Eukanuba West Highland White Terrier 2,5 kg

Eukanuba West Highland White Terrier 2,5 kg

12,49 - 37,95
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding en is speciaal ontwikkeld voor honden van het West Highland White Terrier ras vanaf 1 jaar oud.  * Vetarm, stimuleert een blijvend gezond gewicht * Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en helpt haaruitval reduceren * Ook geschikt voor Schotse terriërs, Welsh terriërs en Dwergschnauzers (Brekz.nl)

West Highland White Terriër zijn vriendelijke, zelfbewuste honden, die veel aandacht nodig hebben. Bij West Highland Terriërs moet vooral op het gewicht gelet worden, maar ook bij hun gevoelige huid kan een speciaal hondenvoer helpen. Eukanuba Breed West Highland White Terriër droog hondenvoer is een compleet en uitgebalanceerd hondenvoer wat de gezondheid van de huid ondersteunt en helpt bij het behoud van het gewicht. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen West Highland white terrier, Schotse-, Cairn- en Welsh terriër en Dwergschnauzer 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Vetarm 30% minder vet dan andere volwassen voer om een gezond gewicht te behouden. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Complete diervoeding voor volwassen west highland white terriërs. ook geschikt voor schotse, cairn en welsh terriërs, en dwergschnauzers, die dezelfde voedingsbehoeften hebben. om ze in optimale conditie te houden moet hun gewicht in de gaten gehouden worden. hun gevoelige huid kan baat hebben bij een speciale voeding. eukanuba west highland white terriër is een complete en uitgebalanceerde voeding samengesteld om te helpen bij het op peil houden van het gewicht en ter bevordering van een gezonde huid.ingrediënten: kip, mais, tarwe, pluimvee meel, sorghum, gerst, dierlijk vet, bietenpulp, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, biergist, visolie, kaliumchloride, zout, natrium hexametaphosphaat, lijnzaad, dl-methionine. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Adult West Highland White Terrier Kip 2,5 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor West Highland white terriërs (ook ideaal voor Schotse, Cairn- en Welsh terriërs en dwergschnauzers) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden. Het bevat een hoger gehalte aan prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen en draagt bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs Adult Kleine Rassen). * 30% minder vet dan Eukanuba Volwassen Klein ras * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)Categorie Merk EAN(s)
8710255120560; 8710974812616
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg
€ 16,90
Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg West Highland White Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 17,48
2,5kg West Highland White Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer bestellen
EUK DOG WEST HIGHLAND WT 2,5KG 00001
€ 18,48
EUK DOG WEST HIGHLAND WT 2,5KG 00001 bestellen
Eukanuba Dog Adult West Highland White Terrier Kip 2,5 kg
€ 24,51
Eukanuba Dog Adult West Highland White Terrier Kip 2,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: