Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Outdoor +7 10 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Royal Canin Outdoor +7 10 kg

Royal Canin Outdoor +7 10 kg

78,95 - 87,45
Bestel nu direct voor € 78,95

Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer is een complete droogvoeding voor de actieve buitenkat van 7 tot 12 jaar. De kenmerken van Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer: * Draagt bij aan een optimale vitaliteit * Geschikt voor actieve katten * Bevordert de nierfunctie * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

Royal Canin Outdoor 7+ - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw ouder wordende buitenkat Als jouw actieve volwassen kat veel tijd buitenshuis doorbrengt, is het belangrijk dat zij een voeding krijgt ter ondersteuning van haar gezondheid. Outdoor 7+ van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw oudere buitenkat in het achterhoofd. Gezond ouder worden Royal Canin Outdoor 7+ is geschikt voor actieve buitenkatten van 7 jaar en ouder en bevat een exclusief vitaliteitscomplex dat je kat ondersteunt vanaf de eerste symptomen van het ouder worden. De voeding is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat Outdoor 7+ voedingsstoffen die de gezonde gewrichten van je kat helpen te ondersteunen. De meeste buitenkatten, zowel in de stad als op het platteland, zijn nieuwsgierig van aard en gaan graag op ontdekkingstocht. Deze voeding bevat daarom een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven. Ter ondersteuning van de nieren van je kat bevat Royal Canin Outdoor 7+ een aangepaste hoeveelheid fosfor, wat de gezonde nierfunctie helpt te ondersteunen. Daarnaast bevat deze brok specifieke voedingsstoffen die helpen de gezonde urinewegen van jouw volwassen kat te ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Outdoor 7+ eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Outdoor 7+ is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor oudere actieve buitenkatten van 7 tot 12 jaar Royal Canin Outdoor 7+ is speciaal samengesteld droogvoer voor ouder wordende katten, die graag buiten lopen. Dit voer ondersteunt de nierfunctie van je oudere kat en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen. Zo ondersteunt dit voer tevens de urinewegen en bevat het een aangepast energiegehalte. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550784498
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer 10 kg
€ 78,95
Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor 7+ - Kattenvoer - 10 kg
€ 80,06
Royal Canin Outdoor 7+ - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Outdoor 7+ - 10 kg
€ 91,40
Royal Canin Outdoor 7+ - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: