Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult Maxi 5 kg
Saturday, 20 April 2024

Prins VitalCare Adult Maxi 5 kg

40,950 - 48,500
Bestel nu direct voor € 40,95

Prins Kattenvoer VitalCare Adult MaxiVitalCare Adult Maxi is een krokante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (>5 kg) tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt de gewrichten van jouw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Stuvietvoorkomend. Een licht verzuurde urine helpt struvietvorming te voorkomen. Door de grotere brokvorm is deze voeding ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. * GewrichtsondersteuningGlucosamine, chondroïtine en visolie helpen de gewrichten van grote katten te ondersteunen. * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. * StuvietvoorkomendEen licht verzuurde urine helpt struvietvorming te voorkomen. (Plein.nl)

De Prins Vital Care Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (> 5 kg) tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt de gewrichten van jouw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Extra voedingsvezels helpen haarbalvorming te voorkomen. Door de grotere brokvorm is deze voeding ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige voeding bestaande uit een grotere brok. Dit voer is specifiek afgestemd op de actieve volwassen kat van een groot ras (groter dan 5 kg) en met een leeftijd tot 7 jaar.  * Helpt gewrichten soepel houden * Bevordert een glanzende vacht * Stimuleert een gezond milieu in de blaas (Brekz.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595670092; 8713595670146
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Adult Maxi 4 kg - Kat
€ 40,95
Prins Kattenvoer VitalCare Adult Maxi 4 kg
€ 40,95
Prins VitalCare - Adult Maxi
€ 40,95
Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer 4 kg
€ 40,95