Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Krokant Hond 12,5 kg
Monday, 11 December 2023

Biofood Krokant Hond 12,5 kg

44,990 - 91,950
Bestel nu direct voor € 44,99

Biofood Adult is droogvoer van topkwaliteit voor volwassen honden van alle rassen - zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het voer is liefdevol samengesteld en voorziet je hond van de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, die bij kunnen dragen aan de gezondheid en het welzijn van je dier. Kip, rund, wild en zalm voorzien je viervoeter van waardevolle proteïnen, die bij kunnen dragen aan het behalen en behouden van het optimale gewicht. Daar komt de rijst nog bovenop met een uitstekende hoeveelheid energie voor de dagelijkse avonturen van je hond. Zalmolie, lijnzaad en schapenvet met waardevolle omega-3- en omega-6-vetzuren kunnen een gezonde, stevige huid en een glanzende vacht ondersteunen. Tegelijkertijd laat het schaapsvet een natuurlijk beschermende laag in de darm achter en ondersteunt daarmee de vertering. Johannesbrood en FOS kunnen een evenwichtige darmflora stimuleren en Echinacea kan voor een goed immuunsysteem zorgen. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, die hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Adult is een holistisch, evenwichtig droogvoer met uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Biofood Adult Hondenvoer in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Topkwalitiet: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten Kip, rund, wild en zalm: voorzien je hond van waardevolle proteïnen die de spieren versterken, licht verteerbaar en licht op de maag zijn Rijst: voorziet je hond hond van koolhydraten Met zalmolie, lijnzaad en schaapsvet: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Echinacea: kan de gezondheid van het lichaamseigen immuunsysteem stimuleren Met johannesbrood en FOS: kunnen een gezonde darmflora ondersteunen Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: ronden de samenstelling af, zorgen voor een evenwichtig, holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven en tarwe Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Adult hondenvoer is complete, tarwevrije voeding met gevogelte en zalm voor volwassen honden. * Natuurlijke ingrediënten * Licht verteerbaar * Draagt bij aan een goede conditie van uw hond (Brekz.nl)

Biofood Krokant is een volledige hondenvoeding met een hoog vleesaandeel voor alle soorten rassen. Hierdoor zijn de brokken ook heel smakelijk en worden ze makkelijker geaccepteerd. Voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. (Dierenwinkelxl.nl)

BF®Petfood Adult Krokant BF®Petfood Adult Krokant is tarwevrij hondenvoer voor volwassen honden van alle rassen. Dit voer bestaat voor 60% uit gevogelte, rund, wild zwijn, zalm en rijst. Deze licht verteerbare voeding heeft een hoge acceptatiegraad en goede verteerbaarheid. Daarnaast zijn deze brokken rijk aan omega 3 & 6-vetzuren. De toegevoegde echinacea kruiden hebben een ondersteunende werking op het afweersysteem. Tot slot draagt dit hondenvoer ook bij aan een goede ontlasting en conditie van jouw trouwe viervoeter. Inhoud 3 of 12,5 kg Samenstelling Gedroogd gevogelte (32%), mais*, rijst*, gevogelte vet, gerst*, lijnzaad, gedroogde johannesbrood, gedroogde zalm (5%), zalmolie, biergist, eipoeder, inuline (bron van FOS), echinacea. (*ontsloten). (Medpets.nl)

Bf Krokant - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Ter vervanging van de Biofood Puppy voeding is de Adult Krokant van Biofood een goede opvolger. Een voeding op basis van 37% gedroogd gevogelte en zalm. De Adult Krokant is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol en bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van je hond. Biofood Adult Krokant is een geschikte keus! De Biofood Adult Krokant is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan gevogelte, zalm en rijst en is tarwevrij. De voeding bevat daarnaast een gezonde zalmolie en verschillende kruiden. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. Adult Krokant heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde echinacea kruiden ondersteunen het afweersysteem van je hond. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Adult Krokant van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

BF Petfood Hondenvoer KrokantEen licht verteerbare, zeer smakelijke geperste brok van Nederlandse topkwaliteit. BF Petfood krokant bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond. * Heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid * Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kruiden * 60% kip, rund, wild zwijn, zalm en rijst * Tarwevrij * Met zalmolie, schapenvet en kruiden * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren. * De toegevoegde echinacea kruiden ondersteunen het afweersysteem * Zonder chemische toevoegingen * Voor volwassen honden (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000017
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Adult Biofood Hondenvoer
€ 44,99
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Krokant 12.5 KG
€ 46,50
BF Petfood Adult hondenvoer 12,5 kg
€ 46,95
BF - Krokant
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Adult Krokant - 12,5 kg
€ 48,05
Thuiswinkel Waarborg
Bf Krokant - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 51,95
BF Petfood Krokant Hondenvoer 12,5 kg
€ 51,95