Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start 3 kg

Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start 3 kg

14,50 - 21,49
Bestel nu direct voor € 15,99

Pins ProCare Puppy & Junior is een hoogwaardige voeding, ontwikkeld voor de pup en jonge hond. De voeding ondersteunt een gezonde groei van uw pup, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. (Dierenwinkelxl.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Hondenvoer Puppy&Junior Perfect StartProCare Puppy&Junior Perfect Start is een geperste voeding voor pups en jonge honden, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast ondersteunt ProCare Puppy&Junior Perfect Start de gelijkmatige opbouw van de pup. Zo zal elke pup evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start is een evenwichtige voeding voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot 12 maanden oud. (Medpets.nl)

Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Nu tijdelijk verkrijgbaar als Prins Opgroeibox! Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins ProCare Puppy & Junior is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van (middel)grote rassen. De voeding is nu tijdelijk ook verkrijgbaar als Opgroeibox. Wat is de Opgroeibox? Dit puppypakket is ideaal om als cadeau te geven, of om voor jezelf aan te schaffen als je een nieuwe pup mag verwelkomen in je huishouden. Zo bevat de box een leuke kalender waarop je de ontwikkelingen in de groei kunt volgen, de kalender staat boordevol informatie en tips voor het eerste levensjaar van je pup. Inbegrepen in deze box zijn: * Een zak Prins ProCare Mini Puppy & Junior 3kg * Een voucher van €7,50 () voor eenmalige korting op een zak puppyvoer * Maatbeker * Train & Care Puppy beloningspaté * Groeiwijzer * Cadeaubox Kenmerken van de voeding Puppy & Junior is een volledige voeding, ideaal voor de opgroeiende hond. De focus van deze brok ligt op een gezonde groei, goedwerkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. Om ook de darmflora gezond te houden, is de voeding verrijkt met prebiotica (FOS) en probiotica (Bacillus subtilis). Jouw pup wordt voorzien in al zijn behoeftes dankzij het hogere vetgehalte en L-carnitine. De eiwitten uit kip en kalkoen dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa en een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. Zo zal je pup opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassen hond. Wanneer je pup volwassen is, kan je overstappen op de Prins ProCare Super Active of ProCare Standard Fit. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt. Let op: meng geen geperste en krokante brokken. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Puppy & Junior is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595040468
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare - Puppy & Junior
€ 15,99
Prins - ProCare - Puppy & Junior bestellen
PRI PC PUPPY/JUNIOR 3KG N 00001
€ 18,49
PRI PC PUPPY/JUNIOR 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Puppy Junior Perfect Start 3 kg
€ 20,85
Prins ProCare Puppy Junior Perfect Start 3 kg bestellen
Prins Procare Puppy/Junior - 3 KG
€ 21,49
Prins Procare Puppy/Junior - 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy/Junior - 3 KG
€ 21,49
Prins Procare Puppy/Junior - 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start - 3 kg
€ 21,80
Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,94
Prins Procare Puppy & Junior Gevogelte - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: