Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Lang Haar S
dinsdag, 26 maart 2019
Furminator Hond Lang Haar S

Furminator Hond Lang Haar S

20,95 - 29,99
Bestel nu direct voor € 20,95

Vooral onze viervoetige vrienden met lang haar hebben intensieve vachtverzorging nodig. Worden losse haren en overtollige onderwol niet regelmatig verwijderd, ontstaan snel vervilte plekken in de vacht. De gevolgen zijn overmatige jeuk, droge huid en zelfs allergie. Verzorging met de FURminator Langhaar voorkomt deze problemen effectief, al met enkele minuten per dag! De FURminator Langhaar S werd voor honden tot 9 kg met een haarlengte vanaf 5 cm ontwikkeld. Losse haren worden bij het doorkammen makkelijk verwijderd en de onderwol uitgedund. Het verharen van uw viervoeter vermindert zo tot wel 90 %. Het natuurlijke huidvet van uw viervoeter wordt daarbij verdeeld en het dekhaar blijft gezond en glanzend. Het doorkammen met de FURminator is voor het dier zo aangenaam, dat zelfs gevoelige en angstige dieren na een korte gewenperiode zich graag met de FURminator laten verzorgen. Aanbevolen door hondentrimmers en dierenartsen. De FURminator Langhaar S in één oogopslag: kambreedte: 4,4 cm kleur: groen ergonomisch gevormde handgreep makkelijk opruimen van de verwijderde haren door een druk op de knop vermindert haaruitval tot 90 % voor honden tot 9 kg met lang haar vanaf 5 cm verwijdert losse haren en overtollige onderwol beter dan een borstel, kam of roskam verdeeld het natuurlijke huidvet en zorgt voor glanzend en gezond dekhaar incl. gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijziging: Het gebruik van de FURminator is alleen aanbevolen bij verharende rassen. Vermijd gebruik bij huisdieren met een gevoelige huid. Raadpleeg een dierenarts als u niet zeker weet of uw huisdier een ondervacht heeft. (Zooplus.nl)

Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Groen per stuk Small direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)

De Furminator small is geschikt voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren, zonder de topvacht te berschadigen. Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. Het werkt uitstekend bij alle verharende langharige honden en katten. De Furminator tool is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag niet worden gebruikt voor huisdieren die niet verharen. Eigenschappen: - Werkt uitstekend bij alle verharende honden en katten - Verwijdert losse haren en ondervacht - Beschadigd de topvacht niet - Alleen bedoeld voor huisdieren die verharen (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112150
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
OP=OP Furminator Hond Langharig S
€ 20,95
OP=OP Furminator Hond Langharig S bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Langhaar S Kambreedte 4,4cm
€ 22,99
FURminator Langhaar S Kambreedte 4,4cm bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Groen per stuk Small
€ 24,99
Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Groen per stuk Small bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Langharig - Hondenborstel - S
€ 24,99
Furminator Hond Langharig - Hondenborstel - S bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Long Hair - S
€ 29,95
FURminator Hond Long Hair - S bestellen
Furminator - Small
€ 29,99
Furminator - Small bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: