Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult Maxi 10 kg
Friday, 22 September 2023

Prins VitalCare Adult Maxi 10 kg

73,950 - 79,950
Bestel nu direct voor € 73,95

Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer is een volledige voeding bestaande uit een grotere brok. Dit voer is specifiek afgestemd op de actieve volwassen kat van een groot ras (groter dan 5 kg) en met een leeftijd tot 7 jaar.  * Helpt gewrichten soepel houden * Bevordert een glanzende vacht * Stimuleert een gezond milieu in de blaas (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Cat Adult Maxi Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor actieve grote katten van Prins VitalCare Voor een actieve kat van een groot ras is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Adult Maxi is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud van grote rassen (> 5 kg) met een actieve levensstijl. Kenmerken van Adult Maxi Deze volledige maaltijd voorziet jouw grote kat van alle energie die ze nodig heeft. De brok is speciaal afgestemd op grote katten, zo zijn ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine toegevoegd om de gewrichten te ondersteunen. Ook is de vorm en grootte van de brok aangepast zodat dit beter past bij het kauwgedrag en de voedingsopname van grote katten. Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie in de voeding, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Als laatste zorgen de met zorg geselecteerde ingrediënten voor gezonde urinewegen. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Adult Maxi is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

VitalCare Adult Maxi KattenvoerVitalCare Adult Maxi is een kroktante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (>5 kg) tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding ondersteunt de gewrichten van uw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. De extra voedingsvezels in VitalCare Adult Maxi helpen haarbalvorming te voorkomen. * De vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de grotere kat. * Bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. * Door de vorm van de brok is deze ook geschikt voor katten met een platte snuit. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Ingredienten als zalmolie, glucosamine en chondroitine ondersteunen de gewrichten. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595670153
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Adult Maxi
€ 73,95
Prins VitalCare Adult Maxi kattenvoer 10 kg
€ 79,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Adult Maxi Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 79,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Adult Maxi - Kattenvoer - 10 kg - Kat
€ 79,95
Prins VitalCare Adult Maxi Kattenvoer 10 kg
€ 79,95