Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult Maxi 5 kg
zondag, 05 april 2020
Prins VitalCare Adult Maxi 5 kg

Prins VitalCare Adult Maxi 5 kg

35,95 - 43,79
Bestel nu direct voor € 35,95

De Prins Vital Care Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (> 5 kg) tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt de gewrichten van jouw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Extra voedingsvezels helpen haarbalvorming te voorkomen. Door de grotere brokvorm is deze voeding ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige voeding bestaande uit een grotere brok. Dit voer is specifiek afgestemd op de actieve volwassen kat van een groot ras (groter dan 5 kg) en met een leeftijd tot 7 jaar.  * Houdt gewrichten soepel * Ondersteunt een glanzende vacht * Bevordert een gezond milieu in de blaas (Brekz.nl)

VitalCare Adult Maxi KattenvoerVitalCare Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (>5 kg) tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding ondersteunt de gewrichten van uw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. De extra voedingsvezels in VitalCare Adult Maxi helpen haarbalvorming te voorkomen. * De vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. * Bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. * Door de vorm van de brok is deze ook geschikt voor katten met een platte snuit. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Ingredienten als zalmolie, glucosamine en chondroitine ondersteunen de gewrichten. (Plein.nl)

Prins VitalCare Adult Maxi is een krokante voeding voor actieve volwassen katten tot 7 jaar oud. Ook is de brokgrootte aangepast op katten van een groot ras (>5kg). Deze voeding kan een ondersteunende werking hebben op de urinewegen van je kat. (Medpets.nl)

Vitalcare adult maxi is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor een gezonde en vitale volwassen kat van een groot ras . - grote brokken voorkomt snel eten en gaat tandsteen tegen- voor een gezonde glanzende vacht, optimale vetverbranding en ondersteuning van de gewrichten.- voorkomt vorming van haarballen- optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht- helpt blaasgruis voorkomen (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595670092
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Adult Maxi
€ 35,95
Prins - VitalCare - Adult Maxi bestellen
Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer 5 kg
€ 35,95
Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Adult Maxi Kattenvoer 5 kg
€ 35,95
Prins VitalCare Adult Maxi Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Adult Maxi - 5 kg
€ 38,75
Prins VitalCare Adult Maxi - 5 kg bestellen
PRI VC ADULT MAXI 5KG 00001
€ 38,75
PRI VC ADULT MAXI 5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Kat Adult Maxi - Kattenvoer - 5 kg
€ 43,79
Prins VitalCare Kat Adult Maxi - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: