Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult Maxi 1,5 kg
Monday, 11 December 2023

Prins VitalCare Adult Maxi 1,5 kg

21,950 - 26,190
Bestel nu direct voor € 21,95

De Prins Vital Care Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (> 5 kg) tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt de gewrichten van jouw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Extra voedingsvezels helpen haarbalvorming te voorkomen. Door de grotere brokvorm is deze voeding ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. (Dierenwinkelxl.nl)

VitalCare Adult Maxi KattenvoerVitalCare Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (>5 kg) tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding ondersteunt de gewrichten van uw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. De extra voedingsvezels in VitalCare Adult Maxi helpen haarbalvorming te voorkomen. * De vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. * Bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. * Door de vorm van de brok is deze ook geschikt voor katten met een platte snuit. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Ingredienten als zalmolie, glucosamine en chondroitine ondersteunen de gewrichten. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Adult Maxi Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor actieve grote katten van Prins VitalCare Voor een actieve kat van een groot ras is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Adult Maxi is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud van grote rassen (> 5 kg) met een actieve levensstijl. Kenmerken van Adult Maxi Deze volledige maaltijd voorziet jouw grote kat van alle energie die ze nodig heeft. De brok is speciaal afgestemd op grote katten, zo zijn ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine toegevoegd om de gewrichten te ondersteunen. Ook is de vorm en grootte van de brok aangepast zodat dit beter past bij het kauwgedrag en de voedingsopname van grote katten. Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie in de voeding, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Als laatste zorgen de met zorg geselecteerde ingrediënten voor gezonde urinewegen. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Adult Maxi is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595670078
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare - Adult Maxi
€ 21,95
Prins VitalCare Adult Maxi Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Kat Adult Maxi - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,19
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Adult Maxi Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,94