Carocroc 16 / 10 Senior Sensitive Gold 3 kg

Carocroc 16 / 10 Senior Sensitive Gold 3 kg

13,06 - 17,71
Bestel nu direct voor € 13,25

Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer is geschikt voor oudere honden van alle rassen. Op basis van lam en rijst.  * Draagt bij aan een goede spijsvertering * Biedt ondersteuning bij nierproblemen * Complete voeding (Brekz.nl)

CaroCroc Senior Sensitive 16/10 zeer licht verteerbare voeding voor honden vanaf 7 jaar Vanaf ongeveer 7 jaar spreken we over een oudere hond. Oudere honden hebben een lagere eiwit- en mineralenbehoefte. De samenstelling van CaroCroc Senior sensitive 16/10 is hier volledig op afgestemd en houdt rekening met de fijnproever onder de viervoeters. * Bevat Verse Lam * Licht verteerbaar * Ondersteunt de nier- en leverfunctie * Zeer geschikt voor honden met spijsverterings- en nierproblemen * Bevat extra omega-3-vetzuren en omega-6-vetzuren .Alle CaroCroc hondenbrokken zijn gemaakt met: * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. (Plein.nl)

Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een goede ondersteuning Je weet dat het er aan zit te komen; het ouder worden. Vanaf een leeftijd van ongeveer 7 jaar kan je trouwe viervoeter verouderingsverschijnselen gaan vertonen. Dingen als een trager werkende stofwisseling of het niveau van de activiteiten kunnen afnemen. Dit betekent dat de energiebehoefte van je hond ook verandert. En aangezien de filosofie is; voeren naar energiebehoefte, is het van belang om een voeding aan te passen wanneer er veranderingen plaatsvinden. Specifiek afgestemd op de oudere hond Een goed en licht verteerbare voeding is zeer wenselijk. De verse lam in de CaroCroc Senior Sensitive voldoet hier uitstekend aan. Door de hoge licht verteerbaarheid ondersteunt het oudere honden met een gevoelige huid, maag of darmen. Deze brok is daarnaast rijk aan veel antioxidanten, waaronder extra vitamine E, welke er zorg voor dragen dat de weerstand van je hond goed wordt ondersteund en cel veroudering tegengaat. De Omega 3- en 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde nier- en leverfunctie. De CaroCroc Senior Sensitive is geschikt voor honden vanaf 7 jaar die duidelijke ouderdomsverschijnselen tonen. Het brokje heeft een diameter van 15mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Senior Sensitive is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer 3 kg
€ 16,20
Carocroc 16/10 Senior Sensitive hondenvoer 3 kg bestellen
CaroCroc Senior Sensitive 16/10 Hondenvoer 3 kg
€ 17,87
CaroCroc Senior Sensitive 16/10 Hondenvoer 3 kg bestellen
Carocroc Senior Gold 16/10 3 kg
€ 17,87
Carocroc Senior Gold 16/10 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior Gold 16/10 3 kg
€ 17,87
Carocroc Senior Gold 16/10 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,69
Carocroc Senior Sensitive Lam&Granen - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: