Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 16 / 10 Senior Gold 15 kg
maandag, 05 december 2022
Carocroc 16 / 10 Senior Gold 15 kg

Carocroc 16 / 10 Senior Gold 15 kg

58,90 - 64,65
Bestel nu direct voor € 58,90

CaroCroc Hondenvoer Senior Sensitive 16/10CaroCroc Senior Sensitive is speciaal samengesteld voor senioren met gevoelige darmen. De verse lam in de brokken is licht verteerbaar en ondersteunt oudere honden met een gevoelige huid, maag en darmen. Bovendien zijn de brokken hypoallergeen en dragen de omega 3- en 6 vetzuren bij aan een gezonde nier- en leverfunctie.  * Bevat Verse Lam * Licht verteerbaar * Ondersteunt de nier- en leverfunctie * Zeer geschikt voor honden met spijsverterings- en nierproblemen * Bevat extra omega-3-vetzuren en omega-6-vetzuren (Plein.nl)

Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer is geschikt voor oudere honden van alle rassen. Op basis van lam en rijst.  * Draagt bij aan een goede spijsvertering * Biedt ondersteuning bij nierproblemen * Complete voeding (Brekz.nl)

Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een goede ondersteuning Je weet dat het er aan zit te komen; het ouder worden. Vanaf een leeftijd van ongeveer 7 jaar kan je trouwe viervoeter verouderingsverschijnselen gaan vertonen. Dingen als een trager werkende stofwisseling of het niveau van de activiteiten kunnen afnemen. Dit betekent dat de energiebehoefte van je hond ook verandert. En aangezien de filosofie is; voeren naar energiebehoefte, is het van belang om een voeding aan te passen wanneer er veranderingen plaatsvinden. Specifiek afgestemd op de oudere hond Een goed en licht verteerbare voeding is zeer wenselijk. De verse lam in de CaroCroc Senior Sensitive voldoet hier uitstekend aan. Door de hoge licht verteerbaarheid ondersteunt het oudere honden met een gevoelige huid, maag of darmen. Deze brok is daarnaast rijk aan veel antioxidanten, waaronder extra vitamine E, welke er zorg voor dragen dat de weerstand van je hond goed wordt ondersteund en cel veroudering tegengaat. De Omega 3- en 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde nier- en leverfunctie. De CaroCroc Senior Sensitive is geschikt voor honden vanaf 7 jaar die duidelijke ouderdomsverschijnselen tonen. Het brokje heeft een diameter van 15mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Senior Sensitive is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002681
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Senior Gold 16/10 - Hondenvoer - 15 kg
€ 58,90
Carocroc Senior Gold 16/10 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior Gold 16/10 - Hondenvoer - 15 kg
€ 58,90
Carocroc Senior Gold 16/10 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer Senior Sensitive 16/10 15 kg
€ 61,28
CaroCroc Hondenvoer Senior Sensitive 16/10 15 kg bestellen
Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer 15 kg
€ 61,49
Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg
€ 64,65
Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: