Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start 7,5 kg

Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start 7,5 kg

30,50 - 36,95
Bestel nu direct voor € 30,50

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Puppy Perfect Start hondenvoer is een smakelijk droogvoer en is speciaal ontwikkeld voor pups. De voordelen van dit product: * Speciaal ontwikkeld voor pups * Met eiwitrijke kip en kalkoen * Ondersteunt het immuunsysteem (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer Puppy&Junior Perfect StartProCare Puppy&Junior Perfect Start is een geperste voeding voor pups en jonge honden, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast ondersteunt ProCare Puppy&Junior Perfect Start de gelijkmatige opbouw van de pup. Zo zal elke pup evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor jonge honden van Prins ProCare Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van (middel)grote rassen (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Puppy & Junior Puppy & Junior is een volledige voeding, ideaal voor de opgroeiende hond. De focus van deze brok ligt op een gezonde groei, goedwerkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. Om ook de darmflora gezond te houden, is de voeding verrijkt met prebiotica (FOS) en probiotica (Bacillus subtilis). Jouw pup wordt voorzien in al zijn behoeftes dankzij het hogere vetgehalte en L-carnitine. De eiwitten uit kip en kalkoen dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa en een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. Zo zal je pup opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassen hond. Wanneer je pup volwassen is, kan je overstappen op de Prins ProCare Super Active of ProCare Standard Fit. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt. Let op: meng geen geperste en krokante brokken. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Puppy & Junior is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start is verkrijgbaar in 3 kg en 7,5 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pins ProCare Puppy & Junior is een hoogwaardige voeding, ontwikkeld voor de pup en jonge hond. De voeding ondersteunt een gezonde groei van uw pup, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start is een evenwichtige voeding voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot 12 maanden oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595040451
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC PUPPY/JUNIOR 7.5KG 00001
€ 34,49
PRI PC PUPPY/JUNIOR 7.5KG 00001 bestellen
Prins ProCare Puppy Perfect Start hondenvoer 7,5 kg
€ 35,65
Prins ProCare Puppy Perfect Start hondenvoer 7,5 kg bestellen
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5 KG
€ 35,65
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5 KG
€ 35,65
Prins Procare Puppy/Junior - 7.5 KG bestellen
Prins Procare Puppy Junior Perfect Start 7,5 kg
€ 35,65
Prins Procare Puppy Junior Perfect Start 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 35,65
Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg bestellen
Prins - ProCare - Puppy & Junior
€ 36,95
Prins - ProCare - Puppy & Junior bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start - 7,5 kg
€ 40,40
Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start - 7,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: