Eukanuba West Highland White Terrier 2,5 kg

Eukanuba West Highland White Terrier 2,5 kg

9,99 - 35,99
Bestel nu direct voor € 9,99

Eukanuba West Highland White Terrier - Hondenvoer - Kip 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw West Highland White Terrier Een 100% gebalanceerd recept voor jouw volwassen Westie, dat is West Highland White Terrier van Eukanuba. Ook zeer geschikt voor Schotse, Cairn- en Welsh Terriërs en Dwergschnauzers. Kenmerken van West Highland White Terrier Deze krokante brokvoeding is zorgvuldig samengesteld zodat je hond een lang en gezond leven kan leiden. Het bevat ook alle essentiële mineralen om het gebit sterk en gezond te houden, plus een hoger gehalte aan prebiotica voor een gezonde spijsvertering. De belangrijkste voordelen van West Highland White Terrier op een rijtje: * Hoger gehalte aan prebiotica bevordert een optimale vertering ten opzichte van Eukanuba Volwassen Klein Ras * 30% minder vet ten op zichte van Eukanuba Volwassen Klein Ras * Versterkt de natuurlijke afweer met antioxiderende vitaminen * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Dierlijke eiwitten ter ondersteuning van soepele spieren Eukanuba West Highland White Terrier bevat 2,5 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding en is speciaal ontwikkeld voor honden van het West Highland White Terrier ras vanaf 1 jaar oud.  * Vetarm, stimuleert een blijvend gezond gewicht * Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en helpt haaruitval reduceren * Ook geschikt voor Schotse terriërs, Welsh terriërs en Dwergschnauzers (Brekz.nl)

West Highland White Terriër zijn vriendelijke, zelfbewuste honden, die veel aandacht nodig hebben. Bij West Highland Terriërs moet vooral op het gewicht gelet worden, maar ook bij hun gevoelige huid kan een speciaal hondenvoer helpen. Eukanuba Breed West Highland White Terriër droog hondenvoer is een compleet en uitgebalanceerd hondenvoer wat de gezondheid van de huid ondersteunt en helpt bij het behoud van het gewicht. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen West Highland white terrier, Schotse-, Cairn- en Welsh terriër en Dwergschnauzer 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Vetarm 30% minder vet dan andere volwassen voer om een gezond gewicht te behouden. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Complete diervoeding voor volwassen west highland white terriërs. ook geschikt voor schotse, cairn en welsh terriërs, en dwergschnauzers, die dezelfde voedingsbehoeften hebben. om ze in optimale conditie te houden moet hun gewicht in de gaten gehouden worden. hun gevoelige huid kan baat hebben bij een speciale voeding. eukanuba west highland white terriër is een complete en uitgebalanceerde voeding samengesteld om te helpen bij het op peil houden van het gewicht en ter bevordering van een gezonde huid.ingrediënten: kip, mais, tarwe, pluimvee meel, sorghum, gerst, dierlijk vet, bietenpulp, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, biergist, visolie, kaliumchloride, zout, natrium hexametaphosphaat, lijnzaad, dl-methionine. (Dierspecialist.nl)Categorie Merk EAN(s)
8710255120560; 8710974812616
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba West Highland White Terrier - Hondenvoer - Kip 2.5 kg
€ 13,98
Eukanuba West Highland White Terrier - Hondenvoer - Kip 2.5 kg bestellen
Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg
€ 15,70
Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg bestellen
Eukanuba West Highland White Terriër - Breed Specific - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 16,80
Eukanuba West Highland White Terriër - Breed Specific - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba West Highland White Terriër - Breed Specific - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 16,80
Eukanuba West Highland White Terriër - Breed Specific - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Breed Specific West Highland White Terriër Hondenvoer - 2,5 kg
€ 17,48
Eukanuba Breed Specific West Highland White Terriër Hondenvoer - 2,5 kg bestellen
EUK DOG WEST HIGHLAND WT 2,5KG 00001
€ 18,48
EUK DOG WEST HIGHLAND WT 2,5KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: