Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Krokant Hond 12,5 kg
Saturday, 13 July 2024

Biofood Krokant Hond 12,5 kg

40,990 - 87,950
Bestel nu direct voor € 40,99

BF Petfood Adult Hondenvoer is droogvoer van topkwaliteit voor volwassen honden van alle rassen - zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het voer is liefdevol samengesteld en voorziet je hond van de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, die bij kunnen dragen aan de gezondheid en het welzijn van je dier. Kip, rund, wild en zalm voorzien je viervoeter van waardevolle proteïnen, die bij kunnen dragen aan het behalen en behouden van het optimale gewicht. Daar komt de rijst nog bovenop met een uitstekende hoeveelheid energie voor de dagelijkse avonturen van je hond. Zalmolie, lijnzaad en schapenvet met waardevolle omega-3- en omega-6-vetzuren kunnen een gezonde, stevige huid en een glanzende vacht ondersteunen. Tegelijkertijd laat het schaapsvet een natuurlijk beschermende laag in de darm achter en ondersteunt daarmee de vertering. Johannesbrood en FOS kunnen een evenwichtige darmflora stimuleren en Echinacea kan voor een goed immuunsysteem zorgen. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, die hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. BF Petfood Adult is een holistisch, evenwichtig droogvoer met uitsluitend natuurlijke ingrediënten! BF Petfood Adult Hondenvoer in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Topkwalitiet: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten Kip, rund, wild en zalm: voorzien je hond van waardevolle proteïnen die de spieren versterken, licht verteerbaar en licht op de maag zijn Rijst: voorziet je hond hond van koolhydraten Met zalmolie, lijnzaad en schaapsvet: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Echinacea: kan de gezondheid van het lichaamseigen immuunsysteem stimuleren Met johannesbrood en FOS: kunnen een gezonde darmflora ondersteunen Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: ronden de samenstelling af, zorgen voor een evenwichtig, holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven en tarwe Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod BF Petfood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Adult hondenvoer is complete, tarwevrije voeding met gevogelte en zalm voor volwassen honden. * Natuurlijke ingrediënten * Licht verteerbaar * Draagt bij aan een goede conditie van uw hond (Brekz.nl)

BF Petfood Hondenvoer KrokantEen licht verteerbare, zeer smakelijke geperste brok van Nederlandse topkwaliteit. BF Petfood krokant bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond. * Heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid * Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kruiden * 60% kip, rund, wild zwijn, zalm en rijst * Tarwevrij * Met zalmolie, schapenvet en kruiden * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren. * De toegevoegde echinacea kruiden ondersteunen het afweersysteem * Zonder chemische toevoegingen * Voor volwassen honden (Plein.nl)

BF®Petfood Adult Krokant BF®Petfood Adult Krokant is tarwevrij hondenvoer voor volwassen honden van alle rassen. Dit voer bestaat voor 60% uit gevogelte, rund, wild zwijn, zalm en rijst. Deze licht verteerbare voeding heeft een hoge acceptatiegraad en goede verteerbaarheid. Daarnaast zijn deze brokken rijk aan omega 3 & 6-vetzuren. De toegevoegde echinacea kruiden hebben een ondersteunende werking op het afweersysteem. Tot slot draagt dit hondenvoer ook bij aan een goede ontlasting en conditie van jouw trouwe viervoeter. Inhoud 3 of 12,5 kg Samenstelling Gedroogd gevogelte (32%), mais*, rijst*, gevogelte vet, gerst*, lijnzaad, gedroogde johannesbrood, gedroogde zalm (5%), zalmolie, biergist, eipoeder, inuline (bron van FOS), echinacea. (*ontsloten). (Medpets.nl)

Biofood Krokant is een volledige hondenvoeding met een hoog vleesaandeel voor alle soorten rassen. Hierdoor zijn de brokken ook heel smakelijk en worden ze makkelijker geaccepteerd. Voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. (Dierenwinkelxl.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000017
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood krokant - 12,5 KG
€ 40,99
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Adult Biofood Hondenvoer
€ 41,99
BF Petfood Adult hondenvoer 12,5 kg
€ 44,95
BF Petfood Krokant Hondenvoer 12,5 kg
€ 44,95
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Adult Krokant - 12,5 kg
€ 47,80
BF - Krokant
€ 47,95