Hills Prescription Diet Canine T/D Mini 3 kg

Hills Prescription Diet Canine T/D Mini 3 kg

24,99 - 28,49
Bestel nu direct voor € 24,99

Het dieetvoer voor honden Hill´s Prescription Diet biedt een veelvoud aan klinisch bewezen, therapeutische voeren aan, die als therapie van verschillende ziektebeelden kan worden ingezet. Hill's Prescription Diet Canine t/d Mini bevordert de tand- en tandvleesgezondheid en reduceert aantoonbaar de vorming van tandplak en tandsteen bij honden van kleine rassen tot 25 kg. Door de unieke brokvorm van de droogvoeding en vezel-matrix-technologie brokkelen en kruimelen de speciale brokken een stuk minder dan gebruikelijke pellets. De vezels wrijven mechanisch tijdens het kauwen de tandoppervlakten schoon, waardoor plak, tandaanslag en tandsteen kunnen worden gereduceerd. Ook bacteriële plak, waaruit tandsteen ontstaat, kan met Hill's Prescription Diet Canine t/d Mini worden tegengegaan. Een hoog aandeel aan antioxidanten helpt bovendien bij het neutraliseren van vrije radicalen. Hill´s Prescription Diet Canine t/d Mini in één oogopslag: Unieke brokvorm en vezel-matrix-technologie: brokjes kruimelen en brokkelen minder dan gebruikelijk brokjes Mechanische reiniging: speciale vezelstructuur ondersteunt de reiniging van de tandoppervlakten bij het kauwen. Tandplak, tandsteen en tandaanslag worden gereduceerd Bacteriële plak: lijdt tot tandsteen en kan tegen worden gegaan Rijk aan antioxidanten: biedt celbescherming en helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten bereid en hebben een uitstekende smaak. Hill´s is ervan overtuigd, dat je huisdier dol zal zijn op Hill´s Prescription Diet en garandeert daarom voor dit product 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care hondenvoer met kip is een dieetvoer voor honden van kleine rassen dat bijdraagt aan de mondhygiëne.  * Reinigt tanden & verfrist de adem door de vorming van tandplak & tandsteen te verminderen * Uitgebalanceerde voeding met antioxidanten * Unieke brokgrootte, vorm & textuur helpen tandvlees te reinigen (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care Zak - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor kleine honden met een slecht gebit Problemen met het gebit van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet t/d Mini Dental Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip voor het behoud van gezond tandvlees en om de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en -verkleuring te verminderen. Deze complete voeding draagt bij aan een optimale tandhygiëne. De voeding bevat een speciale vezelmatrix, het voedsel zet zich eerst rond de tanden voordat het wordt gemaald. Dit zorgt voor een licht schrapend effect wat de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en vlekken afremt. Het voer is geschikt voor volwassen honden van kleine rassen. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Klinisch bewezen afremmend effect op de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en verkleuring * Met uitgelijnde vezels in een unieke vezelmatrix * Hoog gehalte antioxidanten ter bevordering van de neutralisatie van vrije radicalen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet t/d Mini Dental Care is verkrijgbaar in 3 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's t/d Mini Canine is dieetvoer voor kleine honden tot 10 kg lichaamsgewicht, welke zorgt voor een goede gebitsverzorging. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742402109
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Canine T/D Dental Care Mini met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 27,98
3kg Canine T/D Dental Care Mini met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care hondenvoer met kip 3 kg
€ 28,49
Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care hondenvoer met kip 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care Zak - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 29,88
Hill's Prescription Diet T/D Mini Dental Care Zak - Hondenvoer - Kip 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's t/d Mini - Canine 3 kg
€ 30,75
Hill's t/d Mini - Canine 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: