Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Lang Haar L
dinsdag, 26 maart 2019
Furminator Hond Lang Haar L

Furminator Hond Lang Haar L

24,99 - 45,95
Bestel nu direct voor € 24,99

Iedere hondenbezitter kent het probleem: overal lastige hondenharen op kleding, in de auto en op de bank. Bovendien onaangename verviltingen in de hondenvacht, die tot jeuk, droge huid en zelfs allergie kunnen leiden. Met slechts een paar minuten per dag lost de FURminator deze problemen op. De FURminator Langhaar L werd speciaal voor grote honden tussen 23 en 40 kg met een haarlengte vanaf 5 cm ontwikkeld. Losse haren worden bij het doorkammen makkelijk verwijderd en de onderwol uitgedund. Het verharen van uw viervoeter vermindert zo tot wel 90 %. Het natuurlijke huidvet van uw viervoeter wordt daarbij verdeeld en het dekhaar blijft gezond en glanzend. Het doorkammen met de FURminator is voor het dier zo aangenaam, dat zelfs gevoelige en angstige dieren na een korte gewenperiode zich graag met de FURminator laten verzorgen. Aanbevolen door hondentrimmers en dierenartsen. De FURminator Langhaar L in één oogopslag: kambreedte: 10,2 cm kleur: geel ergonomisch gevormde handgreep makkelijk opruimen van de verwijderde haren door een druk op de knop vermindert haaruitval tot 90 % voor honden van 23 tot 40 kg met lang haar vanaf 5 cm verwijdert losse haren en overtollige onderwol beter dan een borstel, kam of roskam verdeeld het natuurlijke huidvet en zorgt voor glanzend en gezond dekhaar incl. gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijziging: Het gebruik van de FURminator is alleen aanbevolen bij verharende rassen. Vermijd gebruik bij huisdieren met een gevoelige huid. Raadpleeg een dierenarts als u niet zeker weet of uw huisdier een ondervacht heeft. (Zooplus.nl)

DeShedding Tool langhaar MSpeciaal ontworpen voor honden van 23 tot 41 kg met een vacht langer dan 5 cm. Dit instrument verwijdert snel de losse ondervacht en vermindert verharen tot wel 90% * Voor langharige hond van meer dan 40 kg * Kambreedte 10,2 cm, kam speciaal ontworpen voor een vacht langerdan 5 cm * Roestvrijstalen kam glijdt diep onder het lange dekhaar van jouw huisdier om ondervacht en losse haren op milde wijze te verwijderen * Vermindert het haarverlies tot wel 90%, beter dan gebruikelijke borstels of kammen * Met handige FURejector knop om de verwijderde haren op te ruimen * Ontworpen door een vachtverzorger voor professioneel resultaat (Plein.nl)

Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Geel per stuk Large direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112600
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Langharig - Hondenborstel - L
€ 24,99
Furminator Hond Langharig - Hondenborstel - L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Langhaar L - Kambreedte 10,2 cm
€ 32,99
FURminator Langhaar L - Kambreedte 10,2 cm bestellen
Furminator DeShedding Tool Hond Langhaar L
€ 34,99
Furminator DeShedding Tool Hond Langhaar L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Geel per stuk Large
€ 34,99
Furminator Hond Lang - Hondenvachtkam - Geel per stuk Large bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Long Hair - L
€ 45,95
FURminator Hond Long Hair - L bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: