleine langharige honden kamt door de toplaag en verwijdert tot 99% van het losse haar uit de ondervacht zonder de toplaag of de huid te beschadigen. Gebruik 1-2 keer per week en 10 tot 20 minuten per keer op droog haar als onderdeel van het 4-staps FURminator Ultimate Hair Reduction System. De tool is geschikt voor kleine hondenrassen van 4,5 kg tot 9 kg. * De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de randen niet afknippen * De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het dier voor een comfortabele ervaring * Met de handige FURejector-knop kun je het verwijderde haar gemakkelijk opruimen * De veilige rand beschermt de tanden terwijl het apparaat is opgeborgen (Plein.nl)

Furminator Hond Lang Haar - Hondenvachtkam - Groen S direct bestellen in onze webshop! Reken af met overtollig haar Honden verharen nou eenmaal, daar kan je weinig tegen doen. Wel kan je het onderhoud van de vacht makkelijker maken met de Undercoat deShedding Tool van FURminator. Een borstel die tot wel 99% van de losse haren verwijdert. Gebruik de kam 1 tot 2 keer per week (10 tot 20 minuten per keer) op droog haar. Geschikt voor langharige, kleine hondenrassen tussen de 4,5 en 9 kg. Voor een schone en gezonde vacht Hondenhaar groeit uit haarzakjes, deze hebben vetklieren en dit vet houdt de huid soepel en de haren glad. Een goede voeding is essentieel voor een gezonde huid en vacht, maar ondanks een goed dieet, is regelmatige vachtverzorging óók nodig om een mooie en glanzende vacht te behouden. De vacht van de hond reguleert de lichaamstemperatuur en beschermt de huid tegen zon en regen. Op een gegeven moment stoppen de haarzakjes met groeien, ze raken los en er zullen nieuwe haren doorkomen. Als je loszittend haar niet regelmatig verwijdert, kan je een ophoping krijgen van stof, vuil, modder en andere viezigheid. Op den duur resulteert dit in klitten en viltplekken. Door regelmatig te borstelen, kan je deze vachtproblemen voorkomen. Zo gebruik je de FURminator Controleer je dier op wondjes en dergelijke voordat je gaat borstelen. Zorg er ook voor dat klitten en viltplekken verwijderd zijn, dit kan je doen met de FURminator Adjustable deMatter Tool of Grooming Rake. Nu kan je gaan borstelen! Borstel in de richting van de haargroei, waar je de roestvrijstalen tanden naar de vacht toe kantelt. Begin bij de kop en werk zo het lichaam af. Wees voorzichtig bij de buik, poten en genitaliën. Borstel met lange, voorzichtige halen naar boven, van de huid van je dier af. Borstel ook niet te veel op 1 plek! De Skin Guard voorkomt dat de randen van de borstel in de huid van je dier kunnen snijden, ook zorgt het ervoor dat het de borstel soepel over de huid glijdt. Maar wees altijd voorzichtig, te hard of ruw borstelen kan de huid irriteren. Oefen geen druk uit op de borstel en stop als de huid rood of geïrriteerd raakt. Het losgeborstelde haar verwijder je eenvoudig van de borstel met de FURejector-knop. . Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8117940112150; 4048422141037
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar S
€ 27,90
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Deshedding Dog Undercoat S Long Hair
€ 28,21
Thuiswinkel Waarborg
FURminator S Langhaar Kambreedte 3,8cm Hondenkam
€ 30,49
Furminator Deshedding Dog Undercoat S Long Hair
€ 32,15
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Lang Haar - Hondenvachtkam - Groen S
€ 34,99