Purina One Sterilcat Kip en Tarwe Kat 6 kg

Purina One Sterilcat Kip en Tarwe Kat 6 kg

24,99 - 31,42
Bestel nu direct voor € 24,99

Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Kip Tarwe 6 kg direct bestellen in onze webshop! Purina, voor echte foodies Na sterilisatie kunnen er hormonale veranderingen optreden in het lichaam die invloed kunnen hebben op de stofwisseling, gewichtstoename en kunnen mogelijk leiden tot vaker voorkomen van problemen met de urinewegen. PURINA ONE® Sterilcat is kattenvoer met een aangepast voedingsstoffenprofiel voor gecastreerde en gesteriliseerde katten. Helpt gezondheid en welzijn te behouden De voeding helpt spiermassa op te bouwen en het gewicht van je poezenvriend onder controle te houden. Ook helpt de voeding haar urinewegen gezond te helpen houden. De voeding bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, die zorgen voor een hoge opname van voedingsstoffen. Daarnaast bevat deze voeding een actief ingrediënt, waarvan is bewezen dat het tandsteenopbouw tot 40% vermindert. * Ontworpen om een gezonde stofwisseling te helpen behouden na sterilisatie/castratie. * Gewichtsbeheersing wordt ondersteund door een verhoogde verhouding eiwitten/vetten wanneer gevoed volgens de voedingsrichtlijnen. * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen. * Bewezen dat het de vorming van tandsteen tot 40% vermindert. * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Purine ONE Adult sterilcat bevat 6 kg. . Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina One Sterilcat Kip en Tarwe kattenvoer is een zeer volledig droogvoer met kip en tarwe en is geschikt voor de gesteriliseerde kat. De voordelen: * Aangepaste vet- en eiwitwaarden * Helpt urinewegen gezond te houden * Vermindert tandsteenopbouw (Brekz.nl)

Purina One Sterilcat Kip - TarweDeze voeding is speciaal voor gesteriiseerde volwassen katten en bevat een unieke nutritionele formule met heilzame functionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat versterken van binnenuit. * Ontworpen om een gezonde stofwisseling te helpen behouden na sterilisatie/castratie * Gewichtsbeheersing wordt ondersteund door een verhoogde* verhouding eiwitten/vetten wanneer gevoedvolgens de voedingsrichtlijnen (*+15% versus Purina ONE Adult) * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen * Vermindert de vorming van tandsteen tot 40% * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035876521
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe - 6kg
€ 24,99
Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe - 6kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe - 6kg
€ 24,99
Purina ONE Sterilcat Adult - Kattenvoer Kip & Tarwe - 6kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Kip Tarwe 6 kg
€ 29,49
Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Kip Tarwe 6 kg bestellen
Purina One Sterilcat met kip en tarwe kattenvoer 6 kg
€ 29,75
Purina One Sterilcat met kip en tarwe kattenvoer 6 kg bestellen
Purina One Sterilcat Kip - Tarwe 6 kg
€ 35,32
Purina One Sterilcat Kip - Tarwe 6 kg bestellen
Bekijkt u ook: